vklad z moneybookers na U***et
iwi
..no to bola taka kratka historka, jedna z mala ;) ..ja najradsej tequilku silver :) ..alebo mix drink cuba libre 4ever, al. B52.
No ale aby sme sa vratili k tomu, na co su tieto stranky urcene :-D ..takze Ta na poker nenahovorim ? ;)
No ale aby sme sa vratili k tomu, na co su tieto stranky urcene :-D ..takze Ta na poker nenahovorim ? ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
iwi
:-D ..to vies, ze snazia, ale ja sa nedam :-D ..ale ten cas si rozdelujem a som rad, ze sa tam najde chvilka pre vsetkych, vsetko a poker. Pretacas bonusy ?..hehe a dari sa ? :) ..na bonusy je najlepsi B**n, pokial prehras, tak prehras bonus, ale napriklad 10bet je v tomto o nicom, pretoze ak Ti raz daju bonus, tak mozes prehrat vsetko (vklad+bonus) a ked spravis novy deposit a este si bonus nestihla 5x pretocit, tak ho tam akokeby stale mas, v tom Tvojom deposite. Je to divne, ale je to tak.
-
iwi
no ja u nich vyberam len na moneybookers a vtedy si nic neodratavaju, ale volakedy velmi davno si spominam, ze som si nechal poslat peniaze na ucet v banke a prislo mi o nejakych cca 100 Sk menej, myslel som, ze je to kurzovou stratou (ucet v B**n mam v EUR), ale pravdepodobne to bolo tym, ze oni to posielaju z rakuskej banky (neviem preco, ked uz vtedy mali ucet na Slovensku) a banka si z tej sumy odrata poplatok za medzinarodny transfer. Takze v konecnom dosledku si myslim, ze oni Ti sice poslu presne tolko, kolko si zadas, ale banka si sthne poplatok, kedze to neposielaju zo Slovenska..hm.
-
Re: Kesik
No prave to je ten hacik, ze peniaze som si posielala na ucet v Moneybookers a prislo mi o 150sk menej, kvoli tomu som si ucet v Money vobec zakladala,aby som neplatila ziadne poplatky a nakoniec som platila aj tak. :-D
- Iwus1103
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
B**n
Na obhajobu Bwinu budiz receno, ze zase dava pravidelne ruzne pobidky a bonusy - napr. k narozeninam, nebo nejake drobne typu posli 300,- Kc dostanes 150,- Kc navic... a ted dokonce poslali k Wimbledonu, posli 900 a dostanes 900+900 coz je mile :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.