luckygambler67 napísal:TomMolivan: no mozno to tak vyznieva ale ja svoju identitu odhalit problem nemam.niesom majitel klubu,nikdy som nim nebol a ani nechcel byt.ano.poznam majitelov pokerpro ako poznam aj manazera v rebuy stars a poznam vacsinu majitelov, manazerov, florov po celom slovensku aj mimo neho. Skor mi poker22 pripada ako niekto z vedenia rebuy stars alebo niekto kto tam pracuje a potrebuje hatovat a pisat polopravdy az klamstva aby osocil konkurenciu. Nikto z poker pro ma o ziadne prispevky neprosil,reagoval som dobrovolne lebo co pisal poker22 je klamstvo a zavadzanie a utok proti danemu klubu.poznam dany klub a poznam vela klubov u nas aj v zahranici a preto si myslim ze viem aj porovnat a chcel som vyjadrit len svoj nazor a vyvratit hate niekoho kto ma s danym klubom osobny alebo podnikatelsky problem a bude hladat kazdu malickost aby dany klub ociernil.keby si tu precitam v dany den hate na banco alebo ine kluby ktore robia svoju pracu dobre,reagoval by som rovnako. .. a porovnavat tu tuto malu vymenu nazorov s vojnou medzi J.B. a M.K. je trosku prehnane aj ked to moze to tak trochu vyznievat.. peace :-)
Stále nechápem prečo sem pletieš Rebuy Stars. Bavíme sa tu o inom klube, nie o Rebuy Stars. A ty nakoniec urobíš so mňa niekoho z Rebuy sak nebuď preboha smiešny. Som hráč, ktorý chodí hrávať do rôznych klubov na Slovensku, ale nikde som niečo také ako v Pokerpro nevidel, preto som na to poukázal... a len som sa spýtal, či sa zas bude opakovať podobná situácia ako na jednom z predošlých turnajov. A aké klamstvá píšem? Boli na final table majitelia? Boli! A keď sa tak daného klubu zastávaš, tak mi prosím vysvetli, prečo na turnaji, v ktorom garantujú prizepool 5.000€ vyplatia 4.590€? Nikde som sa nedočítal o nejakom fee alebo o poplatku pre klub... Nemám a ani som nikdy nemal žiadny osobný problém s nikým z daného klubu, ja len poukazujem na praktiky, ktoré robia. Kebyže to robí hocijaký iný klub napíšem to aj tam! Nieje to vôbec nič osobné...