vklad z moneybookers na U***et
iwi
=-O ..a nebol to v poradi uz druhy, alebo dalsi vyber v mesiaci ?..mne na MB zatial vzdy poslali presnu sumu..hm.
AC : presne ako hovoris, kazdu chvilu posielaju nejaky drobny bonus, co sa tohoto tyka, je to asi najaktivnejsia stavkovka, co poznam :) ..ledva som pretocil jeden bonus, uz je tu dalsi..spominany wimbledon :-D
AC : presne ako hovoris, kazdu chvilu posielaju nejaky drobny bonus, co sa tohoto tyka, je to asi najaktivnejsia stavkovka, co poznam :) ..ledva som pretocil jeden bonus, uz je tu dalsi..spominany wimbledon :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
kesik
Nie nie, bol to prvy vyber v mesiaci. Vy tu ten B**n nejak uznavate, ale pocula som aj vela zleho nanho. A co je pravda, ak su nejake problemy, tak vy im poslete mail a oni vas odbiju nejakou vopred pripravenou vetou,ktoru posielaju takmer vzdy. Overene, dokazane :-)
- Iwus1103
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: kesik
no neviem, ja B**n berem uplne normalne, zatial som s nimi nemal vacsi problem, tak je to ok, len ten SK support by tam asi vobec nemusel byt, uz asi dva tyzdne cakam na odpoved kvoli mobile pokru, stale mi vypisuje ze "disconection, server not available", pritom po prihlaseni vidim aj stav uctu..hm, tak stale cakam cakam a cakam :-$
-
Re: Re: kesik
:-D tak teda to predsa nie je celkom bez problemov. Co vlastne robis? Pracujes alebo este studujes?
- Iwus1103
iwi
no to ano, este stale som bez odpovede, teda jedna uz prisla, pred dvoma tyzdnami, kde chceli vediet nejake detaily, na ktore som hned odpisal, ale od vtedy nic.
Ja pracujem, som sam sebe sef :-D ..ale chcel by som skusit od septembra cestovny ruch, tak uvidim, ako budem stihat a tak :)
A Ty ?..ako sa Ti podarili prijmacky ?..budes chodit na skolu do BA ? ;)
Ja pracujem, som sam sebe sef :-D ..ale chcel by som skusit od septembra cestovny ruch, tak uvidim, ako budem stihat a tak :)
A Ty ?..ako sa Ti podarili prijmacky ?..budes chodit na skolu do BA ? ;)
-
iwi
jj, pisat sa da a to som velmi rad ;) ..prepac, ze som dlhsie neodpisal, ale uzival som si slnka a vsetkeho mozneho na dovolenke *DRINK*.
..btw, uz mi odpisali z B**n, ale neviriesili vobec nic, vraj mam poker hrat na PC a cez mobil vyuzivat ine ich sluzby :-D ..skoda, ze u nich poker nehravam :-P
..btw, uz mi odpisali z B**n, ale neviriesili vobec nic, vraj mam poker hrat na PC a cez mobil vyuzivat ine ich sluzby :-D ..skoda, ze u nich poker nehravam :-P
-
kesik
No som si myslela, ze iste nebudes sediet doma a cakat na nete, kym ti niekto napise. Ja som tiez chodila kade- tade. B**n ma uz stve. Dnes som tam isla pozriet, ci mi vysiel tiket a pozeram, oni mi tu stavku jednoducho zrusili a vratili vklad. Ako mozu uzatvorenu stavku zrusit? Toto nech mi niekto vysvetli
- Iwus1103
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.