lifetime downswing baby

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: lifetime downswing baby

Odoslaťod SATAN 21 Aug 2014 19:52

yegon napísal:Rozkopat magorkovi komp imo

:D by sa mu to potom prestalo tocit a musel by spatky na nl200 a to asi nechces :D
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod SATAN 21 Aug 2014 20:46

tu su tie screeny
hned ako zapnem PC a nic nerobim, nic nezapinam
Spoiler:
Obrázok

Spoiler:
Obrázok

a tu je po session ked mam vsetko zaple a pocitac uz jede asi hodinu
zoradene podla zatazenia pamete
Spoiler:
Obrázok

podla zatazenia disku
Spoiler:
Obrázok

Spoiler:
Obrázok
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod vlade 21 Aug 2014 21:22

Vyzera to ok, nevidim tam nic podozrive na prvy pohlad, zatazenie procesora je tiez ok, takze asi ta mys (alebo baterky v nej ak je na baterky)

Ako antivirus pouzivam aviru => http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus (je verzia zadarmo ktora 1x za den pri update vyhodi nejake okno ktore zavries jednym kliknutim, alebo platena (tusim za nejakych $20), tam uz to okno nevyskakuje a su tam nejake zbytocnosti naviac :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod haman 21 Aug 2014 22:28

v XP ked sa domrvilo USB tak to vacsinou uz neslo vyriesit inak ako reinstallom OS. Mensia sanca, ze ani to nepomoze, ak sa tomu USB nieco stalo fyzicky.
Kup si dalsi disk, nainstaluj windows, skus ci seka mys ak neseka, doinstaluj si poker ;)
ak seka, tak nove PC/ntb.

Ale ako prve skus INU mys ;) ak mas PS2 port este tak si zozen taku pripadne.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod yegon 22 Aug 2014 07:00

ja by som na tvojom mieste betol river, mohol by si vyfoldovat nejake lepsie Ahighs a mozno aj 8x

x/r sa mi moc nepozdava lebo imo vsetky foldnutelne ruky checkne back a betne len nieco ako A9+ (niektori len Qx+) a na raise tazko povedat ako zareaguju - a to som hovoril o normalnom sizingu. Proti overbetu by som to uz vobec nevymyslal, hlavne ked tu ten overbet ako bluff ani nedava zmysel z jeho strany, silne pochybujem ze by tam takto ever s niecim bluffoval. Ako to vidis ondoko? S cim hras takto ako bluff?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ondoko 22 Aug 2014 07:38

imo suhlasim uplne s buschlem, ze ked uz takto chces zahrat spot, v ktorom nikto nikdy nebluffuje, tak ten sizing je prilis maly a v podstate som to musel callnut s Q7+asi. Tych 80 moze byt ideal, lebo to urobi asi uz to iste ako x-rshove a ked ta callne, tak aspon nieco usetris.

yegon napísal:Ako to vidis ondoko? S cim hras takto ako bluff?

mam tu prave aj bluffy, ale do unknown ludi to radsej moc casto takto nehram. Urcite ale aspon s nejakymi bloker rukami Tx, Jx. Na par regov mam poznamku, ze mi callli overbet na riveri a mal som nuts, cize predpokladam, ze si myslia, ze to nerobim s nicim inym,tak to sem tam vyuzijem, ked si myslim, ze maju slabu SD value a overbetom ich aj velmi casto vytlacim.
Druha vec je, ze som bol zvedavy ako na to zareaguje satan, ci mi callne nejaku 9x, nech viem do buducnosti.
Zahral by som to inak tak aj proti tebe, kedze si myslim, ze niekedy az prilis herocallujes na riveri. :)
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod SATAN 22 Aug 2014 07:40

yegon napísal:ja by som na tvojom mieste betol river, mohol by si vyfoldovat nejake lepsie Ahighs a mozno aj 8x

x/r sa mi moc nepozdava lebo imo vsetky foldnutelne ruky checkne back a betne len nieco ako A9+ (niektori len Qx+) a na raise tazko povedat ako zareaguju - a to som hovoril o normalnom sizingu. Proti overbetu by som to uz vobec nevymyslal, hlavne ked tu ten overbet ako bluff ani nedava zmysel z jeho strany, silne pochybujem ze by tam takto ever s niecim bluffoval. Ako to vidis ondoko? S cim hras takto ako bluff?

ja by sme na ondokovem miste takto hral len bluffy presne tak ako to zahral
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod SATAN 22 Aug 2014 07:46

ale moja chyba ze sem zbytecne vymyslal, mnel sem to zahrat jak pises a hotovo...
inak uz sem zistil kde je chyba, nainstaloval sem antivirak co mi doporucil vlado a vypel sem avast a uz to vali cely den v pohode....myslim ze chyba byla v avaste nejakym spusobem temu jebalo a cely pocitac mi to spomalovalo
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod ondoko 22 Aug 2014 07:49

SATAN napísal:ja by sme na ondokovem miste takto hral len bluffy presne tak ako to zahral

nechapem. preco?

na stovke je to cesta do pekiel, ak to robis bez dovodu.. tam su same calling stationy a ked nevies proti komu to robis, tak nerataj s tym, ze ti tu random reg foldne 9x, prave naopak- velmi casto ti to callne. Potom ta bude akurat zvysok dna tiltovat, ze co to je za k*kota, ze na taky overbet nevie foldnut 9x alebo 8x mozno aj.
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod yegon 22 Aug 2014 11:19

... ale davam ti body za gule
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!