matiho blog
Re: matiho uNL journey :)
Jj, je tam nieco take, ale fakt to tam nikto nehrava, v priemere okolo 20-30 ludi hra NL10..
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
No trebalo na to dva mesiace kym som sa znova dokopal k pokru ale som rad, ze konecne opat hram Momentalne sa iba otukavam, hram NL5 ZOOM a kombinujem to s NL10 6max a dobre je, ze sa opat dostavam k tomu, ze moj volny cas sa orientuje okolo toho, ci stihnem/nestihnem session (posledne dva mesiace skor islo o to, ci stihnem/nestihnem 1-2 zapasy na FIFA 14 ). Zatial som spokojny, ide to pomaly, ale dobre, este clearujem nejake bonusy (obv niektore mi prepadli kvoli dlhodobej neaktivite ale tak aj horsie veci sa stali uz, napriklad 9/11).
Imo blizia sa micromillions, znovu asi poskusam nejake kvaldy ked budem mat cas, ak mate chut mozte ma follownut na twitteri (@matiapag) a ked sa tam nazbiera aspon par ludi tak tam budem pisat aj nejake priebezne chipcounty, pripadne ak je tu niekto, koho tam nemam ja a postujete tam sem-tam cosi, tak dajte vediet, rad si precitam
Imo blizia sa micromillions, znovu asi poskusam nejake kvaldy ked budem mat cas, ak mate chut mozte ma follownut na twitteri (@matiapag) a ked sa tam nazbiera aspon par ludi tak tam budem pisat aj nejake priebezne chipcounty, pripadne ak je tu niekto, koho tam nemam ja a postujete tam sem-tam cosi, tak dajte vediet, rad si precitam
-
Moj ocino dnes vyhral svoj prvy turnaj v zivote Na doxxe sa hrava freerolly o 5/10/20$ a dnes vyhral ten dvadsatdolarovy za 3.14$ a porazil >1300 ludi. Taku radost som unho este asi nikdy v zivote nevidel, a to ma po patdesiatke
Len tolko, uzasny pokrovy zazitok
Len tolko, uzasny pokrovy zazitok
- Za tento príspevok od matiapag poďakovali - 2:
- haman, Stanley VII
-
Hello! Hravate niekto na Macbooku? Ako je to s kompatibilitou HEM-u a softwerov pokrovych herni? Su tam nejake obmedzenia, alebo vsetko fici tak, ako na Windowse?
-
Toto je asi oficialne najdlhsia odmlka v mojom blogu ever Ja len ze ci je tu ozaj tak mrtvo, ako sa zda?
-
tomu ver kamko...aktivita 0 bodu, motivacia 0 bodu, vykon 0 bodu tym padem vysledky na zaplakani...
ozivit toto forum je tazsi jak porazat nl5000, ale mozno chytim drive jak v thajsku a porari sa mi to... dost sa poslednu dobu zaujimam o motivaciu, proc nektery ludo usepju a nektery ne, co to ovplivnuje, trosku psychologie do teho a po par dnoch premyslana, citana, studovana sem dospel k zaveru jak to asi je a proc sa co deje .... pokracovani priste
ozivit toto forum je tazsi jak porazat nl5000, ale mozno chytim drive jak v thajsku a porari sa mi to... dost sa poslednu dobu zaujimam o motivaciu, proc nektery ludo usepju a nektery ne, co to ovplivnuje, trosku psychologie do teho a po par dnoch premyslana, citana, studovana sem dospel k zaveru jak to asi je a proc sa co deje .... pokracovani priste
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
Nechce si niekto somnou splitnut licenciu na small stakes hm2? Resp. nema niekto licenciu pre 1 PC navyše?
edit: solved
edit: solved
-
mam jednu navyse
- Martynno
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Martynno napísal:mam jednu navyse
diky, uz som to vyriesil
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.