Riesim jednu handu na pstg ale pride mi to dost nejasne a celkovo sa mi nepacia zmeny ake spravili v HJ fore, takze je mozne, ze sem zacnem hadzat viac hands na rozbor
Tu je jedna handa, kde mi pisu ze pre niektorych je toto fold PF a pre niektorych call...nemoze to teda byt aj 4bet ako bluff raise topu folding range ? Navyse CO sa izoluje s fishou ktora postla z MP big blind a takze aj ked sa javi celkom tight, moze si rozsirit range si myslim...A ked uz je tu ta handa, co vravite na post flop play ? Akoze check back turn mi dava zmysel, ale zas rangeovo neviem, nemam range pre takto deep spot...myslite, ze tu cold 4bet bluff s handami A2s - A5s je blbost ?? Lebo ak nieje, tak potom ten flop bude cbet ne ?
Dakujem
Poker Stars $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players
UTG: $20.00
MP: $14.10
CO: $36.98Hero (BTN): $46.66SB: $57.69
BB: $10.10
CO - unknown, most likely dobry reg ; 374 hands 18/14/9,4
PF - CO izoluje MP fish, mohol som to aj cold callnut, ale volim raise, SB je LAG fish a je call happy, a nechcem to hrat 4way, hoci by to nebol koniec sveta aj keby hej... Sizing som mohol dat asi troska vyssi, kedze sme tak deep...
F - cbet 1/3 s celou range...dostavam x/r a pravdu povediac ho neviem putnut na nejaku rozumnu range, ale prislo mi to celkom weak, mozno nejaka slabsia FD alebo turnuje nieco na bluff...mozno keby sme neboli tak deep tak to aj shovnem, ale tu my to prislo az moc izolacne a ak bluffuje, tak ho chcem nechat pokracovat, mam dobru EQ aj proti Ax handam, ktorych ale asi nema nejak vela, mozno nejake Ax dd napr...
T - celkom rychlo overbet shoveol a T mi pridava dalsie outs, myslel som si, ze moze mat aj nejake Tx ss ale myslim, ze mam dost EQ v podstate proti hocicomu, navyse AA mu nedavam, takze callujem...
MP posts a big blind ($0.20)
Pre Flop: ($0.50) Hero is BTN with K

Q
1 fold,
MP raises to $0.60,
CO raises to $1.80,
Hero raises to $3.20,
3 folds, CO calls $1.40
Flop: ($7.30) 3

4

A
(2 players)CO checks,