lifetime downswing baby

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 100h+ ? neni problem !

Odoslaťod Brejcinho 28 Júl 2014 14:24

SATAN napísal:updatovat budu kazdy den, a pujdu poctivo prikladem, kazdy kdo sa kemne prida ma odemna freeroll za kazdy den ktery neodehraju minimalne 6h mu poslu 5$... kazdemu kdo sa zapise, a bude updatovat kadzy den, cashoutovat budu 1.9.14

Mas pravdu ze sam sa clovek tazko motivuje, preto sa pridavam aj ja :x :x

August - 125 hodin :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod SATAN 28 Júl 2014 14:27

Brejcinho napísal:
SATAN napísal:updatovat budu kazdy den, a pujdu poctivo prikladem, kazdy kdo sa kemne prida ma odemna freeroll za kazdy den ktery neodehraju minimalne 6h mu poslu 5$... kazdemu kdo sa zapise, a bude updatovat kadzy den, cashoutovat budu 1.9.14

Mas pravdu ze sam sa clovek tazko motivuje, preto sa pridavam aj ja :x :x

August - 125 hodin :river:

mozes sa kludne zapisat do noveho threadu :)
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod yegon 28 Júl 2014 15:24

vsetko fajn az na toto

a tu mam material ktery sa kuknu este raz, 46 videi ze zoomu v priemeri ma jedno video 45minut takze 34,5h

to vyzera ze tie videa ides pozerat ako entertainment, imo minimum pri videu je pisat si poznamky a smerom hore hranice nie su :) pamatam si ze svojho casu som videa pozeral najprv bez zvuku, k tomu som si zapisal 3 strany poznamok comu nerozumiem, co by som zahral inak a potom som si to pozrel so zvukom a sledoval v com sa myslenie coacha lisi od mojho a ci vysvetluje preco hra inak nez ja

zapisal som sa do noveho threadu na 100h hry
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod SATAN 28 Júl 2014 19:15

yegon napísal:vsetko fajn az na toto

a tu mam material ktery sa kuknu este raz, 46 videi ze zoomu v priemeri ma jedno video 45minut takze 34,5h

to vyzera ze tie videa ides pozerat ako entertainment, imo minimum pri videu je pisat si poznamky a smerom hore hranice nie su :) pamatam si ze svojho casu som videa pozeral najprv bez zvuku, k tomu som si zapisal 3 strany poznamok comu nerozumiem, co by som zahral inak a potom som si to pozrel so zvukom a sledoval v com sa myslenie coacha lisi od mojho a ci vysvetluje preco hra inak nez ja

zapisal som sa do noveho threadu na 100h hry

mozno by som to tak spravil len ja mu moc nerozumiem takze vecsinu veci sa snazim odvodit a tym padom mi tie videa neberu nejak vela energie ked im nerozumiem len si to prehravam a vraciam vzdy ked tam ma spot ktory neviem zahrat alebo ho hra inak ako ja a snazim sa ho nejak pochopit.... ked som ich pozeral prvy krat dost mi pomohli myslim ze sa to stane aj teraz.... kopu veci som si aj tak urcite nevsimol alebo nezapametal ...
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod sudden 29 Júl 2014 12:16

Podla mna ked si stanovujes takyto plan tak je celkom zdrave zaradit do toho aj nejake prestavky. Aspon obcas nejaky den bez hrania lebo dlhodobo ta z takeho nasadenia jebne :)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod SATAN 29 Júl 2014 12:31

sudden napísal:Podla mna ked si stanovujes takyto plan tak je celkom zdrave zaradit do toho aj nejake prestavky. Aspon obcas nejaky den bez hrania lebo dlhodobo ta z takeho nasadenia jebne :)

ked budem citit ze je treba pauza tak si ju dam ale ked to citit nebudem tak si ju nedam... a pauza typu mam odehrane moc dam si pauzu nebude, ani dneska prsi dam si pauzu ta take nebude, jedina pauza bude len vtedy ked sa neco vazne nekomu stane alebo budeme muset odcestovat s duvodu atomoveho utoku alebo ked mna bude bolet hlava jak hovado proto ze su nemocny, co nastesti nejsu. gl
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 29 Júl 2014 14:01

normalne nekukam vysledky uz nejaku dobu takze nevim jak su natem ale toto mi nedalo musel sem sa podivat aspon na tuto session... vcera sa to jaks taks dalo dneska to zapnu a za 70minut sa stane toto ? co mam povidat, mam nadavat alebo co mam robit
Spoiler:
Obrázok

ja v temto zivote ani tejto dimenzii ani nikde inde zoom nebudu porazat

euforia ze zoomu uz je vpici mozu sa vratit na normalne stole
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 29 Júl 2014 14:21

no nic ideme cez krev session byla totalne napicu ale bylo aj horsi, od zacatku tehoto roka (-60bi na nl200) to ma este daleko, no ne...nevratil sem sa s pekla aby sem to pri prvem downswingu vzdal, JEDEME DALEJ
Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod yegon 29 Júl 2014 18:21

nezufaj, ja som dnes 4x za pol hodinu prehral AA v 3bet pote za stack, vyhrabal som sa z toho a potom zase 2x behom 5 minut nut flush do straight flushu

esteze dnes mam este odohrat cez 2h takze je dost casu vyhrabat sa aj z tohto :)

gl
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod SATAN 30 Júl 2014 00:13

:poklona: :poklona: :poklona: :poklona:
drzis mna na nohach, konecne nekdo kdo neposila len +100bi grafy, clovek si potom mysli ze je proklety
Obrázok používateľa
SATAN

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 50 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!