Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Brejciho blog

Odoslaťod Brejcinho 11 Aug 2015 22:21

Hello grinders,

pred par hodinami som sa vratil domov z vyletu Peking - Xian - Shanghai :D Fajne bolo, ak by bol zaujem, mozem sem hodit par fotiek...Asi tyzden pred odchodom som sa po 3 a pol roku rozisiel s priatelkou, takze hrat A game bolo mimo moje sily...
Za 10 dni idem na trip po Spanielsku, takze hadam stihnem nieco odgrindit tieto najblizsie dni, idealne by bolo obhajit goldstar... Zajtra vecer pridem do BA a uvidime ako to pojde :crazy:

GL all & grindu zdar :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Brejcinho 03 Sep 2015 22:39

Ok, dovolenky skoncili, teraz na ne treba zarobit :lol2:
Kedze som asi mesiac a pol nehral, najskor sa rozhybem na NL10, nejakych 15k hands a potom mixovat NL10 s NL20 a proste pekne si hrat svoje...Ziadny multi mass tabling, hrat na winrate a hodinovku tak ako mne najviac vyhovuje :)

Ciele nebudem davat mesacne, to je moc dlho :D

4.9. - 11.9.

Analyzy 0/10 hod
Videa 0/10
Hra 0/30 hod

GL all & grindu zdar ! :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 05 Sep 2015 21:31

Isildur1 ide tento rok ako raketa :poklona:
Obrázok

Grind hudbicka na sobotny vecer :)

Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 06 Sep 2015 16:34

4.9. - 11.9.

Analyzy 0,5/10 hod
Videa 4/10
Hra 3,5/30 hod

Riesil som ine veci, od pondelka by som mal mat viac casu...

Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 13 Sep 2015 19:54

Odkedy som zacal znova hrat, akoby sa zo stolov vytratili vsetci dobri regovia :D Ked to takto zostane, budem iba rad...
Taktiez sa snazim hrat viac rangeovo a balancovane miesto exploitativneho pristupu...Mozno tym stracam value v niektorych spotoch, ale celkovo mam pocit, ze mi to viac pomaha pochopit spoty v ktorych som maval problem a tak...a tiez si myslim, ze je to rychlejsia cesta na vyssie limity...

Kazdopadne to ide momentalne dobre, dufam, ze to nieje kratkodoba zalezitost a ze sa teda v najblizsej dobe v pohode presuniem na NL20, prip. NL30 zacnem shotovat...

Casu na grind asi nebudem mat tak vela este tento tyzden, takze si ani nejdem davat plany, no 21. sept. zacina semester, tak tam uz si budem robit rozvrh abo nieco take, takze potom to pride :D

Lakala ma aj supernova tento rok, no momentalne hravam 3-4 stoly, iba vynimocne 5-6, no mam pocit, ze pri 4 je to pre mna ideal a radsej sa budem sustredit na 4 stoly s tym, ze sa chcem posunut vyssie :)

GL all & grindu zdar !

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 20 Sep 2015 12:50

Ahojte,

myslim, ze kazdy z vas pozna pokersnowie. Prave som narazil na free app. PreflopAdvisor od pokersnowie, takze ak si niekto nieje isty, proti akym poziciam co robit pre flop, pozrite si nazor GTO bota...Aj ja si tu prebehnem nejake situacie.

Od zajtra zacinam naplno grindit, takze tu budem davat svoje ciele na najblizsie dni/tyzdne...

PreflopAdvisor

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
nabokow
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 21 Sep 2015 14:31

Uvedomil som si dost zasadnu vec o mojej hre, ze ked pozeram pravidelne videa a hram pritom menej stolov (3-4) tak hram velmi dobre a potom si poviem, ze aky som ja kurva borec, pridam dalsie stoly a na videa sa tak trochu vykaslem a uz som zas kde som bol na zaciatku, ze sa nesustredim, robim stare chyby a podobne...

September zatial...
Spoiler:
Obrázok

Ako som uz spominal, zacal som sa viac zameriavat na balancovanu hru a iba ked som si fakt isty leakom supera sa snazim exploitovat. Preto sa mi tiez pacia videa, kde hraju ludia bez HUD-u lebo je to viac o rozmyslani nad hrou atd...Som teraz silno motivovany zapracovat na svojej hre, ako mi tu troska davnejsie Satan napisal, je hanba ze stale hravam NL10, absolutne s tym suhlasim a idem dat do toho fakt vsetko aby som sa co najrychlejsie dostal na NL20 regulara a zacal shotovat NL30...

21.9. az 30.9.

VPP 0/2000
Videa 0/9
Coachingy 0/2
Analyza spotu 0/20

Taktiez zvazujem stiahnutie mesacnej trial verzie poker snowieho...
Postovat sa budem snazit kazdy den a rozmyslam nad trestom, ak nespravim vsetky podmienky, ak mate napady sem s nimi :D

GL all & grindu zdar :evil: :river: Flakanie sa skoncilo ! :river: :river:

PS - Dlho som nebol hrat live poker, tak ak niekto v BA chodievate hravat, pridam sa :D Mozme dat pivo a tak :trikoza3:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 22 Sep 2015 00:38

21.9. az 30.9.

VPP 160/2000
Videa 1/9
Coachingy 0/2
Analyza spotu 0/20

160 VPP za 5 hodin :D nuz 4 tabling si vybera aj svoje obete. Ale vyssi win rate je dolezitejsi ako rake back :)

Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 22 Sep 2015 15:39

Nanonoko NL50 a pocas videa dva dost zaujimave spoty ;)

And now it's time to get our hands dirty :evil: :river: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 23 Sep 2015 02:52

21.9. az 30.9.

VPP 373/2000
Videa 2/9
Coachingy 0/2
Analyza spotu 0/20

Preco vzdy ked chcem vela hrat zacnem kruto prehravat :D Dnesna bilancia -8 BI (5 pod EV) no proste des a hroza :D
Dufam, ze zajtra to pojde lepsie :crazy:

Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!