BORCOVSKY BLOG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: 13/300

Odoslaťod SATAN 18 Aug 2014 17:55

inac ked sem sa kukal toto video, cital si to a premyslal nad tyma slovama tak mna napadlo ze mozno ty co malo hraju alebo hraju len ked je dobry run tak sa proste boja neceho, boja sa downswingu, boja sa za den prohrat vicej penez, boja sa ze si pokaza ten paradny den alebo paradny mesic alebo sa boja ze neustoja ked nahodu zarobia moc penez ? lebo mi to nedava zmysel, ja sem neco podobne zazil vcil , mnel sem po 2h +5bi day(co sa mi nestalo 3tydne) a uz sem sa chcel nato vysrat (toto je strach ze si pokazis den, sak to je picovina) ale musel sem odehrat 6h ne 2h takze sem isiel stym ze si to mozu pojebat (povidal sem si ked sa to dojebe tak to je aj tak jedno, ked budu hrat dobre a prohraju tak to jedno ci prohraju dneska alebo sa nato vyseru a prohraju zajtra, SAK V TEM NENI ROZDIL LEN STRACH KTERY NAM NEDOVOLUJE DAT TOLKO KOLKO CHCEME DAT (napr. hodin, hands)
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod 1886er 18 Aug 2014 18:59

to je pravda, ja s tým mám problém tiež. keby som za poker dostával peniaze bez variancie ako v bežnej robote, tak by som hral každý mesiac 200h.
najlepšie je nepozerať výsledky každý deň, ale to je tiež niekedy ťažké a ja vydžím maximálne týždeň :)

BRM > mindset > skill
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod SATAN 18 Aug 2014 19:38

myslim ze je to sposobene tym ze vecsina hracou si pocita svoju hodinovku s malej vzorky (vecsinou hotrunu) vychadza im ze maju napr na nl50 maju 30€/hod (toto je priklad, ktery beru jak FAKT) potom dojde 1-2 mensi swingy a hodinovka je hned o pulku mensi a uz je problem v hlave, znizuje sa volume a dojde strach aby ta hodinovka nebyla este mensi tak hraju strasne opatrne a malo, myslim ze to je nejak takto, toto sem ja nikdy moc nemnel, ja sem sa ridil jednym pravidlem (ktere mam s normanej prace) cim vicej hodin tym vicej zarobis :D v pokri to ale nejak tak neplati (nato sem uz doplatil) isel sem rychlo hore po limitoch ale skill a uceni zaostavalo a teraz to prave dohanam (ale uz vim jaka je moja minimalna hodinovka a vim ze ked dam ty hodiny tak to zarobim, to je vlastne to co si teraz pisal keby si mal stabilnu hodinovku tak davas 200h) toto ale zistis lahko, musis sa vytazit na 100% daj do teho co dokazes a po mesici dvoch troch uvidis jaka je tvoja minimalna hodinovka a ta sa bude uz ina zlepsovat tym ze nebudes davat 200h ale menej napr 130-150h (bude lepsi sustredeny a ten zvysny cas venujes studiu a to ti zase zvysi hodinovku ale v hlave vis jaka je tvoja minimalna a kolko chces mesicne zarobit a proste JEDES KURVA !)

ja to robim tak ze si pocitam hodinovku s pul roka, minuly pulrok sem mnel 12€/hod, toto je moja hodinovka tento pulrok (ale pritem uz moze byt vyzsi, hraju kratsi session, mam to rozplanovane na cely den + sa dost ucim, ale pocitam si 12€, na konci tehoto roka moze byt ta hodinovka 25€ tak si povim ok od 1.1.15 si pocitam 25€/hod alebo zase spriemeruju cely rok a toto je moja minimalna hodinovka nizsi uz nebude to uz nevim jaky downswing by musel byt a kolko hodin by sem musel zacat davat aby ju znizili snad 300 alebo co a to nebudu nikdy davat, vsetky problemy su v hlave, ja sem svoju hlavu od tehoto takymto spusobem odbremenil a este teraz ked sem chytel dobry run tak sem v sedmem nebi, citim sa namakano mam eneriu a nebojim sa, ten strach ma kazdy aj ked ti povi ze nema, podla mna kazdy kdo dokaze dat 160h+ uz ten strach nemoze mnet, magorko je podla mna v temto king of pop, dokaze dat na nl500 zoom aj 160h+ to uz NEMOZES MNET STRACH TO NEJDE, skus dat SNE stym ze budes mnet strach...nikdy ho nedas aj ked budes hrat n1k alebo n2k nedas ho...

proto vim ze ked sa dostanu na nl200 zoom tak SNE dam... myslim ze by sem ho dal aj na nl100 ale to uz hranici s cistym magorizmem a je to na hranici ludskych moznosti a ja chcu aj chodit cvicit :D

pusti si hudbu alebo motivacne video co ma silne slova, take ze si povis ze si tank a nic sa nezastavi, to musis citis a potom proste MAKAJ
Spoiler:

Za tento príspevok od SATAN poďakovali :
WolfiKxx
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 18 Aug 2014 20:09

a este dodam jednu vec, nechapu ked fulltime poker povi ze jemu sa nechce hrat, tak by sem sa ho opytal ze ci ho poker bavi a pokad mi povi ze ano tak je to uplna picovina, toto nedava zadny zmysel, ked chodis do normalnej prace kteru nemas rad tak ta ta nebavi, nechce sa ti to robit a ani tam chodit, ale ked ta poker bavi tak jakto ze sa ti nechce hrat (STRACH NIC INE) ked hrajes pocitacovu hru ktera ta bavi tak ju dokazes hrat cely den cely tyden nekedy cely mesic a nepovis ze sa ti nechce, a este sa opytam takto, kazdy kdo hraje nekde okolo nl100 a uz ma urcite vedomosti, neni zacatecnik a podobne kraviny, keby vam nekdo platil vasu hodinovku na nl100 zato ze hrajete nl2 kolko hodin by ste hrali ?? (stym ze mate skill na nl100 a vsetkych by ste jebali do riti na nl2) myslim ze kazdy povi minimalne 100h, a toto je zase strach lebo na nl100 nejsu tak dobry jak by byli na nl2 a ta hra by byla proste easy (strach, ktery je spusobeny nedostanecnym skillem nic ine) ja to vidim sam na sebe jak to bylo pred pul rokem jak je to teraz, naucim sa nove veci a ta hra mna bavi 2x tolko tym ze mna bavi hraju moc, tym ze hraju moc zarobim vicej, ked vicej zaorbim sem stastnejsi ze mozu pomoct ludom okolo seba a mozu si kupit co chcu, nemosim byvat u rodicu a sem samostatny a slobodny clovek CO ESTE MOZETE CHCET VICEJ ? ja picuju a picuju dost ale picuju len na seba a na svoje schopnosti ale v dusi sem uz spokojny nemosim robit v normalnej praci za 2€, nemusim chodit na smeny, nemusim sa bavit s ludma kteryma nechcu, nemusim ich pocuvat, mozu sa zebrat a o 3rano it na kavu... toto je sloboda a stav kvuli kteremu ja hraju pokr
TAKZE BY SEM RAD VEDEL PROC SA TEBE NECHE HRAT ?

a kazdemu kdo si myslim ze to takto neni tak si zeber pozicku 50 000€ a uz nebudes mnet strach hrat ale budes mnet strach ze nehrajes a kdo potom bude platit ? nekterym ludom pomaha ze sa dostanu pod tlak (to su ja)
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod haman 18 Aug 2014 20:29

zhudobni alebo daj si zhudobnit tieto flowy ;) mozno aj z toho bude nejaka hodinovka ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod yegon 18 Aug 2014 20:59

SATAN napísal: nemosim robit v normalnej praci za 2€, nemusim chodit na smeny, nemusim sa bavit s ludma kteryma nechcu, nemusim ich pocuvat, mozu sa zebrat a o 3rano it na kavu... toto je sloboda a stav kvuli kteremu ja hraju pokr

zabudol si spomenut este vsetky tie grupaky :)

-----------------------------------
odohratych hodin: 72,5/100
sacharidy: like a boss
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod SATAN 18 Aug 2014 21:01

dobre yegon si kolačiky hašišem nemaze, mazu si ich ja :D 8-)
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod ondoko 18 Aug 2014 21:27

SATAN napísal: ...myslim ze by sem ho dal aj na nl100 ale to uz hranici s cistym magorizmem...

no ak to dobre ratam, tak je to okolo 3.3-3.5 miliona ruk :D asi nerealne :)
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod SATAN 18 Aug 2014 21:29

dr.danny to dal na nl100 ale zda sa mi ze hral aj FR
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod marwek 18 Aug 2014 23:04

satanove eseje su najvaaaac :Bravo:

nechapu ked fulltime poker povi ze jemu sa nechce hrat

problem je mozno, ze sú zvyknuty na pohodlicko.. mozno by pomohlo odpracovat tak 2dni v nejakej firme, za 2e/h za pasom, kde na teba furt niekto nadáva,nemozes sa poradne ani napiť, a hned by bola motivácia hrat spat :)

u mna je skor problem, ze práca ma bavi, ale aj poker :D ideal by bolo, keby ma den aspon 35 hodin, a stiham vsetko :D

54 953/100 000

:river: :river:
marwek

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!