Live report: GOF Main Event final day s prizepoolom €46,702
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Live report: GOF Main Event final day s prizepoolom €46,702
konecne!!!!!!!!!!!!1
- q10
- Založený: Jan 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
q10 napísal:kkti kde je ten slubovany stream.hlavne ze pisete ye od 40 hracov je livestream a uz ich je tam 30!!!xuji
neviem komu bola tato mila veta adresovana, kazdopadne PP nezabezpecuje livestream. . . .
- sklucis
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 47 krát/21 krát
Ahoj, ako je na tom Jakub "Larry" Tanuska ? Vdaka :-)
- andrej800
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát
andrej800 napísal:Ahoj, ako je na tom Jakub "Larry" Tanuska ? Vdaka :-)
na livestreame vidim ze ma cca 200,000. TV stôl je tu presne na opacnej strane celeho casina. . .

- sklucis
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 47 krát/21 krát
andrej800 napísal:Ahoj, ako je na tom Jakub "Larry" Tanuska ? Vdaka :-)
Ahoj, je na tv stole, takze si ho mozes pozriet v priamom prenose

http://www.spadepoker.tv/site/tournament/id/3#tab-11
- lacored
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 87 krát/43 krát
Ahojte,
Aspoň takto sa chcem poďakovať ( Roman, LacoRed, Palo ) za dočasné
pozitívne ohlasy na moju hru...Veľmi si to vážim ( samozrejme aj tie negatívne neskoršie ohlasy )
K tým 99, keď bol open raise od pána za 4x a Marek to flatol -> vážne som rozmýšlal ofc nad foldom, ale bohužial som obidvom priradil do range aj AK a AQ a prehovoril som sa ku callu. Keď som nad tým spätne rozmýšlal, tak to bol naozaj zlý call, lebo aj keby obaja mali skutočne AK, tak Marek je samozrejme schopný zatlačiť a ja by som to aj tak vlastne foldol
A čo sa týka hry na FT, stále som sa pohyboval okolo 15bb ( čo ma trošku frustrovalo, keďže od 50 ľudí, som sa držal vždy cca 2x nad average-om ). Som rekreačný hráč, súťaźivý, baví ma hrať deep hru s vyrovnanými súpermi ( taktiež amatérmi
) A proste keď som si uvedomil, že zrazu budem musieť prví kráť točiť o svoj turnajový život, tak som sa zasekol
Nad týmto musím ozaj zapracovať, hlavne díky Palovi som si to uvedomil
, takže díky...
PS : Uvedomoval som si, že po Marekovom vypadnutí sme tam ostali samí amatéri a cítil som menší edge voči súperom
a bál som sa flipovať, čo je samozrejme nezmysel, lebo potom by som nemal hrať poker, ale viem teda ( hlavne po tom streame ), že proste pokiaľ je to EV+ push, musím to spraviť....
Po tej hre si teda asi všetci ozaj uvedomili čo stále tvrdím, že nikdy som sa tým neživil a ani nikdy nebudem ( ja som si vedomý, že by som rýchlo umrel od hladu
), ale pre tých čo nevedia, pridávam obrázok, že mám full time job, ktorý má baví a momentálne by som ho nevymenil za nič na svete 
Aspoň takto sa chcem poďakovať ( Roman, LacoRed, Palo ) za dočasné

K tým 99, keď bol open raise od pána za 4x a Marek to flatol -> vážne som rozmýšlal ofc nad foldom, ale bohužial som obidvom priradil do range aj AK a AQ a prehovoril som sa ku callu. Keď som nad tým spätne rozmýšlal, tak to bol naozaj zlý call, lebo aj keby obaja mali skutočne AK, tak Marek je samozrejme schopný zatlačiť a ja by som to aj tak vlastne foldol

A čo sa týka hry na FT, stále som sa pohyboval okolo 15bb ( čo ma trošku frustrovalo, keďže od 50 ľudí, som sa držal vždy cca 2x nad average-om ). Som rekreačný hráč, súťaźivý, baví ma hrať deep hru s vyrovnanými súpermi ( taktiež amatérmi

PS : Uvedomoval som si, že po Marekovom vypadnutí sme tam ostali samí amatéri a cítil som menší edge voči súperom

Po tej hre si teda asi všetci ozaj uvedomili čo stále tvrdím, že nikdy som sa tým neživil a ani nikdy nebudem ( ja som si vedomý, že by som rýchlo umrel od hladu

-
Ceasears - Príspevky: 323
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 39 krát/52 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.