od yegon 07 Dec 2014 16:15
jaj vy lolovia clovek sa ani nemoze snazit pomoct aby si to neodniesol
som velmi rad ze sa taketo nieco u nas deje, viem ze je to prve taketo natacanie a chalani potrebuju podnety od ludi tak miesto frflania napiste co sa vam tam pacilo a co nie
dopozeral som to, po chvili som si zvykol aj na grafiku, nepozeravam zivy poker mozno to je standard a ludom to je jasne hned od zaciatku, mne chvilu trvalo kym som ziskal o preflop akcii prehlad, hlavne to ze Sb a BB sa objavuju zrazu nad kartami z predchadzajucej akcie (aby to bolo v spravnom poradi po flope) mi spociatku nedochadzalo - ale ako pisem je to len vec zvyku po par minutach uz som bol v obraze
mozno by bolo fajn este farebne oznacit posledneho agresora z predchadzajucej street (alebo aspon preflop) - tym ze sa SB a BB zobrazuju pomimo tak je problem si zapamatat kto raisoval/betoval ked tato info zmizne z grafiky
ku koncu tam uslo jedno cislo ked ten borec na SB poslal 2,1M allin a BB pisalo ze ma 2M na call aj ked mal stack len okolo 300k
kedze to bol zaznam tak by asi bolo lepsie vybrat len nejake akcne ruky, vacsinou to tak aj bolo len nerozumiem preco tam bola ta posledna ruka, open raise so 77 a vsetci fold
komentar bol fajn, pacilo by sa mi keby ste mali nejake info o hracoch a pouzivali ich pri komentovani, odkial su, ci hravaju casto, kde, co atd, asi by nemal byt problem vymysliet nejaky minidotaznicek pre hracov pred final table - ozivilo by to a hlavne by sa divak lahsie dostal do fandiaceho modu. Nie som si isty ako by to dopadlo a ci by s tym nebol nejaky problem, ale mam pocit ze by som uvital u hracov cele mena nielen krstne, jednak pre lepsie zapamatanie a aj sa mi zda ze by to posobilo tak serioznejsie ako vazny turnaj.
-
Za tento príspevok od yegon poďakovali - 3:
- AlfaZz, haman, Mlachi