Tony G Poker
30 dolacov k depozitu
cem sa spytat ohladom toho 30$ bonusu ze to staci min depozit 20$ a oni mi k tomu daju len tak 30$ a ako je to potom z vyberom??? treba daco uhrat aby sa to dalo vybrat????
- mainly_D
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 30 dolacov k depozitu
ano, staci min depozit. S hernou sme boli dohodnuti na 30$, ale davame 35$. Zistim presne ake su podmienky na vyber tych 35$ extra, dam vediet, ale je to tak, ze ked napr. nahras z 20$+35$ dajme tomu 100$, tak vsetko okrem tych 35$ mozes hned vybrat.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: 30 dolacov k depozitu
vlade, v utorok som vlozila depozit 20$, a zadala som aj kod, ale bonus mi este stale nenaskocil. v com moze byt problem?
dik za odpoved
dik za odpoved
- diwaliX1
- Založený: Sep 2007
Re: Re: Re: 30 dolacov k depozitu
No takto, malo by to byt do 72 hodin, ale oni sidlia ze vraj v nejakej krajine (mozno len support) kde maju teraz nejaky sviatok, tak mozno sa to o 1 - 2 dni predlzi. Kazdopadne ked ani potom nepride, kludne napis na nas support, vybavime...
- vlade
Re: Re: Re: Re: 30 dolacov k depozitu
vdaka, pockam:-P
- diwaliX1
- Založený: Sep 2007
nemozem sa prihlasit
mam problem s prihlasenim na OPT2 na Tony G Poker. Pouzil som bonus code a mam aj zaregistrovanu prezyvku ale stale ma tam nechce zaregistrovat a ani ten bonus mi este neprisiel. Depositoval som 27.9. dik za odpoved
- mseko
Re: Re: 30 dolacov k depozitu
vlade, porad aj v tomto. Ak som uz prehral prvy vklad aj s bonusom a vlozim novy depozit, budem si moct aj vybrat nazad, alebo mi stale tych 35$ bude blokovanych? dik
- palikax
Re: Re: Re: 30 dolacov k depozitu
Na 99% percent nebudu uz blokovane, priznam sa ze neviem, mohol by napisat niekto kto ma skusenost, alebo skusim zistit u manazera, len to bude chvilku trvat...
- vlade
Re: Re: Re: Re: 30 dolacov k depozitu
ahoj vlade, nezistil si nahodou, ci je to tak, ako si myslis?
- palikax
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.