tu su prve vysledky od zacatku cahllenge (jak uz sem pisal budem sa kazdy den znova ucit, to ze su + je fajn, ale vnutorny pocit mi ríče ze to neni tak jak si to predstavuju, su na seba tvrdy a mam vysoke naroky, takze konec odpocinku a hlava zacne dostavat napicu)
co sem si hned vsimel ked sem kukel na stats a cekal sem ze to tak aj bude celkovy pokles agresie, ci uz CBty alebo raise to znamena ze sem prestal bojovat o urcite spoty a to je to co sem aj citil pri hry takze sa musim vratit do starych kolaji co pravdepodobne spusoby aj narast winrate
121,5h, 39k hands, 8bb/100, MT ratio 5,5
dal sem regularom lekci, satan P****Stars 1:0
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
uvidime druhe kolo
dalsi vec co sa mi lubi je tydeni reporty podla yegona (pozicam si to od teba diky
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
)
ked nato teraz kukam tak mam skluz 10,5h co neni malo, takze treba to zacat brat uz vazne
dalej si pridam do cilu cviceni, pitny rezim ktery mam zalostny (nektere dni vypiju mozno litr vody, a vsimel sem si ze mna zacala bolivat hlava, kvuli temu ze nepiju samozrejme a stym je spojene aj to ze byvam aj unavenejsi jak inokedy takze musim natem popracovat nechcu byt jak chodici kopa sadla, dalej sa mi lubi aj to s vahu co robi yegon takze si to take zavedu do planu, verejna hamba namna vzdycky platila )
-------------------------------------------------
TYDEN 4/10 (13-20.5) DEN 1/8
hodiny 0/6,6
pitny rezim 0/4,5l+
beh 1/2
workout 0/2
analizy 0min
sadlo dole 0/5 kil (toto budu updatovat 1x za tyden zacinam na 96kilach, skurveny brav)
a dime makat