haman napísal:zo slabych ruk, co villain moze mat::
1) pocket par, s ktorym robi raise for info a protectuje sa proti overkartam
2) 56 - OESD
3) total bluff
Hero repuje na turne:
1) 4x ruky
3) fullhouse
teda silne ruky, ktore si dovolili len callnut raise na flope a na turne raisuju for value.
1. skoda ze nevieme staty, ale mat 65s na SB v calling range je prinajmensom otazne - myslim, ze to tam nema. Raise for info? To dufam, ze nerobis
2. preco chceme raisovat 4x na turne, ked ho mozme nechat vybarelovat sa na riveri?? nedava zmysel, to radsej clickbacknem na flope.
3. ak mame FH na turne, tak na 99% ma villain air => urcite nechcem turn raisovat. ak ma 4x, tak ho stacknem aj na riveri.
==> podla mna to hero zahral zle a teda sa nezhodneme
A_Rimmer napísal:
Mozno na to, ze nechceme, aby mu tam na to jeho K9 nieco doskocilo.. Ono zase A-high nie je nejaka monster SD value, takze otocit ju na bluf by som nevidel ako velky problem. A ked hovoris, ze on len "random klika" tak to vlastne ani nie je bluff, ale raise 4value. Mne sa to agresivne zahranie paci. A to, ze rapujeme air asi clovek, ktory random klika nepochopi, takze v tom nevidim problem. Otazne je, co by soram spravil, keby na tom turne dostal plnu...
K9s resp. ine broadwaye, ktore neblockujeme mu doskocia v 12% pripadoch, stratime tym padom iba 12% equity. To je podla mna good deal na to aby som callol AJ na turne