Vcera som riesil nieco ohladom red line, ale s tou akosi problem nemam oproti vela micro grinderom. Moja red line ide plus minus okolo nuly, niekedy ide hore a niekedy slabo klesa, zavisi od spotov, no skor si myslim, ze moja blue line nejde tak moc hore, ako by mohla (mala) ?
A myslim, ze tento problem, mozno len z casti, ale predsa som dnes pri cakani na vecernu pizzu vyriesil
Pred session si rad pozriem nejake video a hlavne bez HUD-u kde hraju sa snazim pozerat, teda kde hraju range play...
No a proste som sa dopracoval k tomu, ze ja iba po prezerani videi si uvedomujem to, ze je kopec spotov, kde je uplne normalne give upnut handu...
Cize asi jeden z mojich najhorsich starych zlozvykov je, ze len velmi obcasne give upujem handy
A tym sa da celkom dobre aj vysvetlit moja red line. Lebo bud vybluffujem supera a teda red line ide hore, alebo ma callne villain a moja blue line ide dole. Akoby som mal problem s tym, ze ja nechcem foldnut, lebo ved super moze bluffovat alebo nieco take...
No a toto je asi u mna rozdiel v tom, ked hram dobre a ked zle. Proste ked hram dobre, uplne bez mihnutia oka give upnem handy, resp. foldnem kde to dava zmysel, ale ked sa nedari, tak akoby mam paranoju, ze vsetci ma len bluffuju a ja im to nechcem dovolit, alebo sa levelujem do super bluffu so SD value a podobne...
Neviem ci tato moja super filozoficka myslienka niekoho zaujala, ale chcel som to sem napisat aj preto, aby som si to sam uvedomil, ze kde moze byt jeden z mojich velkych leakov
GL all & grindu zdar !