Dobrý deň,
Potreboval by som poradiť, prečo sa mi nedarí, aby sa mi lokálne ulkadala hand history z Titan poker. Kontaktoval som support skúsil som nazoaj všetko, ale bezvýsledne.
- na Titan má zaznačené, aby mi ukladal lokálne hand history
- Titan je ištalovaný v angličtine
- prehladal som každý adresár, kde mám softvér Titan a to: C:\Users\<Username>\AppData\Local\Titan Poker
- support oporučil, aby som softver znovu nainštaloval ??? stalo sa nič
- aby som dbal, že som softver spúštal ako správca (vo vlastnostiach odrazu je to automaticky tak)ale skusal som i manualne
- skúsil som, že cez Windows search i priamo cez C: nájsť adresár username na Titan, podľa support by mal existovať, žial nie je.
- v Pokertracker 3 som označil pre ipoker celý hlavný adresár C:\Users\<Username>\AppData\Local\Titan Poker a manuál import nenašiel žiadne Xml s handami
- nidke inde nenašiel Windows search ani adresár Titan
- ak manuálne skúsim update local information hand history odkaz je failed.
- hľadal som riešenia na forach na nete nič
Ešte ma napadá, či niečo neblokuje firewall alebo windows defender alebo či má problém soft s windows 10
Zo zúfalstva rozmýšlam či nezaložiť adresár username manuálne, čo je hovadina viem.
Prosím o pomoc, ak Vás niečo napadne, pravdaže okrem opustenia Titan, ďakujem
Local hand history
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: Local hand history
U mna je ten adresar v %AppData%\Local\Titan Poker\History\USERNAME (nejake TTRXXXXXX) a v nom este adresar Tournament
Neviem ti poradit preco to tam nezapisuje (resp. preco tam neni vytvoreny, nezapisuje to tam asi preto ze neni vytvoreny ), ale tak nevidim problem v tom vyskusat to tak, ze do toho Titan Poker adresara vytvoris este adresar History (ak tam neni) a do neho adresar USERNAME a potom aj Tournament.
Za pokus to stoji.
Neviem ti poradit preco to tam nezapisuje (resp. preco tam neni vytvoreny, nezapisuje to tam asi preto ze neni vytvoreny ), ale tak nevidim problem v tom vyskusat to tak, ze do toho Titan Poker adresara vytvoris este adresar History (ak tam neni) a do neho adresar USERNAME a potom aj Tournament.
Za pokus to stoji.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Na Titane som dlhšie nehrala, ale účet tam mám. Prechádzala som nedávno tiež na Win10, tak som si ho teraz nainštalovala a nalogovala som sa do softvéru. Ani som nehrala ani nemenila v softe žiadne nastavenia a adresáre pre históriu mi to vytvorilo tu:
C:\Users\<Username>\AppData\Local\Titan Poker\
History/<TitanUsername>/Table
History/<TitanUsername>/Tournament
Skúsil si sa po tej novej inštaláciu softu aj nalogovať? Možno vytvorí adresáre pre históriu až keď má pre koho.
C:\Users\<Username>\AppData\Local\Titan Poker\
History/<TitanUsername>/Table
History/<TitanUsername>/Tournament
Skúsil si sa po tej novej inštaláciu softu aj nalogovať? Možno vytvorí adresáre pre históriu až keď má pre koho.
- Nancya
- Založený: Aug 2012
- Poďakoval/li: 4 krát/13 krát
C:\Users\[WIN USER]\AppData\Local\Titan Poker New Client\data\[TITAN USER]\History\Data
- queeckee
- Založený: Jan 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.