Stans poker pokerherna

Príspevky zo starej diskusie

Stans poker pokerherna

Odoslaťod cstrike22 12 Júl 2007 09:40

Chystam sa vlozit si nejake USD aj do tejto herne vyzera to celkom zaujimavo.
100 usd vstupny bonus to je klasika
Co ma velmi zaujalo su turnaje. Bounty turnaje mam v oblube ale este viac sa mi pacia rounders turnaje kde je vstup do prveho kola 5+0,50 usd a postupuje sa stale dalej az do 5 kola a tam sa uz hra o dost velke prachy a co ma najviac zaujalo je asi toto "
Pro jednoho hráče v každém kole existuje zdarma "skok zpět", který mu umožní znovu hrát Kolo bez poplatku, nebo jít jedno Kolo zpět, aby se opětovně pokusil vyhrát do dalšího kola." Velmi dobra vecicka na nejaky bad beat :-).
Dalej na EPT v Barcelone sa da dostat cez freeroll turnaje (treba nahrat 10 raked hands) ale to je malickost.
Freerolly sa hraju Utorok, Stvrtok a v Nedelu. Utorok a Stvrtok treba na vstup nahrat 10 raked hands a tuto nedelu je freeroll uplne bez obmedzeni a s dvojnasobnymi vyhrami. Mne uplne vyhovuje, ze maju tam aj stavkovu a tak rano, vecer ked sa nahodou nebude darit v pokri to mozem nahrat spat na nejakom "fixed" zapase :-)
Ake mate skusenosti?
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

mimo poker

Odoslaťod buschle 12 Júl 2007 10:50

fixed zapas je napriklad \"dominik Hrbaty \" ten uz ani nevie co je tenis len chodi po turnajoch a vybera startovne ..
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

domino

Odoslaťod cstrike22 12 Júl 2007 11:37

Ano mas 100% pravu :-D Domino je tento rok uplne mimo ale bohuzial ku koncu uz boli proti nemu kurzy okolo 1,15-1,2 ale tento rok mi celkom dost zarobil kluk jeden usaty :-*
cstrike22

Hrbaty

Odoslaťod Rissso 12 Júl 2007 13:20

Neozenil sa nahodou? Slovenski tenisti mali v takych pripadoch vzdy formy, ktore sa stali legendarnymi, Kroslak takto zlikvidoval svoju tenisovu karieru *JOKINGLY*
Obrázok používateľa
Rissso

ochrana Domina

Odoslaťod Enfado23 13 Júl 2007 12:08

Dominovi to preto nejde lebo je zraneny....ma zraneny laket a doktori mu povedali nach ide na operaciu ale on nechce a boli ho pocas zapasu troska a vela necha lopticiek pustit a preto prehrava ..po skonceni sezony ide na operaciu a na buduci rok uz stavkujte na neho!!!
Enfado23

Založený: Júl 2007

domino

Odoslaťod cstrike22 16 Júl 2007 14:46

domino dnes zase nesklamal :-)
cstrike22

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!