Prieskum
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
ts...
To Pavjan: Dufam,ze sa unas v Ke turnaje ozaj rozbehnu...a svoje slova zvazis :P
- KingAce666
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ts...
no to dufam aj ja. al ta vzdialenost je problem. ved preco by inak bola ucast hracov z vychodu tak nizka... vacsich turnajov bolo na slovensku zatial malo takze mozem povedat ze som bol na vacsine, takze viem, ze z vychodu chodia vzdy dvaja hraci max...
- pavjan
- Založený: Jan 2007
chlapi
ja som tiez z vychodu a nikdy som zivy turnaj nehral a musim povedat ze ani mi nejak zive turnaje nechybaju ja hram poker cez net uz tri roky a daju sa tu zarobit slusne peniaze z pohodlia domova co je pri mojej lenivosti velka vyhoda sorry asi som neodpovedal na otazku ale zaujimalo by ma co je na zivych turnajoch take vynimocne aby som kvoli nim cestoval napr. 400km
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
jocco66
live je live. kedze hras poker kvoli peniazom tak je ti to skoda vysvetlovat. aby som bol ilustracny tak je to asi tak ako ked maly chalani hraju hokej na betone a tvaria sa, ze hraju ice hokej... a daslia vec, je rozdiel ked hram s hocikym na nete a mam ho v pici (lebo nevidim jeho hru lebo ho nemozem pozorovat) a rozdiel ked mi v live hre prilosuju cstrika a ja som 30 minut nasrany, ze ako mozem mat taku smolu... tomu sa hovori respekt a ten sa cez net ziskava velmi tazko.
- pavjan
Re: jocco66
no ano mas pravdu hram poker aj kvoli peniazom ale nielen kvoli nim lebo by ma to nebavilo. to ten cstrike je taky dobry? ale aby som odpovedal na otazku zakladatela fora tak buyin by musel byt aspon 1000sk a taktiez by muselo byt dostatocne siroke startovne poli min 200 hracov nebudem predsa cestovat 400 km kvoli turnaju kde na zaciatku budu 3 stoli
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.