vklad z moneybookers na U***et
iwi
no yo, nepodariloooo a prilis sa nedariloooooo, nabuduce musis na mna aj mysliet, to urcite zaberie ;) Aj tak ale vlade s roy16 urobili pekny vysledok, skoncili druhy, tak som rad, ze aspon im sa darilo.
Ja zas poslednu dobu vyhravam prave vdaka poslednym trom minutam :-D ..no vazne, asi 3 tikety v rade, som skoro skolaboval pri tom livescore :-D
Ja zas poslednu dobu vyhravam prave vdaka poslednym trom minutam :-D ..no vazne, asi 3 tikety v rade, som skoro skolaboval pri tom livescore :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
iwi
jj a niektore herne zacali este aj davat live streaming video, to je parada :)
..teraz som ale dlhsie netipoval, nejak neni cas, ale idem kuknut nejake zapasy, je sobota, tak tam toho bude dost ;) ..snad nieco vyberiem
..teraz som ale dlhsie netipoval, nejak neni cas, ale idem kuknut nejake zapasy, je sobota, tak tam toho bude dost ;) ..snad nieco vyberiem
-
Re:kesik
Ahojkyyyy, no na trosku dlhsi cas som sa odmlcala. Tak co, uz si vyhral nejake bubaciky? Mne sa dari celkom slusne, aj ked nie vzdy to vyjde,ale da sa. Hlavne, ze skolicka zatial v pohodke. Ako sa dari tebe? Mimochodom krasne Vianoce! :-P
- Iwus1103
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ahoj iwiiiiiiiii :)
..uz som si pomaly zacinal mysliet, ze si na kesika trosku zabudla ;) ..ci sa dari ?..ako sa to vezme :) ..sem tam nieco natipujem a sem tam to aj uhadnem :-D ..ale nejak na to nemam cas a poslednu dobu ani na poker, co ma trochu mrzi a este viac to, ze sa mi ani prilis teraz nedari :( ..dnes som ale na PP turnaji skoncil 13. tak sa zas pomalicky dostavam do pohody, aj ked som trochu dost nestastne z toho turnaja vyletel. Som rad, ze Tebe sa dari, takze budu paradne Vianoce ? ;) *THUMBS UP* Dakujem za pekne prianie, Tebe tiez nadherne Vianoce, veeela pohody a darcekov :-P ..jeden darcek posielam aj ja..tu je @->-- *KISSED* ;)
-
vklad na Moneybooker
Nechcem zakladat novu temu tak to napisem tu... Je to trochu banalna otazka, ale tak co uz.
Chcem si totiz vlozit nieco na Moneybooker z uctu v Sporitelni. Na moneybookeri su nejake bankove udaje, ale napr. cislo uctu mi nejde vlozit do kolonky pre cislo uctu, pretoze je o jednu cislicu dlhsie (nechapem). Alebo to mam posielat ako medzinarodnu tranzakciu s IBANom a SWIFTom? A este, ked mam ucet vedeny v korunach, ako je lepsie poslat sumu? - v SKK alebo EUR?
dik za odpovede, urcite mate viaceri s tym viac skusenosti
Chcem si totiz vlozit nieco na Moneybooker z uctu v Sporitelni. Na moneybookeri su nejake bankove udaje, ale napr. cislo uctu mi nejde vlozit do kolonky pre cislo uctu, pretoze je o jednu cislicu dlhsie (nechapem). Alebo to mam posielat ako medzinarodnu tranzakciu s IBANom a SWIFTom? A este, ked mam ucet vedeny v korunach, ako je lepsie poslat sumu? - v SKK alebo EUR?
dik za odpovede, urcite mate viaceri s tym viac skusenosti
- Martin-SK
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.