Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále

Odoslaťod TheLastNail 26 Júl 2015 20:41

Sir napísal:Dávam do pozornosti stránku EPS:
https://www.facebook.com/pages/EPS-Euro ... 7838915981

Príspevok z 3. mája:
EPS turnaj 200.000 Eur GTD

Príspevok z 10. mája:
Zverejnená payout štruktúra.

Domáca úloha: Spočítajte sumu payoutov a porovnajte s GTD 200.000 Eur.

toto je pre mna asi najrelevantnejsi prispevok :good:

respekt pre hracov, hlavne Rene Crhovi, ktory afaik mal z toho najvacsiu immediate stratu :poklona:

bohuzial je momentalne velmi tazke vidiet, ako toto nemoze byt zly umysel organizatora

Za tento príspevok od TheLastNail poďakovali - 3:
hegides, Stryko drzgros, TomMolivan
TheLastNail

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 5 krát/12 krát

Odoslaťod Magnus 26 Júl 2015 20:43

Zaujimave, ze sa doteraz v diskusii nikto z GV nevyjadril. Inokedy okamzite reaguju. Hned sa nuka aj odpoved: akakolvek ich trapna odpoved by priniesla instakarmu minusovu letiacu rychlostou blesku a tym padom instaban. Ja som zvedavy, jak z tohto vykluckuju. A mam otazku na hracov, co tam dnes boli: ste este ochotni hrat v tomto klube? Otazka pre pp.sc: este ste ochotni robit reportaze z tohto klubu, ak vidite, co sa tam stalo?
Pri cash tam nikdy nebol problem, ak mozem hovorit za seba. No co si dovolili teraz, je zarazajuce.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod duklaak 26 Júl 2015 21:16

Magnus napísal:Pri cash tam nikdy nebol problem, ak mozem hovorit za seba. No co si dovolili teraz, je zarazajuce.

dufam ale, ze tam prestanu hraci chodit aj na CG, pretoze ak nie, tak by tato "afera" klubu v podstate ani neuskodila, si myslim.

nechcem byt zloprajny, (ale som) ale toto si zasluzili. nevedia spravit normalne MTT, rovnako ako MSR (trochu viac), tak aj toto. mozno si to myslim len ja, ale hrat MTT bublinu v turnaji kde je ITM ~40 hracov 5-handed alebo HU je velmi nestastne.
duklaak

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 2 krát/12 krát

Odoslaťod marcellko 26 Júl 2015 21:27

Prečo sa v GV tejto situácií nepostavili ako chlapi a neuznali svoju ojeb ale budú točiť o moneypool-loch. Určite by to dopadlo inak ak by na rovinu povedali - nemali sme dávať taký GTD, mysleli sme si že sa to vyzbiera... A ten nedoplatok mohli napríklad preplatiť ako vstupenky do turnajov alebo na cashku (či po častiach splácať hráčom ak nemajú takú hotovosť na doplatenie ) ale nie piči len klamať klamať klamať. Kokos ešte sa aj budú tváriť ako oni poškodení že sa nedohral turnaj.
marcellko

Založený: Dec 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod Pedro1007 26 Júl 2015 21:36

No konečne by im mal dať niekto po prstoch bol som tam raz a už tažko dakedy pojdem ........ BAnko doplaca stale a idu .... všetci z GV hrači by tam mali prejsť :D
Pedro1007

Založený: Feb 2015
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Pedro1007 26 Júl 2015 21:38

zabudol som na videolive strem doublestars ho mal na 10 000 concord ho mal na 17000 a na 100 000 ho nedali tak to je fakt slabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :wall:
Pedro1007

Založený: Feb 2015
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod sklucis 27 Júl 2015 00:39

Magnus napísal:Zaujimave, ze sa doteraz v diskusii nikto z GV nevyjadril. Inokedy okamzite reaguju. Hned sa nuka aj odpoved: akakolvek ich trapna odpoved by priniesla instakarmu minusovu letiacu rychlostou blesku a tym padom instaban. Ja som zvedavy, jak z tohto vykluckuju. A mam otazku na hracov, co tam dnes boli: ste este ochotni hrat v tomto klube? Otazka pre pp.sc: este ste ochotni robit reportaze z tohto klubu, ak vidite, co sa tam stalo?
Pri cash tam nikdy nebol problem, ak mozem hovorit za seba. No co si dovolili teraz, je zarazajuce.

??? prepac ale asi nerozumiem tvojej otazke smerovanej na PP. Vyjadrim sa len sama za seba. . . preco by sme nemali? Pokial viem, s Golden Vegas sme vzdy mali a mame korektne, bezproblemove a dobre vztahy (tak ako aj s ostatnými klubmi). Nevidim dôvod preco by sa po dnesku mala tato spolupraca akokolvek menit.

Nechcem a ani mi neprinalezi sa vyjadrovat k teme prizepool vs money pool. Za svoju osobu ale mozem povedat, ze pre mna bolo dnes sklamanim, ze sa turnaj nedohral. Pocas tejto prace som ich uz zazila neurekom a v takyto som vzdy len marne dufala. Chyby sa deju pri kazdom turnaji, v kazdom klube ako na Slovensku tak aj vo svete. V tomto pripade nestastne naformulovany mail spustil obrovske vasne, ale podla reakcii vedenia GV, ktore som dnes mala moznost vidiet z prvej rady, si nemyslim, ze v tom bol akykolvek zly umysel. Na druhej strane, odist a uz sa vobec nevratit tiez nebolo podla mna najstastnejsim rozhodnutim, ktore mohli hraci spravit. Vyhlasit bojkot klubu, ktory robi (aspon zatial) uz dlhe roky tie najvacsie turnaje bez vaznejsich komplikacii, je trosku urychlene. Viem, ze sa na mna zautoci, ze si zastavam GV lebo nas platia, ale toto by som si myslela ci pri CCC, Bancu alebo inych kluboch. Chyby sa deju, pretoze vsetko riadia ludia a nie stroje. Kazdy jeden pokrovy klub sa snazi robit turnaje najlepsie ako sa da. Golden Vegas za roky posobenia vyprodukovalo nejedneho hraca, ktory dnes haji slovenske farby vo svete, prinieslo nejeden kvalitny turnaj nad slovenske pomery, tak si mozno zasluzia trosku zhovievavosti. Rovnako ako napriklad Banco, ktore este ani poriadne neotvorilo brany a uz sa na nich utocilo. Tak ako CCC, kde sa tiez hned spusti lavina kritiky aj za tu najmensiu chybu dealera alebo floora.

Skusme neodsudzovat hned vsetko co sa nam nepozdava a bude sa nam zit lahsie.
Good luck Vám, klubom aj nam, aby sme toto uz nikdy riesit nemuseli.
sklucis

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 47 krát/21 krát

Odoslaťod amaterik 27 Júl 2015 05:04

"Chyby sa deju pri kazdom turnaji, v kazdom klube ako na Slovensku tak aj vo svete. V tomto pripade nestastne naformulovany mail spustil obrovske vasne, ale podla reakcii vedenia GV, ktore som dnes mala moznost vidiet z prvej rady, si nemyslim, ze v tom bol akykolvek zly umysel."

Keď i na oficiálnej FB stránke celej série je napísané kľúčové slovo guaranteed, tak asi nejde len o "nešťastne naformulovaný e-mail" a zlý úmysel, no nie? ;) Alebo si azda myslíte, že Golden Vegas nevedel, že turnaje EPS majú mať garantovaný prize pool a nie money pool? To azda nie :)
amaterik

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 10 krát/18 krát

Odoslaťod Magnus 27 Júl 2015 05:27

Sklucis, keby si tolko energie a fantazie, co si venovala vyprodukovaniu tejto znosky infantilnosti a blbosti, venovala aj pisaniu reportov, tak by ta bola radost citat.

Za tento príspevok od Magnus poďakovali - 2:
hegides, Mercedes
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod DevilMayCry 27 Júl 2015 07:00

sklucis napísal:Preco by sme nemali? Pokial viem, s Golden Vegas sme vzdy mali a mame korektne, bezproblemove a dobre vztahy (tak ako aj s ostatnými klubmi). Nevidim dôvod preco by sa po dnesku mala tato spolupraca akokolvek menit.

Keď viem, že niekto klame a zavádza tak ho budem aj naďalej propagovať lebo však "máme korektné vzťahy" :good: .

Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali - 4:
A_Rimmer, hegides, Mercedes, ondoko
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!