HUD
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
HUD
niekedy som zacinal s 2riadkovym hudom, aktualne uz ma 4 riadky:
(vybral som rybu, takze nie je velmi vidiet ze farebne odlisujem vacsinu cisiel podla toho ci ide o nita, rega, LAG, fish a neutral)
monitor s 2560x1440 som si bral preto, aby:
a) mi HUD nezakryval nicky, stacky, karty a betting buttons.
b) bolo miesto pripadne na dalsie HUD cisla, aby som ich nemusel dohladavat cez popupy a stracat cas.
Rozmyslam, co najcastejsie este berem s popupov a je to asi PFR z jednotlivych pozicii, aby som vedel proti akej range hram.
Idem si teda dat extra riadok s PFR EP,MP,CO,BTN, SB,BB a uvidime ci sa mi to zalubi.
(vybral som rybu, takze nie je velmi vidiet ze farebne odlisujem vacsinu cisiel podla toho ci ide o nita, rega, LAG, fish a neutral)
monitor s 2560x1440 som si bral preto, aby:
a) mi HUD nezakryval nicky, stacky, karty a betting buttons.
b) bolo miesto pripadne na dalsie HUD cisla, aby som ich nemusel dohladavat cez popupy a stracat cas.
Rozmyslam, co najcastejsie este berem s popupov a je to asi PFR z jednotlivych pozicii, aby som vedel proti akej range hram.
Idem si teda dat extra riadok s PFR EP,MP,CO,BTN, SB,BB a uvidime ci sa mi to zalubi.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Re: haman - rakeback pro again
ja sa pohybujem okolo 80 statou v HUDe, a tolko veci co este popapujem tak ani nevim jak mam dat do HUDu...
mam to rozdelene tak ze veci ktere sa kukam neustale mam v HUDe, veci ktere sa kukam 50% si popapujem a do HUDu/popapu si este planuju pridat uplne nove exploit veci, neco ecem este teraz nevim ale musim to najit... inak haman odporucam ti do buducna odstranit tie popisky k statou, casem mozes mnet vicej stats a bude ti to zbytecne zabirat misto a potom pri vicej statoch si nato budes tazsi zvykat a ucit sa to, len taka mala rada....pokad to mas farebne odlisene co mas, tak sa ti to bude lahko ucit
mam to rozdelene tak ze veci ktere sa kukam neustale mam v HUDe, veci ktere sa kukam 50% si popapujem a do HUDu/popapu si este planuju pridat uplne nove exploit veci, neco ecem este teraz nevim ale musim to najit... inak haman odporucam ti do buducna odstranit tie popisky k statou, casem mozes mnet vicej stats a bude ti to zbytecne zabirat misto a potom pri vicej statoch si nato budes tazsi zvykat a ucit sa to, len taka mala rada....pokad to mas farebne odlisene co mas, tak sa ti to bude lahko ucit
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
akoze no offence Brejcinho, ale ja stale nechapem preco hraci na mikrolimitoch maju tendencie si robit HUD s milion statmi.
ad 1. nevedia presne tieto cisla pouzit
ad 2. miesto toho, aby logicky uvazovali nad rangeami, tak su prilis viazani na staty, pricom tie staty casto vznikaju na zaklade malej vzorky, pricom su skreslene a viacmenej mozno dokonca aj povedat, ze nepouzitelne. Potom sa moze stat, ze barelujes spot w/e len preto, ze villain mal vysoky fold to cbet a podobne.
ad 3. osobne by som minimalne polovicu statov dal prec
ad 4. skus si dat session bez HUDu a viac rozmyslaj pri tom
gl
ad 1. nevedia presne tieto cisla pouzit
ad 2. miesto toho, aby logicky uvazovali nad rangeami, tak su prilis viazani na staty, pricom tie staty casto vznikaju na zaklade malej vzorky, pricom su skreslene a viacmenej mozno dokonca aj povedat, ze nepouzitelne. Potom sa moze stat, ze barelujes spot w/e len preto, ze villain mal vysoky fold to cbet a podobne.
ad 3. osobne by som minimalne polovicu statov dal prec
ad 4. skus si dat session bez HUDu a viac rozmyslaj pri tom
gl
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
takze ty implikujes na zaklade toho, ze ma vela statov , ze nerozmysla??
well done, sir
skus nabuduce porozmyslat predtym, ako vypustis nejaku mudrost
well done, sir
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:takze ty implikujes na zaklade toho, ze ma vela statov , ze nerozmysla??
well done, sir
neboj, porozmyslal som a nie, neimplikujem
Ak sa nemylim (ak hej, tak sorry ), on tu sam raz pisal, ze by viac mal pri tom rozmyslat a neuvazovat nad spotmi len cisto podla statov. A podla jeho HUDu sudim, ze tento leak uplne neporiesil a sa viaze pri rozhodovani viac na cisla, ako nad tym s akou rangeou bude villain v onom spote. Na druhej strane je super, ze ma HUD porieseny tak, ze by s nim mohol hrat stovku/dvestovku a chce aby v nom bolo co najviac, ale na micros to moze byt podla mna viac na skodu veci ako na osoh.
peace
EDIT: proste tymto vsetkym som chcel povedat, ze mne sa viac osvedcilo zamysliet v spote nad tym, s akou rukou villain mohol urobit svoju akciu ci uz bet, raise,velkost betu atd ako nad tym, aku ma povedzme river agg, alebo ci ma won at showdown 25 alebo 35, thats all
- ondoko
vsimel sem si ze nektery lude (patrim medzi nich aj ja) nedokonca myslenku protoze to beru tak ze to kazdy pochopi a ked sa to nestane tak to vypada ze hejtuju, myslim ze ondoko chcel len podotknut ze vecsina regularu s +-nl10 nerozumi statom a aj napriek tomu si ich tam nektery davaju vicej jak je na ten limit normalne aby sa mohli pochvalit kamaradom/ na skype/ na forum... to neznamena ze brejci je jeden znich, ale take moze... dalsi vec, to je ta horsi ze si ich tam ty regulary davaju a mysla si ze temu rozumna, mysla ze dany stat znamena toto a pritem znamena neco ine a potom na zaklade tehoto vznikaju spatne rozhodnuta...
ja suhlasim s ondokem co napisal, ale take suhlasim aj stym ze by si regulary na nl10 mneli dat vsetky staty ktere im ulahcuju hru a pokad dana osoba rozumi 50 statom a vsetky su uzitecne tak nech ma regular na nl10 kludne v HUDe 50 statu, proc ne ?
a dalsi vec kteru by sem kazdemu odporucil, a urcite prave hracom na nl10, nech sa kukaju co im HM ponuka, nech premyslaju nad tym co asi dany stat znamena, naco sluzi jedine takto im dojde ta logika jaku staty pracuju a jake informacie im davaju, nech si potom vyhledaju na forach/ HM supporte presne co dany stats zanemana a ci nato dosli sami alebo sa mylili, ja osobne sem to takto robil a pomohlo mi to peckovo, co sem nechapal sem si vygooglil alebo sem sa opytal ludi co to chapu...
takze ked to mam zhrnut s ondokem suhlasim a vim ze to nemyslel spatne aj ked to na prvy pohled tak vypada, proste si to musis domyslet, zatu dobu co sem na PP sem zistil ze je tu dost inteligentnych ludi tak proc by bezduvodne hejtoval...
ja suhlasim s ondokem co napisal, ale take suhlasim aj stym ze by si regulary na nl10 mneli dat vsetky staty ktere im ulahcuju hru a pokad dana osoba rozumi 50 statom a vsetky su uzitecne tak nech ma regular na nl10 kludne v HUDe 50 statu, proc ne ?
a dalsi vec kteru by sem kazdemu odporucil, a urcite prave hracom na nl10, nech sa kukaju co im HM ponuka, nech premyslaju nad tym co asi dany stat znamena, naco sluzi jedine takto im dojde ta logika jaku staty pracuju a jake informacie im davaju, nech si potom vyhledaju na forach/ HM supporte presne co dany stats zanemana a ci nato dosli sami alebo sa mylili, ja osobne sem to takto robil a pomohlo mi to peckovo, co sem nechapal sem si vygooglil alebo sem sa opytal ludi co to chapu...
takze ked to mam zhrnut s ondokem suhlasim a vim ze to nemyslel spatne aj ked to na prvy pohled tak vypada, proste si to musis domyslet, zatu dobu co sem na PP sem zistil ze je tu dost inteligentnych ludi tak proc by bezduvodne hejtoval...
-
dik Satan, asi tak nejak som to chcel napisat
Inak podelim sa este o jednu vtipnu prihodu z nedavna, celkom k teme, tak dufam, ze hamanovi nebude vadit, ze mu to tu zaspamujem trocha Robil som si novy popup na 3bet a 4bety podla pozicii a nepozeral sa presne na definiciu statov. Tak sa mi stala take vec, ze som mal v HUDe miesto statu " pozicia 4bet RANGE" iba "pozicia 4bet" a to vam poviem, ze je kurevsky rozdiel Stat "pozicia 4bet" ukazuje percentualny podiel z otvaranych ruk, ktore 4betuju. Stat "pozicia 4bet range" ukazuje percentualny podiel zo VSETKYCH ruk, ktore 4betuju
Priklad: mam trebars 10% open range na UTG a 4betujem AK,QQ+(2.6% range). Cize moja 4bet RANGE na UTG je 2.6, ale stat "UTG 4bet" je 26
Presne vysvetlenie tu: http://forums.holdemmanager.com/manager ... range.html
Tato nevedomost moja trvala asi tyzden (cca 6k ruk) akurat ked som shotoval dvestovku som si napriklad hovoril, ze to neni mozne, ze ma 4bet na BTN 18, ved tu je pre mna +EV 3bet/shovnut any two cards a podobne bol som " 5bet shoving machine"
suma sumarum, vdaka variance a dobremu runu v allinoch, som na tom neprehal aj gate a skoncil cca breakeven
Takze tak, rozumejte statom, ktore pouzivate
Inak podelim sa este o jednu vtipnu prihodu z nedavna, celkom k teme, tak dufam, ze hamanovi nebude vadit, ze mu to tu zaspamujem trocha Robil som si novy popup na 3bet a 4bety podla pozicii a nepozeral sa presne na definiciu statov. Tak sa mi stala take vec, ze som mal v HUDe miesto statu " pozicia 4bet RANGE" iba "pozicia 4bet" a to vam poviem, ze je kurevsky rozdiel Stat "pozicia 4bet" ukazuje percentualny podiel z otvaranych ruk, ktore 4betuju. Stat "pozicia 4bet range" ukazuje percentualny podiel zo VSETKYCH ruk, ktore 4betuju
Priklad: mam trebars 10% open range na UTG a 4betujem AK,QQ+(2.6% range). Cize moja 4bet RANGE na UTG je 2.6, ale stat "UTG 4bet" je 26
Presne vysvetlenie tu: http://forums.holdemmanager.com/manager ... range.html
Tato nevedomost moja trvala asi tyzden (cca 6k ruk) akurat ked som shotoval dvestovku som si napriklad hovoril, ze to neni mozne, ze ma 4bet na BTN 18, ved tu je pre mna +EV 3bet/shovnut any two cards a podobne bol som " 5bet shoving machine"
suma sumarum, vdaka variance a dobremu runu v allinoch, som na tom neprehal aj gate a skoncil cca breakeven
Takze tak, rozumejte statom, ktore pouzivate
- ondoko
Ja tiez suhlasim, ze ich mam privela. No kym som zacal hrat, tak mi kamos naimportoval 300k hands z NL10 a teda na vacsinu regularov mam aspon 5k hands a teda proti nim pouzivam staty, no je jasne, ze ked mam na fish 200 hands, tak nebudem pozerat na statistiku fold vs river cbet v 3bet potoch a tiez suhlasim s tym, ze vela statistik pri malom mnozstve hands je zavadzajuce a ja studujem jadrovu energetiku a mam celkom prehlad v oblasti statistiky a pravdepodobnosti a teda to aspon ako tak viem odhadnut, kedy pozerat na HUD a kedy rozmyslat rangeovo...
GL !
GL !
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
podla mna je minimum 20k hands na hraca, aby sem zacal brat vazne stats postflop na rivery, po turn a flop samozrejme menej ale je to zbytecne protze ked si vytvaram strategiu kteru budu hrat postflop tak vecsinu hraju po river takze pokad mam menej jak 20k ruk tak si davam dost pozor a zvazuju jaku line zvolit, brejci 5k ruk je podla mna max na flop a to sa este nebavim o 3b a 4b potoch, skus sa opytat napr. magorka kolko ma on ruk na hracu, alebo kolko mu treba ruk aby dokazal spravit spravny exploit na rivery
-
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.