A je to tu! Rebuy Stars Zvolen Grand Opening €20,000 GTD už tento víkend!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: A je to tu! Rebuy Stars Zvolen Grand Opening €20,000 GTD už

Odoslaťod poker22 21 Apr 2016 01:34

Zeltzn napísal:ojeb

A nejaká iná rozumná odpoveď ???
poker22

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Zajacekk 21 Apr 2016 05:53

poker22 napísal:

Čo je na slove "ojeb" nerozumné? Viem, aký tu je problém, čo pokrovú komunitu trápi, že slovenská elita má voči tomu odpor a ja jeb otvorím ďalší taký klub, kde šupnem zas taký turnaj. Keď si už otvorím pokrový klub, tak s rizikom, že nie každá GTD sa mi naplní a budem musieť doplácať, preto by si ho nemal otvárať hocikto, ale človek, čo má aký-taký prehľad o scéne, čo si môže dovoliť vyzbierať, aké zázemie je v meste, či je možnosť kvalifikácii pred turnajom atď., atď.. Stále to je však riziko, keď chcem robiť turnaje na istotu, aby som nikdy nič nedoplácal, mohol som otvoriť pexeso klub. Ukážkovým príkladom je sieť Bluff klubov, kde vidno dosť často, že aj keď náhodou v 1000€ gtd vyzbierajú len 750€, tak tých 250 tam doplatia a neslovičkária s chujovinami typu moneypool a neviem čo všetko... Keď dokážu urobiť 50 000€ GTD, ako teraz v sobotu a vyplatiť 50 000€, prečo to nevedia ostatné kluby? Prečo si nevedia všetky tie percentá do líg, badbeatov, súťaží, rôzne fee-čká rozumne zmanažovať a keď vypľuť von GTD turnaj, tak tú garanciu proste dodržať?

Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali :
A_Rimmer
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod PokrovySamuraj 22 Apr 2016 13:36

Zajacekk napísal:
poker22 napísal:

Čo je na slove "ojeb" nerozumné? Viem, aký tu je problém, čo pokrovú komunitu trápi, že slovenská elita má voči tomu odpor a ja jeb otvorím ďalší taký klub, kde šupnem zas taký turnaj. Keď si už otvorím pokrový klub, tak s rizikom, že nie každá GTD sa mi naplní a budem musieť doplácať, preto by si ho nemal otvárať hocikto, ale človek, čo má aký-taký prehľad o scéne, čo si môže dovoliť vyzbierať, aké zázemie je v meste, či je možnosť kvalifikácii pred turnajom atď., atď.. Stále to je však riziko, keď chcem robiť turnaje na istotu, aby som nikdy nič nedoplácal, mohol som otvoriť pexeso klub. Ukážkovým príkladom je sieť Bluff klubov, kde vidno dosť často, že aj keď náhodou v 1000€ gtd vyzbierajú len 750€, tak tých 250 tam doplatia a neslovičkária s chujovinami typu moneypool a neviem čo všetko... Keď dokážu urobiť 50 000€ GTD, ako teraz v sobotu a vyplatiť 50 000€, prečo to nevedia ostatné kluby? Prečo si nevedia všetky tie percentá do líg, badbeatov, súťaží, rôzne fee-čká rozumne zmanažovať a keď vypľuť von GTD turnaj, tak tú garanciu proste dodržať?

Meh, namiesto toho aby si platil +5€ alebo +2€ +1€(daňový poplatok či ako si to kluby nazývali) ti vravia že berú 13% dokopy, minimálne v tomto prípade 2600€ zo sumy 20.000. Tak isto vezmú 13% ak sa vyzbiera 25.000, znova, neplatíš žiadne plusy. Ak vyzbierajú 15000, tak doplatia do 17400 presne 2400€. Aj mne to znie tak kadejako, ale dáva to akú takú logiku. v Bancu máš napríklad pool 97.000€ ale zaplatil si 15€ na feečku. Takže dokopy majú 19,5€, teda 13%. Rozhorčovať sa a trucovať nad takýmito prkotinami je podľa mňa len puntičkárenie. V GV bol vtedy problém s tým, že chargovali aj feečko (25€) a k tomu brali z prizepoolu asi 15%. To je volovina.

Na Slovensku garantuje napríklad Fico dôchodky, a ak máš pod 30 rokov, nemusíš mať nádeje. Ani 85% tej garancie nevyplatí.
PokrovySamuraj

Založený: Júl 2015
Poďakoval/li: 4 krát/3 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!