postreh z klubu ceasar v BA
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Re: sobotny turnaj
Sponge som velmi prekvapeny tvojou reakciou, naozaj neviem co ti mam na tento tvoj blud napisat; mozno len tolko ze blb blbom ostane ... ak si myslis, ze si mna moze niekto dovolit kupit a este za taku srandu ako su posrane zetony tak to si na dost velkom omyle chlapce ... Bol si vobec tam? Ja som tam na sobotnom turnaji nebol, napisal som len svoj dojem, ktory som mal z navstevy dva dni predtym ... ak mas nejaky iny, tak ho napis a NEOSOCUJ ...
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Re: Re: Re: sobotny turnaj
Ja hovorím kto stojí za klubom "podkvetie"k zamen za s.A nie ohánat sa Party pokerom.3mesiace a bude tam zelovoc.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Sponge
??? kde hovoris v prispevku, na ktory som reagoval, o nejakych zakulisnych podkvetkoch??? ja som reagoval na to, ze si ma oznacil ako zasraneho zapredanca; a na take osocovanie som dost alergicky ... tak tu neplet dalsie veci ...
-
Re: sobotny turnaj
Tak kde zacnem ...
Ceasar club je v uplnych zaciatkoch a preto sa nato tak trba pozerat:
MATERIALNO TECHNICKE ZABEZPECENIE CLUBU- myslim ze je na dost dobrej urovni (vsetko nove) a zetony ? ze, su bez hodnot , to nemoze predsa ziadnemu dobremu hracovy vadit ( su len docasne , caka sa na vyrobu z vlastnym logom), plus ma u mna projektor s podrobnimi inrormaciami o danom turnaji na stene (aj ked sa nasiel hrac ktory svojimi poznamkami si ho vobec nevsimol, alebo sa snazil rozladit vsetkych pri stole)klima-na tej sa tiez pracuje, prislub od majitela( teplo bolo ridne , ale treba brat do uvahy ze vten den bolo vonku v Ba 34 st. a predsa je to v podkrovy )
DEALERY- az na jedneho mladeho( chybaju mu skusenosti a trochu odvahy , dobry dealer musi bit nad vecou a nesmie sa bat ,ale to pride praxov ) su standardny , celkom ok
ORGANIZACIA TOUR- malo to male nedostatky ,ale stakou ucastou neratal asi nikto (47 hracov), na jedneho je toho dost aj ked casnici sa snazili pomahat s registraciou ale mali na starosti aj bar , tak to trochu zadrhavalo , ale verim ze sa to na buduce zlepsi
CELKOVE HODNOTENIE :
6.5 z 10
Ceasar club je v uplnych zaciatkoch a preto sa nato tak trba pozerat:
MATERIALNO TECHNICKE ZABEZPECENIE CLUBU- myslim ze je na dost dobrej urovni (vsetko nove) a zetony ? ze, su bez hodnot , to nemoze predsa ziadnemu dobremu hracovy vadit ( su len docasne , caka sa na vyrobu z vlastnym logom), plus ma u mna projektor s podrobnimi inrormaciami o danom turnaji na stene (aj ked sa nasiel hrac ktory svojimi poznamkami si ho vobec nevsimol, alebo sa snazil rozladit vsetkych pri stole)klima-na tej sa tiez pracuje, prislub od majitela( teplo bolo ridne , ale treba brat do uvahy ze vten den bolo vonku v Ba 34 st. a predsa je to v podkrovy )
DEALERY- az na jedneho mladeho( chybaju mu skusenosti a trochu odvahy , dobry dealer musi bit nad vecou a nesmie sa bat ,ale to pride praxov ) su standardny , celkom ok
ORGANIZACIA TOUR- malo to male nedostatky ,ale stakou ucastou neratal asi nikto (47 hracov), na jedneho je toho dost aj ked casnici sa snazili pomahat s registraciou ale mali na starosti aj bar , tak to trochu zadrhavalo , ale verim ze sa to na buduce zlepsi
CELKOVE HODNOTENIE :
6.5 z 10
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
xx
nenadavajte si hosi a neosocujte sa nikam to nevedie. Caesars je skoro uplne novy klub tak uvidime ako to tam bude vyzerat za par mesiacov. Pokerportal pripravuje rezencie zo vsetkych Ba klubov. Teplo v priestoroch a hlavne fajcenie pri stoloch je problem to je pravda, mne fajcenie tiez neuveritelne vadi. Ale chybicky sa vyskytnu vzdy len ich treba vychytat. Ale kazdopadne sa to na nasej malickej poker scene pekne rozbieha
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Sponge
ja som reagoval na vsetky príspevky.nebud vztahovačný..tebe tolko že ta fascinujú party poker žetony.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Sponge
mas naozaj vynikajuco vycibreny sposob komunikacie, popieras jednu vetu druhou, ale uz prosim ta neodpovedaj, lebo sa zapleties este viac ako uz si ... dakujem ti dobre som sa zabavil ...
ale vies co, odpovedz mi aspon na tuto jednoduchu otazku? teba nefascinuju zetony? nech su akekolvek? lebo mna hej a dost, a je mi jedno ci s nalepkou Pa***Poker alebo wsop pripadne ept, wpt, ...
ale vies co, odpovedz mi aspon na tuto jednoduchu otazku? teba nefascinuju zetony? nech su akekolvek? lebo mna hej a dost, a je mi jedno ci s nalepkou Pa***Poker alebo wsop pripadne ept, wpt, ...
-
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.