only for PAVJAN
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
aha
nechcem nech to vyzera ako alibizmus, ale tahal som teraz 4x dvanastky po sebe a vcera vecer som bol totalny srot. ani som nevidel na monitor. tak som napisal do chatu, ze mam 94, ze davam all in kto chce 9000 chipov nech dorovna lebo idem spat.
najvacsia supa bola, ale ze som sa zvalil do postele a do pol jednej nevedel zaspat...
najvacsia supa bola, ale ze som sa zvalil do postele a do pol jednej nevedel zaspat...
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
BoBo
takze dik, ze ste dosli. dufam, ze ste si dobre zahrali. aby ste nabuduce boli uspesnejsi tak vam na vitaza poviem jeden brutalny tell.
zrejme ste si to nevsimli, ale danka ked ma monster tak sa jej postavia bradavky:-D:-D
preto som s nou aj prehral. videl som, ze nic nestoji tak som dal all in aby som to ukradol. a mal som vacsi shit jak ona*SLZA*
zrejme ste si to nevsimli, ale danka ked ma monster tak sa jej postavia bradavky:-D:-D
preto som s nou aj prehral. videl som, ze nic nestoji tak som dal all in aby som to ukradol. a mal som vacsi shit jak ona*SLZA*
- pavjan
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.