Ako by ste to zahrali?
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Ako by ste to zahrali?
Mal som AA a dorovnal som BB a zvysil 10dolarov. Vsetci fold az na jedneho ten call.
Flop 89A ja check chlapik all in. a teraz co by ste spravili? No ja som dorovnal a to bola moja osudna chyba.V pote bolo uz okolo 350 dolarov.
Turn 10 River 4. Chlapik ukazal 7 J skoro ma piclo:(...Ako by ste to zahrali spravil som daco zle?abo co dake komenty pls
Flop 89A ja check chlapik all in. a teraz co by ste spravili? No ja som dorovnal a to bola moja osudna chyba.V pote bolo uz okolo 350 dolarov.
Turn 10 River 4. Chlapik ukazal 7 J skoro ma piclo:(...Ako by ste to zahrali spravil som daco zle?abo co dake komenty pls
- FakePoker
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ako by ste to zahrali?
Neviem si predstavit kto by to nedorovnal
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Ako by ste to zahrali?
No ved omg ale 350 dolacov dost ma to mrzi:(
- FakePoker
rucka
no po prve k ruke musis pisat viac podrobnosti, pozicia hracov, blindy, velkost stackov, farba kariet na flope
ak neboli vsetky karty na flope vo farbe tak mas najlepsiu moznu ruku, preco by v takom pripade malo byt dorovnanie allinu osudova chyba?
ked by som toto mohol hrat cely den dookola tak predam dom aby som na to mohol vsadzat co najviac :)
v takejto situacii mas castejsie problem dostat zo supera peniaze cize ked ide all in tak by si mal pistat nadsenim
ak ta mrzi 350 dolacov tak to znamena ze hras prilis vysoke limity. Taketo veci sa stavaju a ak ta dokazu rozhodit mozes potom zacat hrat zle a prist este o viac penazi
kazdopadne si neurobil chybu, na vysledku ruky nezalezi
ak neboli vsetky karty na flope vo farbe tak mas najlepsiu moznu ruku, preco by v takom pripade malo byt dorovnanie allinu osudova chyba?
ked by som toto mohol hrat cely den dookola tak predam dom aby som na to mohol vsadzat co najviac :)
v takejto situacii mas castejsie problem dostat zo supera peniaze cize ked ide all in tak by si mal pistat nadsenim
ak ta mrzi 350 dolacov tak to znamena ze hras prilis vysoke limity. Taketo veci sa stavaju a ak ta dokazu rozhodit mozes potom zacat hrat zle a prist este o viac penazi
kazdopadne si neurobil chybu, na vysledku ruky nezalezi
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
miniskola?
vlade hovoril ze ide otvarat megaskolu kde bude ucit cstrike uz sa tesim
samozrejme k rukam ktore napisete sa rad vyjadrim pomaha to aj mojej hre a dufam ze sa niekto aj prida, mam pocit ze ludia sem pisu len badbeaty aby sa postazovali + pochvalili kolko prehrali penazi :)
ovela rozumejsie by ale bolo pisat sem ruky u ktorych clovek nevie ci hral dobre aj ked nejde o vela $
dufam ze k diskusii sa prida viac ludi, ja som len pokrova lama a nehram nijak zvlast dobre ale je tu zopar hracov ktori nieco vedia a iste sa zapoja (no a zopar takych co tvrdia ze nieco vedia :) tak aspon uvidime)
hlavne chcem este raz upozornit ze pri opisovani ruky treba co najviac podrobnosti, nejlepsie nakopirovat kompletny zapis z handhistory
samozrejme k rukam ktore napisete sa rad vyjadrim pomaha to aj mojej hre a dufam ze sa niekto aj prida, mam pocit ze ludia sem pisu len badbeaty aby sa postazovali + pochvalili kolko prehrali penazi :)
ovela rozumejsie by ale bolo pisat sem ruky u ktorych clovek nevie ci hral dobre aj ked nejde o vela $
dufam ze k diskusii sa prida viac ludi, ja som len pokrova lama a nehram nijak zvlast dobre ale je tu zopar hracov ktori nieco vedia a iste sa zapoja (no a zopar takych co tvrdia ze nieco vedia :) tak aspon uvidime)
hlavne chcem este raz upozornit ze pri opisovani ruky treba co najviac podrobnosti, nejlepsie nakopirovat kompletny zapis z handhistory
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: miniskola?
Ja urcite, ale myslim, ze aj mnohi inií mame problemy spravne sa rozhodnut kedy spomalovat hru a kedy tvrdo betnut pri dobrych kartach na stole. Ked spomalys mas sancu vyhrat viac, ale aj nevyhrat nic a este vela prehrat
- 1zart1
Re: Re: miniskola?
no mna by ste mohli naucit fakt spomalit...lebo hram napr. hodinku cash, dari sa mozem mat tak 300 dolacov vpluse a sam si poviem uz koniec, staci ale nje vkuse musim ist dalej a sicko doserinkam:(
- FakePoker
Re: Re: Re: miniskola?
aaa, spomalit som myslel, nezvysovat po tom co padne napr. dobry flop
- 1zart1
Re: Re: Re: Re: miniskola?
sak aj teraz si myslim ,ze som to celkom dobre zahral,cechk po flope...no len chlapik asik spapal stvorlistok:D
- FakePoker
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.