Poznáme termín MSR €100,000 GTD. V Golden Vegas v sobotu Valentínsky FB event
Počet príspevkov: 46 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poznáme termín MSR €100,000 GTD. V Golden Vegas v sobotu Val
Hm. Otazka je preco GV zvolil takyto format. Po namysli (to je chujovy vyraz) mi to pripada celkom logicky variant. Rozhodli sa pre vysoku garanciu s tym , ze do turnaja zapoja viacere kluby po celom Slovensku, aby sa taky garant naplnil. Ake su formaty viacdnovych turnajov?
A/ Day 1 sa skonci napr. 10 levelom a stacky sa prenesu do Day 2. Predstavme si teda, ze v GV v Bratislave bude hrat Day 1A napr. 120 hracov, ale v Michalovciach Day1 len 12. Nikto samo nevie, kolko v skutocnosti hracov v tom ktorom meste bude hrat, iste ale je, ze v GV by sa hralo do konca 10 levelu. Ale to, ze sa bude hrat do konca 10 levelu aj v Michalovciach alebo inde, iste nie je. Kludne by sa mohlo stat , ze uz napr. v 6 levely to v Mihalovciach niekto vycisti a ide spokojne spinkat s 360k stackom.( a to sa este moze citit rozpacito, ze nakoniec neprisol este Jozko a Ferko co slubili ze si pridu zahrat persi raz v zivoce MS a nacipovat ho, lebo tak by mohol mac aj 420k).
Takto by mohli vzniknut velke disproporcie medzi stackmi na konci dna medzi jednotlivymi mestami a vyhodu by tak mohlii ziskat hraci z Day1 v kluboch s nizkym poctom hracov( ale nemuseli)
B/ Day 1 sa skonci ked ostane v hre poslednych 10% hracov a stacky sa prenasaju do Day 2. Toto je obdobne ako v prvom pripade, len len opacne, pretoze v GV by postupovalo podla prikladu A/ 12 hracov pri average 300k. Je predpoklad, ze viaceri hraci mozu mat napr. 600k a vacsie stacky, a k takemu stacku sa postupujuci v meste kde bude hrat 12 hracov a teda postupovat bude len vitaz, nema ako dopracovat.
Neobhajujem GV, no ked uz teda zvolili tento format s cielom naplnit 100k garant, tak z hladiska objektivity ,spravodlivosti, prehladu je takato struktura turnaja , ze Day 2 zacina kazdy s rovnakym stackom asi to najlepsie co sa dalo spravit.
A/ Day 1 sa skonci napr. 10 levelom a stacky sa prenesu do Day 2. Predstavme si teda, ze v GV v Bratislave bude hrat Day 1A napr. 120 hracov, ale v Michalovciach Day1 len 12. Nikto samo nevie, kolko v skutocnosti hracov v tom ktorom meste bude hrat, iste ale je, ze v GV by sa hralo do konca 10 levelu. Ale to, ze sa bude hrat do konca 10 levelu aj v Michalovciach alebo inde, iste nie je. Kludne by sa mohlo stat , ze uz napr. v 6 levely to v Mihalovciach niekto vycisti a ide spokojne spinkat s 360k stackom.( a to sa este moze citit rozpacito, ze nakoniec neprisol este Jozko a Ferko co slubili ze si pridu zahrat persi raz v zivoce MS a nacipovat ho, lebo tak by mohol mac aj 420k).
Takto by mohli vzniknut velke disproporcie medzi stackmi na konci dna medzi jednotlivymi mestami a vyhodu by tak mohlii ziskat hraci z Day1 v kluboch s nizkym poctom hracov( ale nemuseli)
B/ Day 1 sa skonci ked ostane v hre poslednych 10% hracov a stacky sa prenasaju do Day 2. Toto je obdobne ako v prvom pripade, len len opacne, pretoze v GV by postupovalo podla prikladu A/ 12 hracov pri average 300k. Je predpoklad, ze viaceri hraci mozu mat napr. 600k a vacsie stacky, a k takemu stacku sa postupujuci v meste kde bude hrat 12 hracov a teda postupovat bude len vitaz, nema ako dopracovat.
Neobhajujem GV, no ked uz teda zvolili tento format s cielom naplnit 100k garant, tak z hladiska objektivity ,spravodlivosti, prehladu je takato struktura turnaja , ze Day 2 zacina kazdy s rovnakym stackom asi to najlepsie co sa dalo spravit.
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
@ivo....prezradim ti jedno tajomstvo ked si pride do michaloviec zahrat ten turnaj len 12 hracov tak aj tak postupi len jeden hrac.....takze nechapen tvoj prispevok...vies v com je problem?v tom ze keby to bolo regularne mttcko tak bublina praskne niekde pri 50 hracoh to ked pozitas tak je plnych 6 stolov a menej ako v 8 hracoch to hrat nebudes....to znamena ze pokial mas avg stack alebo ked si zrovna aj short tak mas urcity priestor na hru a tym padom aj na kvalitu svojho rozhodovania.....ale co sa stane v tychto sngckach ktore teraz naprogramovali???ty bu dnes hrat s avg stackom o itm a turnajovi zivot v styroch?piatich?ludoch??ale nieje to ako klasicke 45man sngcko kde to hras na vyhru alebo minimalne na hu...tu je to zvratene tym ze je to vlastne kvalda tak ako sa budes rozhodovat??budes to hrat tak agro ako klasicke 45man sngcko alebo ako kvaldu???kde je tam kvalita ked to budes tocit 4-5ludoch??a to tu nebudem spominat tie okolnosti ze pokial vychytis z tych 4-5 hracov 2kamosov a jedneho silneho chipleadera tak si to vlastne dohral a vyhodil 275eur von okom...a pritom s tym svojim avg stackom by si na klasickom mttcku mal minimalne na vyber ako tu bublinu budes hrat a minimalne 2krat tolko hand na rozmyslenie a tym padom aj na kvalitnu hru....
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
myslim, ze som to napisal dost jasne a neviem o tom ze by som niekde uviedol ze z Michaloviec postupia viaceri nez 1. Vobec neviem o com tocis a po precitani asi 2 riadkov tvojho prispevku som sa stratil v preklade a prestal citat.
- Ivo
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/11 krát
Ivo napísal:myslim, ze som to napisal dost jasne a neviem o tom ze by som niekde uviedol ze z Michaloviec postupia viaceri nez 1. Vobec neviem o com tocis a po precitani asi 2 riadkov tvojho prispevku som sa stratil v preklade a prestal citat.
sry pisal som to popri 6stoloch tak mi niekde ubehlo pismeno je mi to luto ale podstata tam je....tvoja vyhrada je ze v Ba bude mat niekto vyhodu nahrat vacsi stack ako v michalovciach...oki to je fakt v tomto je tento format spravodlivejsi.ok je to prvy pokus a myslim že to bude mať viacej negat ako pozitiv....už to si nezmenime tak je to vlastne zbytočné sem niečo písať....sry za spamovanie už kašlem na to pojdem si to zatočiť niekam asi do GV keď že tam to bude mať akú takú úroveň a snaď príde aj 80-100hračov na každý deň....
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
Btw mozno by nebolo zle keby sa vyjadril niekto z kompetentbych z gv,ked uz sa tu rozprudila takato diskusia
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Online kvalifikácie sú realitou, na P****Stars ani Full Tilte ich bohužiaľ nebolo možné dohodnúť, preto dúfame poteší možnosť zahrať si ich aspoň na slovenskom DOXXbete
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... 5-100k-gtd
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... 5-100k-gtd
-
admin - Príspevky: 22439
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Počet príspevkov: 46 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 41 hostí.