Vo VIP PokerPro Poprad cez víkend €5,000 GTD

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Vo VIP PokerPro Poprad cez víkend €5,000 GTD

Odoslaťod poker22 01 Mar 2016 23:45

luckygambler67 napísal:TomMolivan: no mozno to tak vyznieva ale ja svoju identitu odhalit problem nemam.niesom majitel klubu,nikdy som nim nebol a ani nechcel byt.ano.poznam majitelov pokerpro ako poznam aj manazera v rebuy stars a poznam vacsinu majitelov, manazerov, florov po celom slovensku aj mimo neho. Skor mi poker22 pripada ako niekto z vedenia rebuy stars alebo niekto kto tam pracuje a potrebuje hatovat a pisat polopravdy az klamstva aby osocil konkurenciu. Nikto z poker pro ma o ziadne prispevky neprosil,reagoval som dobrovolne lebo co pisal poker22 je klamstvo a zavadzanie a utok proti danemu klubu.poznam dany klub a poznam vela klubov u nas aj v zahranici a preto si myslim ze viem aj porovnat a chcel som vyjadrit len svoj nazor a vyvratit hate niekoho kto ma s danym klubom osobny alebo podnikatelsky problem a bude hladat kazdu malickost aby dany klub ociernil.keby si tu precitam v dany den hate na banco alebo ine kluby ktore robia svoju pracu dobre,reagoval by som rovnako. .. a porovnavat tu tuto malu vymenu nazorov s vojnou medzi J.B. a M.K. je trosku prehnane aj ked to moze to tak trochu vyznievat.. peace :-)

Stále nechápem prečo sem pletieš Rebuy Stars. Bavíme sa tu o inom klube, nie o Rebuy Stars. A ty nakoniec urobíš so mňa niekoho z Rebuy :D sak nebuď preboha smiešny. Som hráč, ktorý chodí hrávať do rôznych klubov na Slovensku, ale nikde som niečo také ako v Pokerpro nevidel, preto som na to poukázal... a len som sa spýtal, či sa zas bude opakovať podobná situácia ako na jednom z predošlých turnajov. A aké klamstvá píšem? Boli na final table majitelia? Boli! A keď sa tak daného klubu zastávaš, tak mi prosím vysvetli, prečo na turnaji, v ktorom garantujú prizepool 5.000€ vyplatia 4.590€? Nikde som sa nedočítal o nejakom fee alebo o poplatku pre klub... Nemám a ani som nikdy nemal žiadny osobný problém s nikým z daného klubu, ja len poukazujem na praktiky, ktoré robia. Kebyže to robí hocijaký iný klub napíšem to aj tam! Nieje to vôbec nič osobné...
poker22

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Branci Ondrovic 11 Mar 2016 22:49

Takto to funguje v Pokerpro Poprad ? Zaplatíte 3€ fee pri registrácií, a pri garantovanom 600€ prizepoole vyplácate 365€ a tri tikety v hodnote 60€. Kde sa stratilo 175€ ??? To je celkom slušné druhé fee pre klub :lol2: Či ako si to mám vysvetliť?
Prílohy
12421936_10205825631784200_792514469_o.jpg
12421936_10205825631784200_792514469_o.jpg (199.78 ) Zobrazená 1216 krát
Branci Ondrovic

Založený: Mar 2016
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Princezna72 12 Mar 2016 02:29

Keď už tu dávate tie "overené informácie" bolo by fajn keby ste ich dávali kompletné....

Pridávam to sem len preto, že keď som to poobede čítala tak ma zarazili tie podmienky GTD, ale klub ich zverejnil vopred a nevidím na tom vobec nič zlé... Takže tu máš vysvetlenie, keďže garancia bola pri 15 hráčoch a hralo 14. :)
Prílohy
joujou.png
joujou.png (24.01 ) Zobrazená 1151 krát
Obrázok používateľa
Princezna72

Založený: Okt 2015
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!