Tiger080882 napísal:swain napísal:a kolko ludí si bolo zahrat v pondelok o to auto ????
2 stoly...aj to 6-maxpo prestavke 9 ludi-cize hned Final table....bral len za 1.miesto 80 euro
to smrdi overlayom

Tiger080882 napísal:swain napísal:a kolko ludí si bolo zahrat v pondelok o to auto ????
2 stoly...aj to 6-maxpo prestavke 9 ludi-cize hned Final table....bral len za 1.miesto 80 euro
APminer napísal:Tiger080882 napísal:....
....max.KOMFORT -to je ako ta mineralka co dostali zadarmo hraci (day 1b) do cca 21,30-potom uz nebola-teda bola za 1euro ??? ......
ani na EPT nedostaneš minerálku zadarmo .... a už vůbec ne za 1€ ....
Stryko drzgros napísal:Tiger080882 napísal:swain napísal:a kolko ludí si bolo zahrat v pondelok o to auto ????
to smrdi overlayomtakze auto sice bude ale musis si ho zaplatit, vitaz da 86% ceny a bude auticko jeho
![]()
![]()
Magnus napísal:Povedal som o tomto pripade jednemu studentovi prava...........
bapoker2010 napísal:Dajme si trošku matematiky (a nechcem polemizovať o tom, či to bol alebo nebol prizepool garant):
GV vyzbieralo 81.900 €. To je ich jediný príjem.
a teraz výdavky: Na výhry išlo 91.600 € (86.600 + 5.000)
Náklady spojené s organizáciou takéhoto turnaja odhadujem na 11.000 € (výplaty staff, licencia za stoly na mesiac, prenájom horných priestorov, večere, hostesky, marketing, vecné ceny,...). Takže spolu výdavky cca 102.000 €....
GV podľa mňa doplácalo zo svojich cca 20.000 €.
Takže si myslím, že nie je úplne na mieste tvrdiť, že im ide o prachy na prvom mieste a že niekoho okradli.
Proste zle načasovali turnaj takéhoto rozsahu a stálo ich to tých cca 20.000 € z vlastného vrecka.
Myslím si, že táto suma je pre nich dostatočným "trestom".
Verím, že účastníci finálového stola tiež vedia počítať, takže podľa mňa ich reakcia nebola adekvátna.
PS: aj keď mám ku GV pozitívny vzťah, osobne si myslím, že turnajový poker v našich podmienkach je neziskové podnikanie (dôkazom je aj tento posledný turnaj) a ak by som bol ja majiteľ, tak by som to dávno zavrel a nenosil tam vlastné peniaze.
swain napísal:no počkaj , počkaj a na tom aute o ktore sa malo hrať ,kto odišiel potom domov ?
bapoker2010 napísal:Dajme si trošku matematiky (a nechcem polemizovať o tom, či to bol alebo nebol prizepool garant):
GV vyzbieralo 81.900 €. To je ich jediný príjem.
a teraz výdavky: Na výhry išlo 91.600 € (86.600 + 5.000)
Náklady spojené s organizáciou takéhoto turnaja odhadujem na 11.000 € (výplaty staff, licencia za stoly na mesiac, prenájom horných priestorov, večere, hostesky, marketing, vecné ceny,...). Takže spolu výdavky cca 102.000 €....
GV podľa mňa doplácalo zo svojich cca 20.000 €.
Takže si myslím, že nie je úplne na mieste tvrdiť, že im ide o prachy na prvom mieste a že niekoho okradli.
Proste zle načasovali turnaj takéhoto rozsahu a stálo ich to tých cca 20.000 € z vlastného vrecka.
Myslím si, že táto suma je pre nich dostatočným "trestom".
Verím, že účastníci finálového stola tiež vedia počítať, takže podľa mňa ich reakcia nebola adekvátna.
PS: aj keď mám ku GV pozitívny vzťah, osobne si myslím, že turnajový poker v našich podmienkach je neziskové podnikanie (dôkazom je aj tento posledný turnaj) a ak by som bol ja majiteľ, tak by som to dávno zavrel a nenosil tam vlastné peniaze.
Stryko drzgros napísal:swain napísal:no počkaj , počkaj a na tom aute o ktore sa malo hrať ,kto odišiel potom domov ?
mozno ze nakoniec sice auto dostanu.. ale model v mierke 1:50![]()
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.