Stans poker pokerherna
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Stans poker pokerherna
Chystam sa vlozit si nejake USD aj do tejto herne vyzera to celkom zaujimavo.
100 usd vstupny bonus to je klasika
Co ma velmi zaujalo su turnaje. Bounty turnaje mam v oblube ale este viac sa mi pacia rounders turnaje kde je vstup do prveho kola 5+0,50 usd a postupuje sa stale dalej az do 5 kola a tam sa uz hra o dost velke prachy a co ma najviac zaujalo je asi toto "
Pro jednoho hráče v každém kole existuje zdarma "skok zpět", který mu umožní znovu hrát Kolo bez poplatku, nebo jít jedno Kolo zpět, aby se opětovně pokusil vyhrát do dalšího kola." Velmi dobra vecicka na nejaky bad beat :-).
Dalej na EPT v Barcelone sa da dostat cez freeroll turnaje (treba nahrat 10 raked hands) ale to je malickost.
Freerolly sa hraju Utorok, Stvrtok a v Nedelu. Utorok a Stvrtok treba na vstup nahrat 10 raked hands a tuto nedelu je freeroll uplne bez obmedzeni a s dvojnasobnymi vyhrami. Mne uplne vyhovuje, ze maju tam aj stavkovu a tak rano, vecer ked sa nahodou nebude darit v pokri to mozem nahrat spat na nejakom "fixed" zapase :-)
Ake mate skusenosti?
100 usd vstupny bonus to je klasika
Co ma velmi zaujalo su turnaje. Bounty turnaje mam v oblube ale este viac sa mi pacia rounders turnaje kde je vstup do prveho kola 5+0,50 usd a postupuje sa stale dalej az do 5 kola a tam sa uz hra o dost velke prachy a co ma najviac zaujalo je asi toto "
Pro jednoho hráče v každém kole existuje zdarma "skok zpět", který mu umožní znovu hrát Kolo bez poplatku, nebo jít jedno Kolo zpět, aby se opětovně pokusil vyhrát do dalšího kola." Velmi dobra vecicka na nejaky bad beat :-).
Dalej na EPT v Barcelone sa da dostat cez freeroll turnaje (treba nahrat 10 raked hands) ale to je malickost.
Freerolly sa hraju Utorok, Stvrtok a v Nedelu. Utorok a Stvrtok treba na vstup nahrat 10 raked hands a tuto nedelu je freeroll uplne bez obmedzeni a s dvojnasobnymi vyhrami. Mne uplne vyhovuje, ze maju tam aj stavkovu a tak rano, vecer ked sa nahodou nebude darit v pokri to mozem nahrat spat na nejakom "fixed" zapase :-)
Ake mate skusenosti?
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
mimo poker
fixed zapas je napriklad \"dominik Hrbaty \" ten uz ani nevie co je tenis len chodi po turnajoch a vybera startovne ..
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ochrana Domina
Dominovi to preto nejde lebo je zraneny....ma zraneny laket a doktori mu povedali nach ide na operaciu ale on nechce a boli ho pocas zapasu troska a vela necha lopticiek pustit a preto prehrava ..po skonceni sezony ide na operaciu a na buduci rok uz stavkujte na neho!!!
- Enfado23
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.