Prieskum

Príspevky zo starej diskusie

Prieskum

Odoslaťod Brabar 10 Máj 2007 12:11

Aka dotácia (nie vyzbieraný vstupný poplatok)by bola pre Vás ako hráčov dostatočná, aby ste prišli na LIVE turnaj na druhu stranu Slovenska? A aký poplatok by ste boli ochotní zaplatiť ako zápisné?
Brabar

Založený: Máj 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

ktoru stranu myslis?

Odoslaťod bacill_tt 10 Máj 2007 13:26

Skus upresnit kde by to bolo? hmmm lebo neni to zrovna kusok. Muselo by to byt asi velmi zaujimavia dotacia ;-)
bacill_tt

Založený: Feb 2007

Re: ktoru stranu myslis?

Odoslaťod Brabar 10 Máj 2007 13:32

naschval som napisal "na druhu stranu" aby som zistil ako zaujimava musi byt dotacia...aka by mala byt aby si ty cestoval 400 km?
Brabar

To zalezi od vela veci

Odoslaťod bacill_tt 10 Máj 2007 14:06

Ja osobne by som napriklad nemusel mat ani dotacia na buyinoch by sa dalo daco vyzbierat ale kebyze dajme tomu sa zobere partia ludi co by isli dako na aute alebo vlakom tak je to hned daco ine lebo napriklad kebyze tam mam ist sam tak to odradi, potom buyin aby bol daky normalny aby to nebolo volaco zavratne ale aby sa kvoli tomu oplatilo ist.
bacill_tt

hehe

Odoslaťod pavjan 10 Máj 2007 14:15

tak z tohoto sipim nejaky turnaj v kosicoch. a myslim, ze dosiahnut toho aby tam neboli samy kosicania sa da len dotaciou. ja by som si predstavoval buy in tak 1500 + 250 a do banku pridanych 20 000sk. mozno je to prestrelene, ale toto by ma mozno donutilo prist do kosic. a myslim, ze aj zbytok sebranky s ktorou hravame turnaje Honorie po slovensku. skoda, ze ste tak v prdeli...
pavjan

Založený: Jan 2007

Re: hehe

Odoslaťod Brabar 10 Máj 2007 14:54

presne takto si to predstavujem...treba napisat kvoli comu by si cestoval aj sam a pri maximalnych nakladoch...takze kvoli comu sa ti oplati cestovat! Dakujem PAVJAN! Inac, nemusi to byt v KE, ale pytal som sa aby sa vyjadrili aj hraci na vychode, keby chceli ist na turnaj do BA...alebo jednoducho na druhu stranu SR....
Brabar

Re: To zalezi od vela veci

Odoslaťod Brabar 10 Máj 2007 14:59

keby to zalezalo od teba a mal by si dojst sam...kolko by bolo pre teba dost motivujuce, aby si siel sam a vlakom alebo aj peso...HEHE
Brabar

turnaje

Odoslaťod pavjan 10 Máj 2007 17:01

co sa tyka turnajov tak obiehame co sa da dokial je to vramci zapadneho a stredneho slovenska. o peniaze mi nejak extr nejde som rad ked si mozem nieco lepsie zahrat a porovnat sily, ale vychod je daleko a tam uz potrebuje vacsina hracov motivaciu... hlavne kvoli tomu, ze hracska komunita, ktora sa zucastnuje turnajov je vacsinou zo zpadneho a stredneho slovenska, BA, BB, NR, PB, ZA... zostavy z tychto miest su na turnajoch s takmer 100percentonou ucastou. zatial co vychod len moc keca (dufam, ze sa alidzi a modi neurazia lebo o nich samozrejme nehovorim)
pavjan

Re: Re: To zalezi od vela veci

Odoslaťod bacill_tt 10 Máj 2007 17:44

mne by stacilo kebyze v ramci dakeho satelitu vyhram cestu a buy-in:-D
bacill_tt

no Brabar,

Odoslaťod vlade 10 Máj 2007 21:45

tak uz prezrad co organizujes, mozno dojdeme kuknut :)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!