tak nevem asi najjednoduchsia moznost bude kupit novy pocitac
lifetime downswing baby
Re: lifetime downswing baby
mne tiez sa stavalo ze mi mysku vyhdazdovalo, ked som skusal druhu mys tak isla v pohode len nebola moja, tak na tu staru som dostal nerv a potiahol som za kabel z plnej sily a teraz mi uz neseka
Spoiler:
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
ja kebyze potahnu mys s celej sily tak sa zruti cely barak ale urcite to skusim lebo tuto session sem nemnel od teho daleko
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Hmm, skusim poradit s tou mysou. Problem moze byt priamo v nej (treba skusit vymenit za inu), alebo potom nejaky softverovy problem. To sekanie co spominas moze byt sposobene tym, ze pocitac proste nieco nestiha, ze je strasne vytazeny procesor, cize sa treba pozriet na procesy (ctrl+alt+del => start task manager => zalozka processes a tam dat zoradit podla vytazenia CPU). Ak v tych procesoch mas po spusteni pocitaca nieco co ma viac ako 25%, tak to nebude celkom v poriadku a treba zistit co to je zac.
Pripadne este skusit nejakym antivirom preskenovat pocitac.
Pripadne este skusit nejakym antivirom preskenovat pocitac.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
2x som uz robil hlbkovy sken, takze to by malo byt ok a sekalo mi to aj ked som restartoval PC ze nebol vytazeny takze jedine vidim problem v samotnej myske alebo nieco s radicom USB ale myslim ze asi bude zla myska...mozte mi prosim niekto odporuci aj nejaky dobry antivirak... teraz mam avast (neviem ci je dobry) a chcel by som nechat skontrolovat PC este cez nejaky iny, lebo sa mi to nejak nezda
-
ak chceš mať istotu, stiahni si Eset NOD32 antivirus (ale budeš musieť odinštalovať Avast z pc, inak to bude robiť problémy, keď máš 2 antivíry)
http://www.eset.com/sk/download/domacnosti/
daj tu screenshot Procesov v Správcovi úloh (Task manager) .. (ak nevieš, ako sa tam dostať: win+R --> taskmgr)
odfoť aj okno Performance/Výkon.
daj tu screenshot Procesov v Správcovi úloh (Task manager) .. (ak nevieš, ako sa tam dostať: win+R --> taskmgr)
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Rozkopat magorkovi komp imo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Chudak mys v satanovych rukach amen tma
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
1886er napísal:ak chceš mať istotu, stiahni si Eset NOD32 antivirus (ale budeš musieť odinštalovať Avast z pc, inak to bude robiť problémy, keď máš 2 antivíry)
na ako dlho vydrzi eset?? pretoze avast mi tam dal typek co som od neho kupil PC a mam to asi cracknute lebo mi to fici uz 2 roky v kuse aj sa mi aktualizuju databaze...alebo ked to preinstalujem tak to pojde zasa rovnako a nestratim ten avast ?
-
Magnus napísal:Chudak mys v satanovych rukach amen tma
jako je mi tej mysi luto stala 50ecek ale pokad toto bude robit aj nadalej tak sa budeme muset vazne povypravat
-
Ja som si kúpil Aviru v PS Shope za nejaké chlpy. 1 ročná licencia na 3 PC
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.