Brejciho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Brejciho blog

Odoslaťod Brejcinho 30 Sep 2015 00:31

Dnes 9,6 hodin
Obrázok

Hlavne 3. session som troska potiahol...
Spoiler:
Obrázok

Ziadne sracky, vyhovorky, nariekanie...proste ides az na dno svojich sil a este dalej :river: :evil:

GL all & grindu zdar ! :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Odoslaťod Brejcinho 30 Sep 2015 12:04

21.9. az 30.9.

VPP 1353/2000
Videa 11/9
Coachingy 1/2
Analyza spotu 17/20

Uvidime ako to pojde s grindom, podla toho sa mozno zucastnim vecerneho coachingu...

Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 30 Sep 2015 23:42

21.9. az 30.9.

VPP 1639/2000
Videa 11/9
Coachingy 2/2
Analyza spotu 21/20

Nakoniec som dal aj coaching. Za posledne dva dni som odohral 16,5 hodin - 8059 hands. Swingy boli brutalne, pridal som tu graf iba jednej winning session, ale hned za tym to slo dole brutalne, potom zas hore brutalne atd. Nakoniec som skoncil -2 BI & EV +1 BI.
Nikdy som neodohral tolko naraz ako teraz, ale bola to dobra skusenost. Ukazal som hlavne sam sebe, ze viem zamakat ked treba a taktiez som zistil, ze aj ked sa zda ze session je uplne v prdeli, netreba pozerat na vysledky a proste ist dalej, verit si a ono to proste pojde.

Pocas upswing momentov som niekedy hral aj 8 stolov. Je dobre vediet pridat stoly ked to ide, ale aj ubrat ked nehram A game co je niekedy si tazke uvedomit, ale nastastie som si to vedel vzdy rychlo uvedomit :D

Obdivujem grinderov, ktori takto dokazu odohrat napr. mesiac, klobuk dole, mna by jeblo urcite :poklona:

Zajtra den absolutne bez pokru a potom 2. vymyslim plany na oktober...

Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 01 Okt 2015 15:30

Ok, myslel som, ze dam den bez pokru, ale neviem to :D Posledne dni som uplne zapaleny pre tuto hru, i ked vecer zaspavam a mam ho plne zuby, rano sa budim a hned musim pozriet hand judge forum s tym, ci bol moj nazor na handu dobry alebo zly...

Ciele na tento mesiac si davat nejdem, proste budem hrat ked budem chciet, videa budem pozerat asi kazdy den, lebo mi to pomaha ale celkovo chcem pokru venovat nejakych 4-8 hodin denne, podla skoly a podobne.

Potreboval som si spravit gold star, aby som mal lepsi rakeback (hoci som nedavno pisal, ze kaslem na rakeback, no potom som usudil, ze je to dobra zaloha... :oops: ), ale tento mesiac budem hravat od prveho dna takze sa urcite nebudem musiet tolko nahanat za vpp posledne dni ako teraz a teda sa vratim k 4-6 tablingu a zacnem pomaly pridavat NL20 stoly. Zvazujem kupu Stars helpera, kde sa da nastavit, ze vidite stacky a poty v BB a nie sumy, co by mi pomohlo pri hrani dvoch limitov naraz a asi by som mal aj mensi stres na NL20 :D

Pouzivate niekto stars helper ?

Prajem vam pekny stvrtok a uspesny oktober!

Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 02 Okt 2015 21:30

Vcera som riesil nieco ohladom red line, ale s tou akosi problem nemam oproti vela micro grinderom. Moja red line ide plus minus okolo nuly, niekedy ide hore a niekedy slabo klesa, zavisi od spotov, no skor si myslim, ze moja blue line nejde tak moc hore, ako by mohla (mala) ? :D

A myslim, ze tento problem, mozno len z casti, ale predsa som dnes pri cakani na vecernu pizzu vyriesil :D Pred session si rad pozriem nejake video a hlavne bez HUD-u kde hraju sa snazim pozerat, teda kde hraju range play...

No a proste som sa dopracoval k tomu, ze ja iba po prezerani videi si uvedomujem to, ze je kopec spotov, kde je uplne normalne give upnut handu...
Cize asi jeden z mojich najhorsich starych zlozvykov je, ze len velmi obcasne give upujem handy :D A tym sa da celkom dobre aj vysvetlit moja red line. Lebo bud vybluffujem supera a teda red line ide hore, alebo ma callne villain a moja blue line ide dole. Akoby som mal problem s tym, ze ja nechcem foldnut, lebo ved super moze bluffovat alebo nieco take...

No a toto je asi u mna rozdiel v tom, ked hram dobre a ked zle. Proste ked hram dobre, uplne bez mihnutia oka give upnem handy, resp. foldnem kde to dava zmysel, ale ked sa nedari, tak akoby mam paranoju, ze vsetci ma len bluffuju a ja im to nechcem dovolit, alebo sa levelujem do super bluffu so SD value a podobne...

Neviem ci tato moja super filozoficka myslienka niekoho zaujala, ale chcel som to sem napisat aj preto, aby som si to sam uvedomil, ze kde moze byt jeden z mojich velkych leakov :D

GL all & grindu zdar !

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 04 Okt 2015 14:55

Celkom dobre zistenie to bolo, mal som pravdu, blue line vystrelila hore a red line zacala klesat...ale na malej vzorke to nehovori o nicom... :D

Obcas ma vytocia villaini, ked robia blbosti, ale dnes sa mi to nestane, lebo som pripraveny ;)
Spoiler:
Obrázok

GL all & podme na nich :evil: :river:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 04 Okt 2015 19:43

Kazdu session jednu takuto handu a hned bude svet krajsi :D

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16162422_7AA57F63B8
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 05 Okt 2015 21:44

Dnes som pozeral video o Mental Game a bolo to najlepsie pokrove video ake som kedy videl, teda hlavne ze mi pomohlo pochopit dost vela veci, kde som robil chyby a tak...

"Metal Game leaks are probably the main reason why micro players can't get out of the micros..."

Stotoznujem sa s tymto tvrdenim a zaroven sa povazujem za nazorny priklad :D
Pripadam si dost ako retard v niektorych veciach po prezreti toho videa ale no, uvedomil som si svoje zlozvyky a to je prvy krok :oops:

No tak a teraz je cas na grind :x
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 06 Okt 2015 15:43

Mozno to vsetci robite a viete, ale ak to niekomu moze pomoct, tak to sem napisem :dzejkej:

Vacsina z nas, micro stakes hracov, ktori studiu a analyzam obetovali nejaku tu nedelu vedia tieto limity porazat, ked hraju svoju A-game. Ako som vsak pisal v predchadzajucom poste Mental game leaks are probably the main reason why micro players can't get out of the micros...

Winning hracov od break even hracov oddeluje podla mna hlavne to, kolko % casu kto dokaze hrat svoju A-game. Preto je velmi dolezite sa zamerat na to, aby clovek hral maximum mozneho casu svoju A-game a proste sa pri hrani sustredil iba na to. Preto si uz posledne sessions vypinam zvonenie na mobile, pocas hrania mam zapnute iba PS, HM2 a pripadne muziku. Netreba to flakat a treba sa naucit koncentrovat...Myslel som si, ze A-game viem hrat, iba ked hram na 4 stoloch. No ked som "in the zone" uz hravam chvilami aj 8 stolov a citim sa uplne kludne a uvolnene.

Vela hracov pise, ze pred session medituju, zvazujem, ze to tiez niekedy vyskusam, ked nic, tak aspon 5 minut sediet so zatvorenymi ocami v tichu a predstavit si, co idem robit, zabudnut na RL problemy a pripravit mysel na grind.

To by na dnes asi stacilo...Neviem preco pisem v poslednej dobe take dlhe prispevky :lol2:

Za tento príspevok od Brejcinho poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Brejcinho

Odoslaťod Brejcinho 08 Okt 2015 20:29

Weeee :lol2: Dve handy uplne po sebe proti tej istej fishi...

1. http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16221408_D58EB1A8E6
2. http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16221409_6BC036A45E

One tabling fish, tak si vravim, ze je na tilte... :lol2: Po druhej hande sit out...
Obrázok používateľa
Brejcinho

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!