BORCOVSKY BLOG
Re: 13/300
18.08
54/80 (+3h)
54/80 (+3h)
- revasd
- Založený: Aug 2014
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
Spoiler:
diky studoval sem spovenski jazik, obor pravopys a eseje
cast problemu je ako pises a druha cas je ina... ono to ma dost zlozite a individualne ale okrajovo je to asi tak ako som napisal
den by mohol mat aspon 50h, nevim kdo zavedel taku kokotinu ze den ma 24h a 1h je 60min a podobne veci .... sak sa pri temto neda nic stihat len robit spat a papat
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
haman napísal:zhudobni alebo daj si zhudobnit tieto flowy mozno aj z toho bude nejaka hodinovka
tyto slova maju silu iba v zahoractine , nevim ci by sa nasel nekdo kdo to umy dat po sleovensky
-
satan vystihol si to. neni čo dodať.
ja nehrám full time a nikdy sa mi nepodarilo vytvoriť si také tempo, že by som k tomu pravidelne sadol a hral. vždy to bolo o tom, či sa cítim ok a či sa mi chce pokrovať.
tento thread, čo si vytvoril mi hrozne pomáha v tom sa namotivovať keď mám hrať len tak, že "čo najviac" tak prepadám lenivosti. teraz za 1,5 mesiaca som dal 180h, to som kedysi dával 3 mesiace
28.7.-31.8.
80.12/160h (+3.77h)
ja nehrám full time a nikdy sa mi nepodarilo vytvoriť si také tempo, že by som k tomu pravidelne sadol a hral. vždy to bolo o tom, či sa cítim ok a či sa mi chce pokrovať.
tento thread, čo si vytvoril mi hrozne pomáha v tom sa namotivovať keď mám hrať len tak, že "čo najviac" tak prepadám lenivosti. teraz za 1,5 mesiaca som dal 180h, to som kedysi dával 3 mesiace
28.7.-31.8.
80.12/160h (+3.77h)
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
tak ono to ani nemusi byt otem aby clovek daval 160 alebo 200h mesicne (to robim len ja a ja nato mam svoje duvody) skurej ide oto aby clovek pracoval pravidelne a dlhodobo... nemusis denne davat 8hodin... davaj 3h ale davaj ich kazdy den... pokad tento blog dopomoze par ludom ktemu aby sa naucili davat 3h denne ale kazdy den a aspon rok vkusy + nejake studium sem tam, tak tento blog splnil na 100% svuj ucel a ja sem spokojny, aj tak si myslim ze je to len o navykoch, staci vydrzat urcite dobu (nekomu staci mesic nekomu dva) a potom to uz nebude otem aby si sa nutil ale ze uz mas navyk a je to pro teba samozrejmost (tak jak chodit do prace) a s lenivostu sem mnel take problem (na to doporucuju robi veci ktere sa ti nechcu, aj ked sa ti nechcu a zacat s nejakym sportem lebo aktivitu co ta bavi) ked nekdo sedi cely den znudene na prdeli tak je jasne ze je problem pro neho dat 3h za den (co je smesne pod minimum)
mame s PP rozpracovany jeden projekt, ktery dufam dopomoze k temu aby sa toto co pisu podarilo kazdemu a kazdy bude ze svoju pracu spokojny a zdvihne sa aj uroven vecsiny hracu...
ja sem nikdy nebyl taky ze len sam pro seba a na ostatnych najebat, vzdycky sem rad nekomu poradil alebo pomohel a takto to robim aj v pokri pokad pomozu par ludom sa stat fulltime regularama co crushuju nl100 zoom tak nech mi tam znizuju wr a robia zle, mozno mi potom jeden stych ludi pomoze dostat sa vysej... ja vim jake to je hrat nl2 a stale si pamatam co sem si vtedy vypraval (keby mi nekdo pomohel jak porazat aspon nl25 tak by sem byl mega stastny, myslite ze sa nekdo taky nasel ? velky barani)
mame s PP rozpracovany jeden projekt, ktery dufam dopomoze k temu aby sa toto co pisu podarilo kazdemu a kazdy bude ze svoju pracu spokojny a zdvihne sa aj uroven vecsiny hracu...
ja sem nikdy nebyl taky ze len sam pro seba a na ostatnych najebat, vzdycky sem rad nekomu poradil alebo pomohel a takto to robim aj v pokri pokad pomozu par ludom sa stat fulltime regularama co crushuju nl100 zoom tak nech mi tam znizuju wr a robia zle, mozno mi potom jeden stych ludi pomoze dostat sa vysej... ja vim jake to je hrat nl2 a stale si pamatam co sem si vtedy vypraval (keby mi nekdo pomohel jak porazat aspon nl25 tak by sem byl mega stastny, myslite ze sa nekdo taky nasel ? velky barani)
Spoiler:
-
som pred par mesiacmi cital niekde na webe (link uz asi nenajdem), ze na to, aby si clovek vybudoval nejaky "zvyk", tak ho musi spravit 30 dni za sebou a potom mu to uz pride uplne normalne... ja napriklad strasne nemam rad umyvanie riadov a ked som bol na intraku sa dialo velakrat, ze riady boli x dni v drese teraz, mi pride uplne ako samozrejme, ze ked dojem, si idem po sebe hned aj riad umyt, lebo som sa to naucil tym opakovanim robit. asi to bude platit aj na poker len treba to peklo vydrzat
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
no vidis riad uz umyvas pravidelne, teraz hraj poker pravidelne
-
SATAN
28.7.-1.9.
poker 134/210h
videa 0,45/34,5h
analizy 22/35h
posilka 11x/35d
dota2 9h
28.7.-1.9.
poker 134/210h
videa 0,45/34,5h
analizy 22/35h
posilka 11x/35d
dota2 9h
Spoiler:
-
47/80 ak budem pokracovat v takom tempe akom idem tak by som to mal dat, momentalne mam hotrun tak sa vyhrabavam zo suterenu zrazu ma ten poker aj zacal bavit video som pozrel cital si clanky... ale ked som na downswingu tak neznasam poker a chcem len dohnat straty jak taky kkt a tym to viac kurvim a preto zhnijem na micros navzdy
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
dnes len hodinka (ale zato vyzivna, BR sa mierne vzdialil uplnemu dnu) - oddych a RL vybavovacky (a macdonald damn)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.