Televízny záznam z finálového stola DoubleStar Open €14,000

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Televízny záznam z finálového stola DoubleStar Open €14,000

Odoslaťod admin 05 Dec 2014 14:19

Diskusia k článku: Televízny záznam z finálového stola DoubleStar Open €14,000 GTD

SpadePoker TV prináša pokrovým nadšencom prvú časť televízneho finálového stola z Ilavského DoubleStar Open. V Slovenskej republike to je príjemná novinka, čiže si môžete vychutnať hru z final table.

...

Celý článok => Televízny záznam z finálového stola DoubleStar Open €14,000 GTD
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Televízny záznam z finálového stola DoubleStar Open €14,000

Odoslaťod swain 05 Dec 2014 19:59

može byť :good: :good: :good:
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod yegon 06 Dec 2014 06:02

ked sa to trochu ucese tak to bude super, nevidel som cele - dopozeram a napisem pripomienky, zatial mam dost problem sledovat action
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Mlachi 06 Dec 2014 22:55

Kedy bude dalsia cast?
Obrázok používateľa
Mlachi

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 29 krát/8 krát

Odoslaťod swain 07 Dec 2014 13:35

Mlachi napísal:Kedy bude dalsia cast?

asi až yegon dá pripomienky , nechápem , čo chce ale do toho kecať ... :wall: , nech si kuká vlastnu šow
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod nrbanz 07 Dec 2014 13:43

yegon napísal:ked sa to trochu ucese tak to bude super, nevidel som cele - dopozeram a napisem pripomienky, zatial mam dost problem sledovat action

nekecaj im do toho pan mudry yegon -robia to dobre

:evil: :spax: :spax: :O:
nrbanz

Založený: Sep 2012
Poďakoval/li: 16 krát/11 krát

Odoslaťod yegon 07 Dec 2014 16:15

jaj vy lolovia clovek sa ani nemoze snazit pomoct aby si to neodniesol

som velmi rad ze sa taketo nieco u nas deje, viem ze je to prve taketo natacanie a chalani potrebuju podnety od ludi tak miesto frflania napiste co sa vam tam pacilo a co nie

dopozeral som to, po chvili som si zvykol aj na grafiku, nepozeravam zivy poker mozno to je standard a ludom to je jasne hned od zaciatku, mne chvilu trvalo kym som ziskal o preflop akcii prehlad, hlavne to ze Sb a BB sa objavuju zrazu nad kartami z predchadzajucej akcie (aby to bolo v spravnom poradi po flope) mi spociatku nedochadzalo - ale ako pisem je to len vec zvyku po par minutach uz som bol v obraze

mozno by bolo fajn este farebne oznacit posledneho agresora z predchadzajucej street (alebo aspon preflop) - tym ze sa SB a BB zobrazuju pomimo tak je problem si zapamatat kto raisoval/betoval ked tato info zmizne z grafiky

ku koncu tam uslo jedno cislo ked ten borec na SB poslal 2,1M allin a BB pisalo ze ma 2M na call aj ked mal stack len okolo 300k

kedze to bol zaznam tak by asi bolo lepsie vybrat len nejake akcne ruky, vacsinou to tak aj bolo len nerozumiem preco tam bola ta posledna ruka, open raise so 77 a vsetci fold

komentar bol fajn, pacilo by sa mi keby ste mali nejake info o hracoch a pouzivali ich pri komentovani, odkial su, ci hravaju casto, kde, co atd, asi by nemal byt problem vymysliet nejaky minidotaznicek pre hracov pred final table - ozivilo by to a hlavne by sa divak lahsie dostal do fandiaceho modu. Nie som si isty ako by to dopadlo a ci by s tym nebol nejaky problem, ale mam pocit ze by som uvital u hracov cele mena nielen krstne, jednak pre lepsie zapamatanie a aj sa mi zda ze by to posobilo tak serioznejsie ako vazny turnaj.

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 3:
AlfaZz, haman, Mlachi
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!