Skrill-Paysafe U***et problem

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Skrill-Paysafe U***et problem

Odoslaťod Boocker 04 Jún 2015 17:56

Zdravim mam mensi problem. Dnes som chcel vlozit peniaze na U***et ale zistil som ze nepodporuju skrill vklad. Co je prakticky jedina vec ktoru pouzivam.
Na U***et je moznost vkladu kartou, je mozne na tento vklad pouzit skrill kartu ?
Dalsia moznost vkladu bolo paysafe. Problem je ze byvam na dedine a najblizsia paysafe predajna je 12km odtialto co sa mi zrovna teraz moc nechce. Neda sa nahodou nejak kupit paysafe card online ? Prostrednictvom skrillu ?
Pls skuste pomoct rychlo za hodinu sa mi hraju turnaje :P
Boocker

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Skrill-Paysafe U***et problem

Odoslaťod haman 04 Jún 2015 19:02

vsak skus tu kartu.maximalne to nepojde.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Stanley VII 05 Jún 2015 08:15

Dávnejšie sa dalo kupovať paysafe aj online, aj som to tak robil, ale poslednou dobou sam i to nejako nedarí. Presmeruje ma na nemeckú stránku a nedá sa mi tam zvoliť žiadna platobná metóda po výbere že som zo Slovenska. Podarilo sa niekomu kúpiť paysafecard online poslednou dobou, alebo ste tiež dopadli ako ja?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod murded 05 Jún 2015 13:14

U***et po prechode na novy soft zrusili moznost vyberu na Skrill cim ma celkom slusne nasr*li nakolko aj ja som vyhradne pouzival na vklady a vybery prave Skrill. Ale vlozit by sa ti malo dat aj zo Skrill karty nakolko je to mastercard ktora je pre vklad podporovana, pokial ale nieco vyhras tak to uz na Skrill nevyberies a budes nuteny si to poslat bankovym prevodom na nejaky iny ucet.
Obrázok používateľa
murded

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 26 krát/12 krát

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!