Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: Slovakia Poker Sports €100,000 GTD finále

Odoslaťod Stryko drzgros 28 Júl 2015 09:19

Tiger080882 napísal:
swain napísal:a kolko ludí si bolo zahrat v pondelok o to auto ????

2 stoly...aj to 6-max ;-) po prestavke 9 ludi-cize hned Final table....bral len za 1.miesto 80 euro

to smrdi overlayom :) takze auto sice bude ale musis si ho zaplatit, vitaz da 86% ceny a bude auticko jeho :) :) :)
Obrázok používateľa
Stryko drzgros

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 35 krát/9 krát

Odoslaťod bapoker2010 28 Júl 2015 09:26

Dajme si trošku matematiky (a nechcem polemizovať o tom, či to bol alebo nebol prizepool garant):

GV vyzbieralo 81.900 €. To je ich jediný príjem.

a teraz výdavky: Na výhry išlo 91.600 € (86.600 + 5.000)
Náklady spojené s organizáciou takéhoto turnaja odhadujem na 11.000 € (výplaty staff, licencia za stoly na mesiac, prenájom horných priestorov, večere, hostesky, marketing, vecné ceny,...). Takže spolu výdavky cca 102.000 €....

GV podľa mňa doplácalo zo svojich cca 20.000 €.

Takže si myslím, že nie je úplne na mieste tvrdiť, že im ide o prachy na prvom mieste a že niekoho okradli.
Proste zle načasovali turnaj takéhoto rozsahu a stálo ich to tých cca 20.000 € z vlastného vrecka.
Myslím si, že táto suma je pre nich dostatočným "trestom".
Verím, že účastníci finálového stola tiež vedia počítať, takže podľa mňa ich reakcia nebola adekvátna.

PS: aj keď mám ku GV pozitívny vzťah, osobne si myslím, že turnajový poker v našich podmienkach je neziskové podnikanie (dôkazom je aj tento posledný turnaj) a ak by som bol ja majiteľ, tak by som to dávno zavrel a nenosil tam vlastné peniaze.
bapoker2010

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Magnus 28 Júl 2015 09:31

Povedal som o tomto pripade jednemu studentovi prava, ktory sa radil s dalsimi kolegovcami a zhodli sa na tom ze je to pravne napadnutelne. Ak bolo jednojednoznacne uvedene, ze ide o GTD 100k a klub vedome zmenil vyklad podla vlastneho uvazenia v priebehu turnaja, cim nedodrzal vopred stanovene podmienky, je to mozne napadnut na sude, nie SOI ani danovy urad, ale policia. Musi prist podnet od samotnych hracov, prilozia sa vsetky dokumenty, ktore su relevantne k pripadu a to staci na zacatie vysetrovania, ci nebol spachany podvod.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod Tiger080882 28 Júl 2015 09:32

APminer napísal:
Tiger080882 napísal:....
....max.KOMFORT -to je ako ta mineralka co dostali zadarmo hraci (day 1b) do cca 21,30-potom uz nebola-teda bola za 1euro ??? ......

ani na EPT nedostaneš minerálku zadarmo .... a už vůbec ne za 1€ ....

Skorej islo o to ze niekto dostal a niekto nie.....samozrejme ze mi neslo o mineralku zadara,ale o princíp...keby vobec nebola od zaciatku,tak nepoviem ani slovo.A okrem toho na MSR mali vsetko,tak by som cakal,ze to bude podobne.
Tiger080882

Založený: Dec 2014
Poďakoval/li: 17 krát/0 krát

Odoslaťod swain 28 Júl 2015 09:32

Stryko drzgros napísal:
Tiger080882 napísal:
swain napísal:a kolko ludí si bolo zahrat v pondelok o to auto ????

2 stoly...aj to 6-max ;-) po prestavke 9 ludi-cize hned Final table....bral len za 1.miesto 80 euro

to smrdi overlayom :) takze auto sice bude ale musis si ho zaplatit, vitaz da 86% ceny a bude auticko jeho :) :) :)

no počkaj , počkaj a na tom aute o ktore sa malo hrať ,kto odišiel potom domov ?
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod swain 28 Júl 2015 09:34

Magnus napísal:Povedal som o tomto pripade jednemu studentovi prava...........

dobrá haluz :dzejkej:
swain

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 57 krát/30 krát

Odoslaťod Stryko drzgros 28 Júl 2015 09:35

bapoker2010 napísal:Dajme si trošku matematiky (a nechcem polemizovať o tom, či to bol alebo nebol prizepool garant):

Náklady spojené s organizáciou takéhoto turnaja odhadujem na 11.000 € (výplaty staff, licencia za stoly na mesiac, prenájom horných priestorov, večere, hostesky, marketing, vecné ceny,...). Takže spolu výdavky cca 102.000 €....

Takže si myslím, že nie je úplne na mieste tvrdiť, že im ide o prachy na prvom mieste a že niekoho okradli.
Proste zle načasovali turnaj takéhoto rozsahu a stálo ich to tých cca 20.000 € z vlastného vrecka.
Verím, že účastníci finálového stola tiež vedia počítať, takže podľa mňa ich reakcia nebola adekvátna.

PS: aj keď mám ku GV pozitívny vzťah, osobne si myslím, že turnajový poker v našich podmienkach je neziskové podnikanie (dôkazom je aj tento posledný turnaj) a ak by som bol ja majiteľ, tak by som to dávno zavrel a nenosil tam vlastné peniaze.

ty si umelec veru.. poker je pre klub biznis a kazdy biznis ma rizika. to ze nezvladli marketing a nikde sa nehral (teda okrem Nr) den 1A, nerobili kvaldy v inych herniach ako doxx atd atd (x veci mohli inak riesit) sa im vypomstilo v nizkej ucasti. A ked uz videli ze hrozi strata tak sa ju snazili redukovat. ojebom s vyskou garancie. Jednoducho mali velke oci a prepalili to... Keby dali garant 75.000 su v poho, ale nie - my sme najlepsi, nikto iny taky turnaj neorganizuje, a pod.. komu niet rady tomu niet pomoci.. Keby boli zatali zuby, vyplatili co slubili tak by mali prvotriednu reklamu a vratilo by sa im to. teraz sa im to vrati tiez. ale kopnutim do zadku.. Ako uz tu bolo spomenute, pokrova komunita by mala vo vlastnom zaujme trvat na tom aby sa trh ocistil od neferovych praktik lebo to bude len a len na prospech kazdemu..
Obrázok používateľa
Stryko drzgros

Odoslaťod Stryko drzgros 28 Júl 2015 09:43

swain napísal:no počkaj , počkaj a na tom aute o ktore sa malo hrať ,kto odišiel potom domov ?

mozno ze nakoniec sice auto dostanu.. ale model v mierke 1:50 :) :)
Obrázok používateľa
Stryko drzgros

Odoslaťod stanjel 28 Júl 2015 10:02

bapoker2010 napísal:Dajme si trošku matematiky (a nechcem polemizovať o tom, či to bol alebo nebol prizepool garant):

MTT nie sú ziskové.. zisk ide z automatov a CG predsa - esli se nemýlím .. toto si vie dať dokopy hádam každý.. obhajuješ nemúdrym argumentom - ak sú na pokrovej scéne fakt tak dlho, tak ten garant mali odhadnúť..
stanjel

Založený: Feb 2015
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Tiger080882 28 Júl 2015 10:07

Stryko drzgros napísal:
swain napísal:no počkaj , počkaj a na tom aute o ktore sa malo hrať ,kto odišiel potom domov ?

mozno ze nakoniec sice auto dostanu.. ale model v mierke 1:50 :) :)

O auto sa zrebovalo po prestavke....bolo to orig.auto v mierke 1:1-na tyzden-mozno ze aj s plnou nadrzou.samozrejme ze az tak na 5 pokus sa nasiel niekto kto tam este fyzicky aj bol :-)
Tiger080882

Založený: Dec 2014
Poďakoval/li: 17 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!