Tony G Poker
Re: Re: Re: Re: Bonus Tonny G
Já vůbec nemluvim o bonusu 150%,jen píšu,že když mi připsali bonus 35 USD a po několika hrách sem je chtěl vybrat,tak sem nemoh a napsali mi mail ve smyslu,že jestliže chci dostat ten bonus,tak musim uhrát asi 1900 bodů,což mi nepřišlo korektní,když na tomhleportálu se píše,že 35 dostanete úplně zadarmo,ale to že se to nedá vybrat se už nikde nepíše,tak sem to sem napsal...
- FrancisB17
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: Re: Bonus Tonny G
Dobře, špatně jsem tě pochopil, ale když jsem se registroval na TG, tak mě bylo zcela jasné, že zadarmo je to jen ke hře.Jak psal Vlade, všichni by se regli a pak to hned vybrali.To by brzo zkončili.
- algec111
- Založený: Júl 2007
bonus
Mám zase problém,chtěl jsem vybrat poníze,které jsem poslal na Tonny G hernu,ale nejde to.Přišel mi stejný email jako předtím když sem chtěl vybrat i ten bonus,ale nyní jsem chtěl jenom peníze co sem tam dal o bonus se nejednalo,kde je chyba?dík za odpověď
- FrancisB17
Re: bonus
Dolate ktore si dostal zadarmo (35) sa samozrejme nedaju vytiahnut hned, az po nahrati urciteho poctu bodov.
Ale napr. ak si vlozil 25$, 35 si dostal ako bonus, to znamena ze celkovo to bolo 60$, ak je terajsi stav tvojho uctu dajme tomu 80$ (a este si nestihol nahrat body na vytiahnutie 35$ bonusu), tak mozes vybrat vsetko okrem tych 35$, co by v tomto pripade znamenalo 80-35, cize 45$.
Takto to urcite funguje...
Ale napr. ak si vlozil 25$, 35 si dostal ako bonus, to znamena ze celkovo to bolo 60$, ak je terajsi stav tvojho uctu dajme tomu 80$ (a este si nestihol nahrat body na vytiahnutie 35$ bonusu), tak mozes vybrat vsetko okrem tych 35$, co by v tomto pripade znamenalo 80-35, cize 45$.
Takto to urcite funguje...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: bonus
Jsi si jisty Vlado? Drtiva vetsina heren, ktere daji nejaky bonus, dovoli pred protocenim penez vybrat jen a pouze cisty zisk! Tj. berou jako prvni castku pro vyber zminovany bonus a dokud nejsou podminky splneny, nejde uskutecnit vyber. Ale pokud je to pro Francise tak zasadni, tak doporucuji hernu pozadat o odebrani bonusu a nasledne vyber probehne urcite bez problemu! :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: Re: bonus
Takto ako som to popisal to fungovalo asi u 3 ludi (ktori sa ma na to pytali), vratane mna :)
- vlade
Re: Re: Re: Re: bonus
Moje situace je asi taková,že sem tam měl 70 USD svejch,dostal 35 = 105,ale těch 35 sem projebal,takže teď mám zase 70,ale vybrat nemůžu,asi to bude tak,že teď mám svejch asi jenom 35,co?
- FrancisB17
Re: Re: Re: Re: Re: bonus
Ano, vybrat mozes tych 35 (70 zostatok - 35 bonus)
- vlade
IP
A ještě sem se chtěl zeptat,proč nemůžu hrát s kámošem na jednom stolu,píše mi to něco o IP adrese,že jí máme podobnou,dá se tento problém nějak vyřešit?dík vlade
- FrancisB17
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.