StansPoker
Re: Re: 2000$ Leaderboard Turnaje
stans to ma super osefovane. ked su turnaje pre cze/sk tak tam mame pristuo iba z tychto zemi.
joco: ked kliknes hore na sj baner a potom na ich stranke stahnete si tak by to malo ist, teraz som to skusal a islo mi to bezproblemov
joco: ked kliknes hore na sj baner a potom na ich stranke stahnete si tak by to malo ist, teraz som to skusal a islo mi to bezproblemov
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: NOVINKA: NOVE TURNAJE PRE CZ/SK NA STANS POKRI
Neviem ale problem je v IE6 niektorych. Skus cez Firefox mne sa to cez neho podarilo.
- Zerik77
Super Akcia
Dnes je na stans super akcia, kto vyradi svetoveho sampiona v sipkach Wayne Mardle ziska odmenu 501$ :) + za prve miesto je podpisane tricko.
Vstupne na turnaj je 5$ a turnaj najdete v Scheduled tournaments -> Special -> Hawaii 501 Bounty
Moj odhad je okolo 100 hracov, zatial sme tam len traja aj s bountym :))
Vstupne na turnaj je 5$ a turnaj najdete v Scheduled tournaments -> Special -> Hawaii 501 Bounty
Moj odhad je okolo 100 hracov, zatial sme tam len traja aj s bountym :))
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Super Akcia
V kolik se prosim tento turnaj hraje? Nejsem u pokerovych klientu a nemohu se tedy podivat... dekuji :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Super Akcia
len aby to nebolo ako naposledy,ked si nas vlade nalakal,ziadny bounty nebol a uhaluzil si si vyhru v turnaji pre seba:-D
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Re: Super Akcia
AC: Zacina 20:30 sry, zabudol som napisat.
fidelko: lol, to bola haluz vtedy, hrali sme bounty na tonyho G a on tam nebol. Tento nestastnik je tam uz prihlaseny, tak hadam sa neodhlasi...
fidelko: lol, to bola haluz vtedy, hrali sme bounty na tonyho G a on tam nebol. Tento nestastnik je tam uz prihlaseny, tak hadam sa neodhlasi...
- vlade
Re: Re: Super Akcia
Presne, taky mne hned napadlo zda Vlado neni na suchu a nepotrebuje natahnout kamarady o par babek :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: Re: Super Akcia
ahojte kde najdem ten zajtrajsi leaderboard turnaj?
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Re: Re: Super Akcia
Najdes ho v Sheduled Tournamnts -> Special ale musis mat odskrtnute dole "Hide Empty Tables"
- vlade
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.