StansPoker
Re: Tricko
mě to mpřišlo.také jsem to posílal jak ty.Přišlo tričko a karty.Je to asi 10dnů.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Z jiného soudku
Je to vec nastaveni uctu. Zalozka Muj ucet - Moje preference a tam si zapnes zobrazovani na desetiny.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: Z jiného soudku
Díky, změněno.
- algec111
Re: Tricko
Balicky boli posielane vsetkym, ktory dostali email ohladom velkosti tricka. Ak Vam nic este neprislo ( do 20 dni od dna, kedy ste dostali email) tak nam dajte vediet a a posleme Vam to este raz. Nemalo by to prist doporucene, ide to normalnou postou.
- katarina SJ
Re: Re: Tricko
Kdy se posila mail ohledne velikosti tricka - registroval sem se + deposit pred 5 dny. *KISSED*
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Re: Tricko
Dnes som posielala emaily ohladom velkosti triciek.
- katarina SJ
Re: Re: Tricko
Preco to neposielate doporucene? Tak to je jasne, to ani nemusite posielat. Byvam v panelaku a ked to postarka drbne doobeda vedla schranky, neni sance, ze to tam bude, ked dojdem poobede z prace. >:o
- jojosavi
Heh a to ti nehodi do schranky listok ked nie si doma? Mal by si sa asi stazovat na postarku ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Prepac, ale keby sme to posielali doporucene z Gibraltaru, tak by sme asi prerobili na tychto balikoch. A ako vlade povedal, mal by si dostat listok do schranky, ze ti prisiel balik, takze chyba nie je z nasej strany, ale vo vasej postarke. :)
- katarina SJ
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.