Live report: GOF Main Event final day s prizepoolom €46,702

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Live report: GOF Main Event final day s prizepoolom €46,702

Odoslaťod q10 13 Sep 2015 17:21

konecne!!!!!!!!!!!!1
q10

Založený: Jan 2014
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod sklucis 13 Sep 2015 17:24

q10 napísal:kkti kde je ten slubovany stream.hlavne ze pisete ye od 40 hracov je livestream a uz ich je tam 30!!!xuji

neviem komu bola tato mila veta adresovana, kazdopadne PP nezabezpecuje livestream. . . .
sklucis

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 47 krát/21 krát

Odoslaťod andrej800 13 Sep 2015 19:45

Ahoj, ako je na tom Jakub "Larry" Tanuska ? Vdaka :-)
andrej800

Založený: Dec 2012
Poďakoval/li: 2 krát/4 krát

Odoslaťod sklucis 13 Sep 2015 19:56

andrej800 napísal:Ahoj, ako je na tom Jakub "Larry" Tanuska ? Vdaka :-)

na livestreame vidim ze ma cca 200,000. TV stôl je tu presne na opacnej strane celeho casina. . . :)
sklucis

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 47 krát/21 krát

Odoslaťod lacored 13 Sep 2015 19:57

andrej800 napísal:Ahoj, ako je na tom Jakub "Larry" Tanuska ? Vdaka :-)

Ahoj, je na tv stole, takze si ho mozes pozriet v priamom prenose :)

http://www.spadepoker.tv/site/tournament/id/3#tab-11
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod Ceasears 16 Sep 2015 19:35

Ahojte,
Aspoň takto sa chcem poďakovať ( Roman, LacoRed, Palo ) za dočasné :) pozitívne ohlasy na moju hru...Veľmi si to vážim ( samozrejme aj tie negatívne neskoršie ohlasy ) :(
K tým 99, keď bol open raise od pána za 4x a Marek to flatol -> vážne som rozmýšlal ofc nad foldom, ale bohužial som obidvom priradil do range aj AK a AQ a prehovoril som sa ku callu. Keď som nad tým spätne rozmýšlal, tak to bol naozaj zlý call, lebo aj keby obaja mali skutočne AK, tak Marek je samozrejme schopný zatlačiť a ja by som to aj tak vlastne foldol :oops:
A čo sa týka hry na FT, stále som sa pohyboval okolo 15bb ( čo ma trošku frustrovalo, keďže od 50 ľudí, som sa držal vždy cca 2x nad average-om ). Som rekreačný hráč, súťaźivý, baví ma hrať deep hru s vyrovnanými súpermi ( taktiež amatérmi :) ) A proste keď som si uvedomil, že zrazu budem musieť prví kráť točiť o svoj turnajový život, tak som sa zasekol :wall: Nad týmto musím ozaj zapracovať, hlavne díky Palovi som si to uvedomil :good: , takže díky...
PS : Uvedomoval som si, že po Marekovom vypadnutí sme tam ostali samí amatéri a cítil som menší edge voči súperom :) a bál som sa flipovať, čo je samozrejme nezmysel, lebo potom by som nemal hrať poker, ale viem teda ( hlavne po tom streame ), že proste pokiaľ je to EV+ push, musím to spraviť.... :x
Po tej hre si teda asi všetci ozaj uvedomili čo stále tvrdím, že nikdy som sa tým neživil a ani nikdy nebudem ( ja som si vedomý, že by som rýchlo umrel od hladu :) :) ), ale pre tých čo nevedia, pridávam obrázok, že mám full time job, ktorý má baví a momentálne by som ho nevymenil za nič na svete :)
Prílohy
svet.JPG
svet.JPG (261.21 ) Zobrazená 1933 krát

Za tento príspevok od Ceasears poďakovali - 2:
haman, lacored
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!