Brejciho blog
Re: Brejciho blog
Vypinanie zvonenia a vsetkych rusivych elemtov sa fakt vyplaca Dalej som celkom prestal riesit variance a uz ma to netiltuje ako dakedy (od sept. 13 BI pod EV) a to mi tiez velmi pomohlo.
Za poslednych 35k hands si drzim winrate okolo 5bb EV/100 hands (rake na ps.fr je vyssi ako na ps.eu - znizuje to winrate o cca 5bb/100 hands ) no a to som mal aj 20 BI downswing aby toho nebolo malo
Dalej ked sedim pri stole a mam pocit ze nejaky reg mi chce strasne robit zle, alebo ma proste brutal run, tak nemam problem odsadnut od stola a nepustat sa do ego wars s nimi...No a posledna vec, objavil som dost solidny sizing tell v istych spotoch, kde fishe bluffuju a je to dost zlata bana
Dlho som nepridal nejaku handu, tak tu je jedna z dnesnej session proti regovi, ktory si myslel ze ma precital, ale pritom bol sam precitany ...
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players
MP: $7.01
CO: $10.52
Hero (BTN): $10.11
SB: $10.00
BB: $8.90
UTG: $12.54
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with Q Q
UTG raises to $0.30, MP calls $0.30, 1 fold, Hero raises to $1.25, 2 folds, UTG calls $0.95, 1 fold
Flop: ($2.95) T 6 3 (2 players)
UTG checks, Hero checks
Turn: ($2.95) 9 (2 players)
UTG bets $2.10, Hero calls $2.10
River: ($7.15) 2 (2 players)
UTG bets $6.70, Hero calls $6.70
Final Pot: $20.55
Hero shows Q Q (a pair of Queens)
UTG shows Q A (high card Ace)
Hero wins $19.21
(Rake: $1.34)
Za poslednych 35k hands si drzim winrate okolo 5bb EV/100 hands (rake na ps.fr je vyssi ako na ps.eu - znizuje to winrate o cca 5bb/100 hands ) no a to som mal aj 20 BI downswing aby toho nebolo malo
Dalej ked sedim pri stole a mam pocit ze nejaky reg mi chce strasne robit zle, alebo ma proste brutal run, tak nemam problem odsadnut od stola a nepustat sa do ego wars s nimi...No a posledna vec, objavil som dost solidny sizing tell v istych spotoch, kde fishe bluffuju a je to dost zlata bana
Dlho som nepridal nejaku handu, tak tu je jedna z dnesnej session proti regovi, ktory si myslel ze ma precital, ale pritom bol sam precitany ...
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players
MP: $7.01
CO: $10.52
Hero (BTN): $10.11
SB: $10.00
BB: $8.90
UTG: $12.54
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with Q Q
UTG raises to $0.30, MP calls $0.30, 1 fold, Hero raises to $1.25, 2 folds, UTG calls $0.95, 1 fold
Flop: ($2.95) T 6 3 (2 players)
UTG checks, Hero checks
Turn: ($2.95) 9 (2 players)
UTG bets $2.10, Hero calls $2.10
River: ($7.15) 2 (2 players)
UTG bets $6.70, Hero calls $6.70
Final Pot: $20.55
Hero shows Q Q (a pair of Queens)
UTG shows Q A (high card Ace)
Hero wins $19.21
(Rake: $1.34)
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Vzdy ked pozeram jednym okom ktory NL20 stol si zapnem, vzdy tam sedia aspon dvaja NL50 regulari Asi musim prekonat strach zo "soul read" a proste si prisadnut, aspon tak, nech na mna nemaju poziciu...
Tento tyzden ma moje predlzenie studentskeho zivota stalo 100 BI NL10 takze mozno este nejaku chvilocku budem hrat vylucne NL10 ale kazdopadne tam chcem uz mixovat NL20...
Zacal som si dost silno vsimat sizingy a naucil som sa z toho dost vela vycitat a este dalsie veci...no proste mam zo svojej hry velmi dobry pocit, dufam, ze to takto pojde dalej...
Zvazujem natocenie leak finderu...Mal by niekto chut/cas sa na to ked tak potom pozriet ?
GL all & grindu zdar !
Tento tyzden ma moje predlzenie studentskeho zivota stalo 100 BI NL10 takze mozno este nejaku chvilocku budem hrat vylucne NL10 ale kazdopadne tam chcem uz mixovat NL20...
Zacal som si dost silno vsimat sizingy a naucil som sa z toho dost vela vycitat a este dalsie veci...no proste mam zo svojej hry velmi dobry pocit, dufam, ze to takto pojde dalej...
Zvazujem natocenie leak finderu...Mal by niekto chut/cas sa na to ked tak potom pozriet ?
GL all & grindu zdar !
-
Ok, na leakfinder sa uz niekto prihlasil, takze potom cakajte video
Odkedy nemam ciele na dany tyzden, tak mi akosi upada volume, takze sa k tomu vratim...Horsie vsak je, ze zajtra po skole idem domov a musim tam riesit velmi dolezite RL veci a potom buduci tyzden idem od stredy na tyzden do Anglicka takze to tiez neviem ako budem stihat a teda je mi dost tazke si davat ciele momentalne, no ale skusim to...
12.10. - 18.10.
Grind/Videa/Analyza - 30 hod. Mozno to nieje najviac, ale fakt neviem ako to budem stihat...
GL all & grindu zdar !
Odkedy nemam ciele na dany tyzden, tak mi akosi upada volume, takze sa k tomu vratim...Horsie vsak je, ze zajtra po skole idem domov a musim tam riesit velmi dolezite RL veci a potom buduci tyzden idem od stredy na tyzden do Anglicka takze to tiez neviem ako budem stihat a teda je mi dost tazke si davat ciele momentalne, no ale skusim to...
12.10. - 18.10.
Grind/Videa/Analyza - 30 hod. Mozno to nieje najviac, ale fakt neviem ako to budem stihat...
GL all & grindu zdar !
-
btw. rozmyslal som nad tou QQ handou, co som tu pridal vyssie a myslim, ze sa mi celkom paci myslienka villainovej line, ale tie sizingy sa mi moc nepacia a timing tells by nemusel davat, ale tak to je poker
-
12.10. - 18-10.
Grind/Videa/Analyza - 30 hod
2,5 h/2,5h / 2,5 h
Dnes vsetko rovnym dielom, mixoval som NL10 a NL20, mal som dobre stoly, nic extra sa nedialo, akurat na NL10 som vyhral jeden 400xBB pot vs fish...
GL all & grindu zdar !
2,5 h/2,5h / 2,5 h
Dnes vsetko rovnym dielom, mixoval som NL10 a NL20, mal som dobre stoly, nic extra sa nedialo, akurat na NL10 som vyhral jeden 400xBB pot vs fish...
GL all & grindu zdar !
-
12.10. - 18-10.
4,5 h/3,5h / 2,5 h
GL all & grindu zdar !
4,5 h/3,5h / 2,5 h
GL all & grindu zdar !
-
12.10. - 18-10.
5,5 h/3,5h / 4,5 h
Jedna highlight handa z dneska...
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16324278_3A37407461
Taka na dobru noc
GL all & grindu zdar !
5,5 h/3,5h / 4,5 h
Jedna highlight handa z dneska...
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16324278_3A37407461
Taka na dobru noc
GL all & grindu zdar !
-
Od piatku som hral iba jednu session...tento tyzden v stredu rano letim do Anglicka na tyzden za priatelkou, berem notas, ale vobec netusim kolko casu budem mat na grind, ale pravdepodobne len malo...
Jediny ciel tento mesiac bude udrzat si gold star a hrat co najviac ako sa bude dat a v podstate sa budem snazit v novebri uplne prejst na NL20...V novembri by som mal mat ovela viac casu ako tento mesiac, takze tomu prisposobim aj volume, lebo oktober nieje ziadna slava, co sa volume tyka akoze je pravda, ze som sa znacne viac zacal venovat aj analyzam a praci na svojej hre, ale tak ani hranie netreba zanedbavat
GL all & grindu zdar !
Jediny ciel tento mesiac bude udrzat si gold star a hrat co najviac ako sa bude dat a v podstate sa budem snazit v novebri uplne prejst na NL20...V novembri by som mal mat ovela viac casu ako tento mesiac, takze tomu prisposobim aj volume, lebo oktober nieje ziadna slava, co sa volume tyka akoze je pravda, ze som sa znacne viac zacal venovat aj analyzam a praci na svojej hre, ale tak ani hranie netreba zanedbavat
GL all & grindu zdar !
-
Naspat v BA, v Anglicku bolo paradne, stihol som aj nejake sessions zahrat s dobrymi vysledkami Do konca mesiaca este musim nieco odohrat a potom november. Zas je tu nejaka depozit akcia, co je super no a vyzera to tak, ze idem na platinum star v novembri, s cim dufam nebude problem, ked budem miesat NL10 a NL20, plus konecne mam cas spravit aj slubene leakfinder video na co sa tiez velmi tesim
GL all & grindu zdar !
GL all & grindu zdar !
-
Ok, takze je tu november. Tento mesiac nejdem ani domov na tyzden, ani do Anglicka, proste budem hlavne sediet na svojej intrakovskej izbe a konecne makat ! Hrat budem prioritne NL10 a NL20 (mozno neskor prve shoty NL30), posledne dni hravam 3 stoly NL10 a 3 stoly NL20 a celkom mi to vyhovuje, mozno ked sa na to budem citit zapnem iba nejakych 4-5 stolov NL20, ale davam si zalezat na table selection, takze to zatial tak neslo...
No a kedze som nejaky grinder platinum star VIP challenge je tu tiez...
November challenge
Hands 0/50k
VPP 0/7500
Videa 0/30
GL all & grindu zdar !
No a kedze som nejaky grinder platinum star VIP challenge je tu tiez...
November challenge
Hands 0/50k
VPP 0/7500
Videa 0/30
GL all & grindu zdar !
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.