vklad z moneybookers na U***et

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: Keso

Odoslaťod Iwus1103 15 Jún 2007 19:56

zart: Mozno ano :-D, ale pre istotu som napisala info, aby sa nehneval, ze sa vyhovaram alebo nieco podobne
Iwus1103

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

iwi

Odoslaťod keso26 16 Jún 2007 11:17

:) ..teeeeda, takto verejne dostat kosom :) ..preco by som sa mal hnevat, hmm ? Skor som mal na mysli nezavezny drink, zmrzlinu, niekde v meste na terase a pokecat o spolocnych zaujmoch - tipovanie, pripadne o jednej skvelej a uzasnej hre :) ..tiez mam priatelku, ale respektujem Tvoje rozhodnutie, ak by si sa ale predsa len raz, niekedy, nahodou v BA chvilku nudila, rad sa s Tebou stretnem, ako aj s kazdym z tohoto fora, s kym si dobre rozumiem ;) Tak pekny den vsetkym, idem kuknut na Junifest *DRINK*
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Kesi

Odoslaťod Iwus1103 16 Jún 2007 11:46

Ano, jasne, ked budem niekedy v Ba na dlhsie ako par hodin, tak sa kludne mozme stretnut na mrzku. No neviem, ci sa to niekedy stane, kedze tam prijmu len malo ludi, tak asi z tej skolicky nebude nic. Tou skvelou hrou si myslel poker? :-)))
Iwus1103

iwi

Odoslaťod keso26 17 Jún 2007 12:10

nie, tou hrou som myslel vadi - nevadi :-D ..ale nie :-P ..presne ako hovoris, bol to poker :) ..drzim palce na skuskach, dufam, ze ich zvladnes a potom mozme ist na tu mrzku ;) ..a kam sa to vlastne hlasis, prezradis nam ?
Obrázok používateľa
keso26

Re: iwi

Odoslaťod Iwus1103 18 Jún 2007 06:27

No chcela by som prekladatelstvo, ale v Ba si velke sance nedavam, kedze sa nas tam hlasi strasne vela, ale skusit to predsa musim. Hras poker len zabavne, ci aj o peniaze?
Iwus1103

iwi

Odoslaťod keso26 18 Jún 2007 11:31

waw, super, som rad, ze budem mat znamost v tomto obore :-P ..tak drzim palce *THUMBS UP*
Hm..poker hram pre zabavu a samozrejme o peniaze ;) ..bez nich by to v pokri neslo, ci uz su to turnaje, alebo cash tables, dokonca aj freerolls, o peniaze sa hra vzdy (jedine, ze by sa hrali len play money tables, tie som ale nikdy neskusal :-D )
Len v OPT ide v prvom rade o zabavu, mozes kuknut moje vysledky (klik na 1.OPT - Nove), aj ked zatial sa nie je este prilis cim chvalit :( ..ja tych luckerov ale v utorok na klobaske dobehnem :-D
..nemusis ale hrat hned o velke peniaze, zacinas na nizkolimitnych stoloch, pokial ide o cash, alebo freerolls, pokial ide o turnaje ;)
Obrázok používateľa
keso26

to keso

Odoslaťod APminer 18 Jún 2007 13:09

Chvalit se nemusis :-D ale jsi nam v patach :( takze celkem *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

AP

Odoslaťod keso26 18 Jún 2007 13:58

no musim teraz zabrat, pretoze od 6-17 jula som tu neni, takze zmeskam asi 4 turnaje :(
..to je ale moja vyckavacia taktika, drzat sa v ustrani na dosah a v pravu chvilu zautocit :-D
Obrázok používateľa
keso26

Kesik

Odoslaťod Iwus1103 20 Jún 2007 21:02

Chi chii, tak si mi to tu zacal vysvetlovat, az som sa zamotala. No mna poker az tak neberie nejak. Skor tie moje stavky na sport a potom este tie hracie automaty,ale tam viac ako par korun nedam,lebo im neverim. Skusal si uz take?
Iwus1103

iwi

Odoslaťod keso26 21 Jún 2007 11:42

mala si sa namotat a nie zamotat :-P ..no ved hej, kazdy sme na nieco ine, ale mat hriesne pohlavie za pokrovym stolom je vzdy prijemne ozivenie ;) Na automaty a slots mam len jeden nazor a to ze ide vyslovene o gambling (samozrejme vtedy ak, to nie je len tak zo spasu do rozhlasu 2-3 krat za rok :-D ). Je to stroj, ktory Ti to bud da, alebo nie. Nejde o ziadnu taktiku, premyslanie, len buchanie do nejakych tlacitok, mal som aj kamosa, ktoreho to dalo pekne dole a mal na male. Z casu na cas si ale 5 alebo 10 korun do stroja hodim, vacsinou v lete, ked sa ideme kupat do Cunova a zastavime sa na kofolke v Rusovciach :-D ..automaty su strasna pliaga, raz sme isli styria chalani ku kamosovi do baru na pivko, ktory tam mal aj slots automat. Dali sme kazdy po dve a ze skusime za 10, vyhra 30 a 2x double, vyplatit a tusim vodku kazdemu, toto sa stalo 3x za sebou, nastastie ked som isiel ja, ako posledny, tak uz nedal, inak by som si nepamatal ani toto, strasne nieco :-D ..uz nikdy viac slots *STOP* :-D
Obrázok používateľa
keso26

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!