Magnus napísal:Zaujimave, ze sa doteraz v diskusii nikto z GV nevyjadril. Inokedy okamzite reaguju. Hned sa nuka aj odpoved: akakolvek ich trapna odpoved by priniesla instakarmu minusovu letiacu rychlostou blesku a tym padom instaban. Ja som zvedavy, jak z tohto vykluckuju. A mam otazku na hracov, co tam dnes boli: ste este ochotni hrat v tomto klube? Otazka pre pp.sc: este ste ochotni robit reportaze z tohto klubu, ak vidite, co sa tam stalo?
Pri cash tam nikdy nebol problem, ak mozem hovorit za seba. No co si dovolili teraz, je zarazajuce.
??? prepac ale asi nerozumiem tvojej otazke smerovanej na PP. Vyjadrim sa len sama za seba. . . preco by sme nemali? Pokial viem, s Golden Vegas sme vzdy mali a mame korektne, bezproblemove a dobre vztahy (tak ako aj s ostatnými klubmi). Nevidim dôvod preco by sa po dnesku mala tato spolupraca akokolvek menit.
Nechcem a ani mi neprinalezi sa vyjadrovat k teme prizepool vs money pool. Za svoju osobu ale mozem povedat, ze pre mna bolo dnes sklamanim, ze sa turnaj nedohral. Pocas tejto prace som ich uz zazila neurekom a v takyto som vzdy len marne dufala. Chyby sa deju pri kazdom turnaji, v kazdom klube ako na Slovensku tak aj vo svete. V tomto pripade nestastne naformulovany mail spustil obrovske vasne, ale podla reakcii vedenia GV, ktore som dnes mala moznost vidiet z prvej rady, si nemyslim, ze v tom bol akykolvek zly umysel. Na druhej strane, odist a uz sa vobec nevratit tiez nebolo podla mna najstastnejsim rozhodnutim, ktore mohli hraci spravit. Vyhlasit bojkot klubu, ktory robi (aspon zatial) uz dlhe roky tie najvacsie turnaje bez vaznejsich komplikacii, je trosku urychlene. Viem, ze sa na mna zautoci, ze si zastavam GV lebo nas platia, ale toto by som si myslela ci pri CCC, Bancu alebo inych kluboch. Chyby sa deju, pretoze vsetko riadia ludia a nie stroje. Kazdy jeden pokrovy klub sa snazi robit turnaje najlepsie ako sa da. Golden Vegas za roky posobenia vyprodukovalo nejedneho hraca, ktory dnes haji slovenske farby vo svete, prinieslo nejeden kvalitny turnaj nad slovenske pomery, tak si mozno zasluzia trosku zhovievavosti. Rovnako ako napriklad Banco, ktore este ani poriadne neotvorilo brany a uz sa na nich utocilo. Tak ako CCC, kde sa tiez hned spusti lavina kritiky aj za tu najmensiu chybu dealera alebo floora.
Skusme neodsudzovat hned vsetko co sa nam nepozdava a bude sa nam zit lahsie.
Good luck Vám, klubom aj nam, aby sme toto uz nikdy riesit nemuseli.