200usd na Sbet - problem s raked

Príspevky zo starej diskusie

200usd na Sbet - problem s raked

Odoslaťod acvonmilan 10 Jún 2007 12:27

Ahoj, chtel jsem se regnout do rollu na Sbetu dnes v 19h, hral jsem hodne her tento tyden a ukazuje mi to jen 62. Tak jsem hral po obede dalsi hry a stale neobnoveno! Vypada to, jakoby to neobnovovalo posledni pomalu dva, tri dny! Mate nekdo podobny problem?
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

0 raked

Odoslaťod acvonmilan 10 Jún 2007 12:35

Tak mi prave psal znamy ze ackoliv hral nekolikrat, tak mu to ukazuje 0 raked... to jsem na tom tedy jeste dobre :-(
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

AC

Odoslaťod keso26 10 Jún 2007 13:18

SB mi ani nepripominaj :-D ..ked nemusim tak v tej staronovej herni nehram ;) ..ten ich software mi absolutne nesedi a este aj dalsie problemy, ktore spominas..hm.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Pokerliga

Odoslaťod sato1 11 Jún 2007 09:15

Tiež som sa nahratými RH nedostal do turnaja Pokerligy. Po dlhšej komunikácii som dostal túto odpoveď"
Vcera t.j. 7.06.2007 boli zmenene podmienky na zisk Raked hand.

Rake hand sa ziska v hre, v ktorej sa navysil vklad na stole do hodnoty 1 USD- to znamena,
ak hrate na stoloch 0.25 USD, a za celu hru ziaden hrac nenavysi vklad, v tomto pripade
ste ziadne raked hands neodohral. (To znamena, ze ste mohol odohrat aj 6 hier- ale ziadne
raked hands sa Vam nepripocitavaju, nakolko ste nesplnil danu podmienku navysenie vkladu
do 1 USD).

Dovolujem si Vas ubezpecit, ze podmienky boli stanovene z nasej strany spravne, avsak
samotna herna zmenila podmienky na zisk rake hand.

Neskôr som zistil že ani horeuvedené nebude plná pravda, lebo som mal určite odohrané aj nad 1$ vkladov a systém mi aj tak hlásil 0 RH.
sato1

jojo...

Odoslaťod acvonmilan 11 Jún 2007 18:33

Taky jsem s nima komunikoval, pry to bude napriste jiz v poradku tak se nechame prekvapit. No nevim, nejak mne posledni dobou Sbet nedela tak uplne radost...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!