omaha
Re: gus
ja myslim že po tom navyseni na 4800 nemal dorovnavat... nemal nemal na to karty... Ale Gus nie je typ hráča ktorý ukáže slabosť... tentoraz na to doplatil, ale nie nahodou je jedným z najlepších na svete...
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Re: gus
neviem sa k tomu vyjadrit bez presnych dat o ruke. Velmi zalezi aj na tom ci hrali headsup alebo bolo viac hracov na stole. Neviem ci si videl niekedy zapisy z ruk o 100k+ ale oni ked hraju heads up hraju ruky typu 46o s ktorymi sa reraisuju pred flopom. V takejto hre sa neda cakat na dobre karty musis len vediet supera presvedcit ze mas lepsie nez on, niekedy to proste nevyjde.
Po flope vzdy a hlavne v omahe hraju tak aby ich stavka alebo dorovnanie mala spravne "odds" voci ich pomeru v pote (neviem ako to po lovensky napisat - pot equity). Ak gus vyratal na zaklade mnoziny ruk ktore mohol mat eli ze jeho pot equity je dostatocne (napriklad ak mal k TP este nejaky draw + predpokladal ze v x% pripadov eli bluffuje) tak mohol dlhodobo ziskovo sam dat alebo callnut allin
Po flope vzdy a hlavne v omahe hraju tak aby ich stavka alebo dorovnanie mala spravne "odds" voci ich pomeru v pote (neviem ako to po lovensky napisat - pot equity). Ak gus vyratal na zaklade mnoziny ruk ktore mohol mat eli ze jeho pot equity je dostatocne (napriklad ak mal k TP este nejaky draw + predpokladal ze v x% pripadov eli bluffuje) tak mohol dlhodobo ziskovo sam dat alebo callnut allin
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
vlade & Co
uz nekolikrat jsme se domlouvali na malem PRIVAT turnajiku a nic ;-) ja porad trenuji :-P prave jsem vyhral S&G 1 table / 10 players :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
stretégie pre omahu hi
Neviete mi niekto odporučiť nejaké webové stránky, kde by som sa dočítal v nejakej ucelenej forme, ako hrať omahu hi na cash tables a aj na turnajoch? Niečo som samozrejme na nete našiel, ale chce to ešte nejaké ďalšie infá. Dík za každú radu.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.