Zdravim mam mensi problem. Dnes som chcel vlozit peniaze na U***et ale zistil som ze nepodporuju skrill vklad. Co je prakticky jedina vec ktoru pouzivam.
Na U***et je moznost vkladu kartou, je mozne na tento vklad pouzit skrill kartu ?
Dalsia moznost vkladu bolo paysafe. Problem je ze byvam na dedine a najblizsia paysafe predajna je 12km odtialto co sa mi zrovna teraz moc nechce. Neda sa nahodou nejak kupit paysafe card online ? Prostrednictvom skrillu ?
Pls skuste pomoct rychlo za hodinu sa mi hraju turnaje
Skrill-Paysafe U***et problem
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: Skrill-Paysafe U***et problem
vsak skus tu kartu.maximalne to nepojde.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Dávnejšie sa dalo kupovať paysafe aj online, aj som to tak robil, ale poslednou dobou sam i to nejako nedarí. Presmeruje ma na nemeckú stránku a nedá sa mi tam zvoliť žiadna platobná metóda po výbere že som zo Slovenska. Podarilo sa niekomu kúpiť paysafecard online poslednou dobou, alebo ste tiež dopadli ako ja?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
U***et po prechode na novy soft zrusili moznost vyberu na Skrill cim ma celkom slusne nasr*li nakolko aj ja som vyhradne pouzival na vklady a vybery prave Skrill. Ale vlozit by sa ti malo dat aj zo Skrill karty nakolko je to mastercard ktora je pre vklad podporovana, pokial ale nieco vyhras tak to uz na Skrill nevyberies a budes nuteny si to poslat bankovym prevodom na nejaky iny ucet.
-
murded - Príspevky: 119
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/12 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.