Prieskum
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
ktoru stranu myslis?
Skus upresnit kde by to bolo? hmmm lebo neni to zrovna kusok. Muselo by to byt asi velmi zaujimavia dotacia ;-)
- bacill_tt
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ktoru stranu myslis?
naschval som napisal "na druhu stranu" aby som zistil ako zaujimava musi byt dotacia...aka by mala byt aby si ty cestoval 400 km?
- Brabar
- Založený: Máj 2007
To zalezi od vela veci
Ja osobne by som napriklad nemusel mat ani dotacia na buyinoch by sa dalo daco vyzbierat ale kebyze dajme tomu sa zobere partia ludi co by isli dako na aute alebo vlakom tak je to hned daco ine lebo napriklad kebyze tam mam ist sam tak to odradi, potom buyin aby bol daky normalny aby to nebolo volaco zavratne ale aby sa kvoli tomu oplatilo ist.
- bacill_tt
hehe
tak z tohoto sipim nejaky turnaj v kosicoch. a myslim, ze dosiahnut toho aby tam neboli samy kosicania sa da len dotaciou. ja by som si predstavoval buy in tak 1500 + 250 a do banku pridanych 20 000sk. mozno je to prestrelene, ale toto by ma mozno donutilo prist do kosic. a myslim, ze aj zbytok sebranky s ktorou hravame turnaje Honorie po slovensku. skoda, ze ste tak v prdeli...
- pavjan
- Založený: Jan 2007
Re: hehe
presne takto si to predstavujem...treba napisat kvoli comu by si cestoval aj sam a pri maximalnych nakladoch...takze kvoli comu sa ti oplati cestovat! Dakujem PAVJAN! Inac, nemusi to byt v KE, ale pytal som sa aby sa vyjadrili aj hraci na vychode, keby chceli ist na turnaj do BA...alebo jednoducho na druhu stranu SR....
- Brabar
Re: To zalezi od vela veci
keby to zalezalo od teba a mal by si dojst sam...kolko by bolo pre teba dost motivujuce, aby si siel sam a vlakom alebo aj peso...HEHE
- Brabar
turnaje
co sa tyka turnajov tak obiehame co sa da dokial je to vramci zapadneho a stredneho slovenska. o peniaze mi nejak extr nejde som rad ked si mozem nieco lepsie zahrat a porovnat sily, ale vychod je daleko a tam uz potrebuje vacsina hracov motivaciu... hlavne kvoli tomu, ze hracska komunita, ktora sa zucastnuje turnajov je vacsinou zo zpadneho a stredneho slovenska, BA, BB, NR, PB, ZA... zostavy z tychto miest su na turnajoch s takmer 100percentonou ucastou. zatial co vychod len moc keca (dufam, ze sa alidzi a modi neurazia lebo o nich samozrejme nehovorim)
- pavjan
Re: Re: To zalezi od vela veci
mne by stacilo kebyze v ramci dakeho satelitu vyhram cestu a buy-in:-D
- bacill_tt
no Brabar,
tak uz prezrad co organizujes, mozno dojdeme kuknut :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.