200usd na Sbet - problem s raked
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
200usd na Sbet - problem s raked
Ahoj, chtel jsem se regnout do rollu na Sbetu dnes v 19h, hral jsem hodne her tento tyden a ukazuje mi to jen 62. Tak jsem hral po obede dalsi hry a stale neobnoveno! Vypada to, jakoby to neobnovovalo posledni pomalu dva, tri dny! Mate nekdo podobny problem?
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
0 raked
Tak mi prave psal znamy ze ackoliv hral nekolikrat, tak mu to ukazuje 0 raked... to jsem na tom tedy jeste dobre :-(
-
Pokerliga
Tiež som sa nahratými RH nedostal do turnaja Pokerligy. Po dlhšej komunikácii som dostal túto odpoveď"
Vcera t.j. 7.06.2007 boli zmenene podmienky na zisk Raked hand.
Rake hand sa ziska v hre, v ktorej sa navysil vklad na stole do hodnoty 1 USD- to znamena,
ak hrate na stoloch 0.25 USD, a za celu hru ziaden hrac nenavysi vklad, v tomto pripade
ste ziadne raked hands neodohral. (To znamena, ze ste mohol odohrat aj 6 hier- ale ziadne
raked hands sa Vam nepripocitavaju, nakolko ste nesplnil danu podmienku navysenie vkladu
do 1 USD).
Dovolujem si Vas ubezpecit, ze podmienky boli stanovene z nasej strany spravne, avsak
samotna herna zmenila podmienky na zisk rake hand.
Neskôr som zistil že ani horeuvedené nebude plná pravda, lebo som mal určite odohrané aj nad 1$ vkladov a systém mi aj tak hlásil 0 RH.
Vcera t.j. 7.06.2007 boli zmenene podmienky na zisk Raked hand.
Rake hand sa ziska v hre, v ktorej sa navysil vklad na stole do hodnoty 1 USD- to znamena,
ak hrate na stoloch 0.25 USD, a za celu hru ziaden hrac nenavysi vklad, v tomto pripade
ste ziadne raked hands neodohral. (To znamena, ze ste mohol odohrat aj 6 hier- ale ziadne
raked hands sa Vam nepripocitavaju, nakolko ste nesplnil danu podmienku navysenie vkladu
do 1 USD).
Dovolujem si Vas ubezpecit, ze podmienky boli stanovene z nasej strany spravne, avsak
samotna herna zmenila podmienky na zisk rake hand.
Neskôr som zistil že ani horeuvedené nebude plná pravda, lebo som mal určite odohrané aj nad 1$ vkladov a systém mi aj tak hlásil 0 RH.
- sato1
jojo...
Taky jsem s nima komunikoval, pry to bude napriste jiz v poradku tak se nechame prekvapit. No nevim, nejak mne posledni dobou Sbet nedela tak uplne radost...
-
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.