Tony G Poker
Re: Re: IP
A nedá se s tim něco dělat?Docela bych ocenil kdyby to šlo...
- FrancisB17
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: IP
mate ju podobnu alebo rovnaku? Nie ste pripojeni cez nejake spojene pripojenie na net?
S tym ze by zakazali ist na stol dvom ludom s podobnou IP adresou som sa este nestretol ale ze to zakazu dvom s rovnakou IPckou je standardne a je to tak v kazdej herni.
S tym ze by zakazali ist na stol dvom ludom s podobnou IP adresou som sa este nestretol ale ze to zakazu dvom s rovnakou IPckou je standardne a je to tak v kazdej herni.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: IP
Budto mate stejnou IP (ne podobnou, pojem podobna IP je nesmysl), nebo jste se v minulosti dopustili jednani proti pravidlum herny a tudiz vas to k jednomu stolu nepusti.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
Re: Re: IP
Hmm tak máme asi stejnou IP adresu!A jde s tim něco udělat,jakože by nám to třeba nechali,proč to vlastně tak je?
- FrancisB17
Re: Re: Re: IP
myslim, ze by slo. Treba napisat email na support tonyg vysvetlit im o co sa jedna a poziadat ich o povolenie.
- cstrike22
Re: Re: Re: Re: IP
No po pravdě řečeno jsem to už zkoušel,ale bez žádný odezvy,vůbec mi nenapsali,tak sem se obrátil na portal,chtěl by mi s tim nějak pomoct?
- FrancisB17
Re: omg
To bylo na mě?
- FrancisB17
Deposit
Tak uz jsem tam taky vrhnul par babek, at mam vse pred startem OPT pripraveno *THUMBS UP*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Deposit
ja stihl uz 1/5 i prohrat :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.