BORCOVSKY BLOG
Re: 13/300
Tak urcite si sa neskutocne snazil. To si zozral viac kalorii jak nahral VPP bodov ? Inak nechapem jak si to dosiahol ked si si doprial sladke raz za mesac za odmenu
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Ivo napísal:Jak mozes vazit 121 kg voe? To chce treningovy plan + stravovaci program od odbornika. Napr.http://www.karabinos.sk
Neni zac
super reklama a karabinos je uznavany odbornik to ano...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
skoda ze som to nevedel ked som mal tych 121, teraz ked uz mam len 119,6 sa to uz neoplati
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ja som schudol z 112 na 88kg za tri mesiace a nerobil som nic extra ani necvicil ani nic ale uplne som vylučil biele pečivo...delil som stavu cize k masu len dusena zelenina a podobne...klasicka delena strava ale jedol som normalne velke porcie ziadne hladovanie a po 18h som uz nejedol...ked som to nedel vydrzat tak zeleninu...to mozes jest kedy chces...ja som chrumal mrkvu napriklad.... teraz mam tak 90-92 a tak sa mi to udrziava uz vyse roka ale teraz jem vsetko...len menej ako ked som bol ako prasa mam dojem ze sa ti stiahne nejak casom zaludok a uz tolko nejes.
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
vedel som, že nemam klikat na ten karabinos link kua:D btw delena strava a paleo je dobre na chudnutie, ale naj je to v kombinacii so sportom samozrejme, ja som schudol z 66 na 61 za 3 mesiace (meriam len 167 cm) a to stylom čiastočného hladovania a večerného prejedania, samozrejme som vedel čo mam jest cez den a co na večer atd... oplatí sa pozrieť aj na tento stýl stravovania, ja som ho a vyuzival aj vyuzivam tak 5 dni v tyzdni...2 dni (vacsinou cez vikendy) sa stravujem bežne. Pečivo je naj vynechat...aj vacsinu vysokoglykemickych jedal...naj su tuky a bielkoviny (vseobecne napisane)..hlavne na vecer pri "prejedaní".
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
WNT napísal: po 18h som uz nejedol...s.
Neodporucam, vobec to chudnutiu neprospieva. Si predstav ze niekto ide spat o polnoci tak to je este 6 hodin co musi vydrzat bez jedla. Uplne staci ked clovek dodrzi odstup spanku a posledneho jedla tak 2-3 hodiny. Samozrejme ze to neznamena ze to posledne jedlo pred spanim sa napcham cimkolvek, malo by to byt nieco lahke....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:WNT napísal: po 18h som uz nejedol...s.
Neodporucam, vobec to chudnutiu neprospieva. Si predstav ze niekto ide spat o polnoci tak to je este 6 hodin co musi vydrzat bez jedla. Uplne staci ked clovek dodrzi odstup spanku a posledneho jedla tak 2-3 hodiny. Samozrejme ze to neznamena ze to posledne jedlo pred spanim sa napcham cimkolvek, malo by to byt nieco lahke....
ano cca 2 hodky pred spanim posledne jedlo..odporucam spominane bielkoviny a tuky... vajco na bravcovej ci kacacej masti, pripadne kokosovom oleji, sunka nejaka kvalitna (aspon 92% a viac), velmi vela zeleniny, tvrde syry... napr....rano sa zobudite ani nebudete citit hlad ani nic..dalsie jedlo som zvykol okolo 11tej dopoludni
-
ano to sa podoba na to o co sa snazim ja, vsetko jedlo natlacit do 8 hodin, zvysok casu o hlade (pokryvam to cajom s maslom), nejem chlieb/cestoviny, energia je hlavne z tukov a bielkovin + vela zeleniny
dnes som na seba extra hrdy, na rodinnej oslave som si nedal ziadnu sladkost - to sa mi podarilo asi druhy krat v zivote
dnes som na seba extra hrdy, na rodinnej oslave som si nedal ziadnu sladkost - to sa mi podarilo asi druhy krat v zivote
-
yegon napísal:ano to sa podoba na to o co sa snazim ja, vsetko jedlo natlacit do 8 hodin, zvysok casu o hlade (pokryvam to cajom s maslom), nejem chlieb/cestoviny, energia je hlavne z tukov a bielkovin + vela zeleniny
tak ked to budes dodrziavat, urcite sa vysledok dostaví:)
-
VPP na P****Stars: 11k / 30k
Schudnúť: 2,3 / 5 kg
Schudnúť: 2,3 / 5 kg
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.