lifetime downswing baby
Re: lifetime downswing baby
jako ja sa bluffovat nebojim pokad mi to dava zmysel a pokad to neni (podla mna) uplne kamikadze ze bluffujem nekoho kdo mi nikdy nezhodi, musim si byt aspon trochu isty .... no toto mi nevyslo, jebat nato, pouceni pro mna a jedu dal uz sem vyhodil vicej penez za vecsi kokotiny...
ja sa nabojim ani swingu proto hraju tolko hodin, len si vzdycky picuju ze proc su tak neschopny, ale to vsetko dojde...víra, trpezlivost a vydrz to je moja zbran
musim sa snazit a raz dojde doba kedy mna budu prezyvat nebojacny satan
ja sa nabojim ani swingu proto hraju tolko hodin, len si vzdycky picuju ze proc su tak neschopny, ale to vsetko dojde...víra, trpezlivost a vydrz to je moja zbran
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
SATAN napísal:len si vzdycky picuju ze proc su tak neschopny, ale to vsetko dojde...víra, trpezlivost a vydrz to je moja zbran
A mozno je toto sposob jak ti kartovy BOH hovori - j.b na poker nedam ti upswing ani bohovi.
Pouvazuj nad normalnym zamestnanim, zacni podnikat, otvor si podnik, chod lovit ryby, pestuj zemiaky, makaj v posilke, ale:
KASLI NA POKER. Nie je ti sudene byt dobrym hracom...tolko motivacnych videii tu mas a HOVNO z toho, len sebaklam. Sorry...
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
jo mas pravdu vyjebu sa nato len tak to su cely ja diky to sem potreboval
-
pro vsetky sracky co to vzdali
Spoiler:
-
dneska sa mi totalne nechce uz by sem si najraci zebral volno do konca mesica
Spoiler:
-
dneska sem uplne KO... spal sem snad 10hodin, prva session trvala 20minut potom mna TB vyhodil ze sem dosahel stoploss, hlava mi to absolutne nebere, mam pred sebu posledny tyden roboty, bude najtazsi a budu sa muset ktemu nejak dokopat, nechcu to vzdat a ani nijak porusit, bude potreba sa nastarovat, rozhybat hlavu nech pracuje a na konci tehoto mesica vyhodnotim celu tuto moju challnage, co je podla mna realne a udrzatelne a jaky je podla mna pomer ucena a samotnej hry tak aby to clovek po 2 tydnoch alebo mesici nevzdal a dokazal stabilne pracovat cely rok, dva, tri a nejeblo ho steho alebo nejak nepoznacilo GL...
Spoiler:
-
stale mi seka mys aj cely pocitac uz sem preinstaloval pulku programu a nainstaloval 3 antiviraky, skusil vsetko co mna napadlo... co sa stane ked tam aktualizovat crecknutu verziu win8 ? dojebe sa to na 100% alebo jak to je ?? uz mna napada len toto, preinstalovavat cely windows sa mi fakt nechce lebo mi to zajebe minimalne cely den, a este importovat handy a robit poznamky to su asi 2dni
-
možno by pomohlo vytvoriť bod obnovenia. to vráti pc do stavu, v akom bol napr. pred 2 týždňami (to si môžeš vybrať). len neviem do akej miery sa ti zachovajú najnovšie dáta. ja keď som to kedysi dával, tak mi zmizlo pár ikoniek z plochy. je to na vlastné riziko. ak ťa to zaujalo, skús pogoogliť nejaké fóra, kde sa tým zaoberajú, aby si vedel čo to môže mať za následky, ale na 99% to nebude nič hrozné
http://www.zive.sk/clanok/63219/obnova-refresh-alebo-reset-windows-8
http://www.yac.mx/cs/pc-tech-tips/windows-8/windows-8-system-restore-guide.html
//edit nový link
http://www.zive.sk/clanok/63219/obnova-refresh-alebo-reset-windows-8
http://www.yac.mx/cs/pc-tech-tips/windows-8/windows-8-system-restore-guide.html
//edit nový link
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
SATAN napísal:stale mi seka mys aj cely pocitac uz sem preinstaloval pulku programu a nainstaloval 3 antiviraky, skusil vsetko co mna napadlo... co sa stane ked tam aktualizovat crecknutu verziu win8 ? dojebe sa to na 100% alebo jak to je ?? uz mna napada len toto, preinstalovavat cely windows sa mi fakt nechce lebo mi to zajebe minimalne cely den, a este importovat handy a robit poznamky to su asi 2dni
a nedeje sa to len ked ti HM bezi? lebo ak mas datamined hands, tak databaza uz moze byt velmi velka a tym pocitac prestava stihat mne ked sa to zacina diat, je to znak pre mna, aby som premazal databazu a dal do nej len najnovsie handy, lebo inak to je neznesitelne...
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
robi mi to aj ked nemam zapli HM ale moze to byt sposobene postgrelSQL ze to spolaluje PC aj ked neni databaza aktivna v tem pripade to bude asi urcite kvuli HM ... ale uz mi dosli nervy a idu vymazat databazu a uvidim ci to bude robit stale pokad ano budu nuteny preinstalovat cely win a odjebu si tak 2 dni a tym padem to nedam do konca mesica lebo toto je neuveritelne vpici neda sa stym hrat a neda sa stym nic.... budu sa snatit do dat ale pokad to fakt nebude tu databazu tak nevim, este mna napadlo ci nemam proste dojebany pocitac lebo tu dsot casto vypadava prud aj internet a proste sa mi tam neco odjebalo
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.